Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Koliko cesto pijete alkohol?

svaki dan
9
12%
svaki drugi dan
2
3%
svaki treci dan
6
8%
jednom nedeljno
7
9%
samo kad izadjem i u drustvu
25
33%
na proslavama itd
4
5%
vrlo retko
10
13%
ne pijem alkohol
13
17%
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by fazza
Originally posted by SUNNY GIRL
Originally posted by reveal
ko li je glasao za prvu opciju.... ???

:tegovi:
ja. :blush: :blush:

i najgore, nije me sramota...
Zashto si se onda zacrvenela? :pokazuje:
:lol: :lol: :lol:

Mozda je iz`ela ljutu papricicu uz rakiju travaricu, pa se zajapurila i zacrvenela.
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by deni
Originally posted by fazza
Originally posted by SUNNY GIRL
ko li je glasao za prvu opciju.... ???

:tegovi:
ja. :blush: :blush:

i najgore, nije me sramota...
Zashto si se onda zacrvenela? :pokazuje:
:lol: :lol: :lol:

Mozda je iz`ela ljutu papricicu uz rakiju travaricu, pa se zajapurila i zacrvenela.
:lol:

e to ti je sunny ....

:kokice:
Korisnikov avatar
By Dina
Od ponudjenog najpribliznije - na proslavama itd. Ali sam ponosna na sebe sto je tako, zato sto sam bila sklona picu pa sam imala neke periode u zivotu kad bi odgovor bio - svaki dan... Ali mi se to nije dopadalo, ne volim takvu zavisnost od necega. Sem toga to mi nije resavalo nikakve probleme, jeste me mozda cinilo veselijom i opustenijom kad negde izadjem i sl. ali to je trenutni efekat, sutradan bih opet bila nezadovoljna sobom i svojim zivotom, pa da uzmem malo pica da to potisnem, pa jos malo..... Sada, nisam sebi bas zabranila da pijem (jesam samo da je to stalno), pa ukoliko mi se nesto alkoholno pije - popijem. Ali nesto sam se odvikla, nekako se i ne setim, bolje se osecam ovako.
By Çâðê_DUP
Nemam uopste neku ustaljenost
u pijenju. Mogu da mesecima ne okusim
ni kap alkohola, a onda da za redom nekoliko
dana popijem po casu vina, ili redje piva.
Korisnikov avatar
By bigirl
retko se desi da kada sam u najgorem bedaku odem negde u prirodu sa limenkom piva, SAMA, i pocirkam to. nista opasno, ne?
:wow:
E ovo ne mogu, a da ne prokomentarišem!

Ništa opasno??? Ma ne uopšte, osim kad te ta "jedna" limenka ne udari toliko u glavu da se pojaviš ispred zgrade bivše devojke (bazde?i na km na alkohol), prete?i da ?eš re?i njenoj mami sve ako ti se ne vrati. :ubise:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by pcelica
Nemam uopste neku ustaljenost
u pijenju. Mogu da mesecima ne okusim
ni kap alkohola, a onda da za redom nekoliko
dana popijem po casu vina, ili redje piva.
Takoðe. Samo ja ne pijem vino, ve? isklju?ivo vermut (martini) i šampanjac (baš sad trenutno, sa mamom). Pivo pijem onda kada baš nema ni?eg drugog, ne prija mi, zbog bubrega (ustvari prija, jer mi pokrene kamen, ali kako to onda boli... zaobilazim pivo).
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne pijem alkohol.
Jedno vreme sam experimentisala, isprobavala pica, pa me je boleo zeludac, dok nisam skontala da bi to moglo da bude od alkohola. Vise ne pijem ni nes-kafu...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ne pijem alkohol. Konacno sam se opametila, jer mi je zabranjeno od strane lekara... Posle zabrane pila sam ga kao i pre, svaki dan ili svaki drugi dan, ali, posle jedne situacije, potpuno sam se opametila...prociscavam se, mada moram priznati da mi vino i pivo nedostaju...
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by bigirl
retko se desi da kada sam u najgorem bedaku odem negde u prirodu sa limenkom piva, SAMA, i pocirkam to. nista opasno, ne?
:wow:
E ovo ne mogu, a da ne prokomentarišem!

Ništa opasno??? Ma ne uopšte, osim kad te ta "jedna" limenka ne udari toliko u glavu da se pojaviš ispred zgrade bivše devojke (bazde?i na km na alkohol), prete?i da ?eš re?i njenoj mami sve ako ti se ne vrati. :ubise:
devojko, kad bi ti uzela tu limenku piva i sa njom lecila neke svoje nedostatke, a ne smarala sve oko sebe, svet bi bio lepse mesto... zapamti to. :zastava:

drzim ti fige... :fige:
Korisnikov avatar
By bigirl
Hm... nisam znala da se pivom (alkoholom) le?e "nedostaci"...

Ti si onda definitivno izuzetak od te teorije, pošto tvoje "nedostatke" ni tri kamiona piva ne?e izle?iti.
Korisnikov avatar
By s0k0j
Jao bre bigirl, pa koji je tvoj problem?
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by bigirl
Hm... nisam znala da se pivom (alkoholom) le?e "nedostaci"...

Ti si onda definitivno izuzetak od te teorije, pošto tvoje "nedostatke" ni tri kamiona piva ne?e izle?iti.
e sad si me spustila! i to onako mastovito, vrlo. :smeh: :smeh:

sorry, jbg.... znam da si poznata po "spustanju".

ljubavi, necemo pred publikom... :jerry:
By Swanheart
ja i alkohol se ne slazemo dobro,pa ga malo izbegavam
Korisnikov avatar
By Oziris
Glasala za opciju "samo kad izadjem i u drustvu", ali i to bude u malim kolicinama, jer i kad izadjem, a i kad odem sa devojkom do drustva, idemo kolima.
Korisnikov avatar
By Draco
Ja da se apdejtujem ----> trenutno je bolje pitanje za mene 'Koliko cesto NE pijete alkohol'... :smilegrin: I takoooo...
Korisnikov avatar
By EYA
ja ?
pa ja uopste ne pijem !

Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by Aleksandar
Kad nisam pijan ja ne valjam ništa.
Ne bih se slozio....

A,sto se alkohola tice-sve slabije u poslednje vreme...i to uglavnom pivo ili belo vino...

Ne ide alkohol bas uz :tea:
Korisnikov avatar
By Gothrose
U principu samo kad izadjem ili u drustvu...
Najcesce je to :pivce: po mogucnosti "Heineken" samo sto su na nekim mestima strasno drski sto se cene tice i necu iz principa da im dajem tolike pare :mad:
"Prolaze"(i to dobro) jos i vino(uglavnom belo),crno u kombinaciji sa colom(bambus),juice vodka,jin tonic...
Retko pijem sama,ponekad se 'ogrebem' od keve za casu piva ali to se desava uglavnom leti po ovoj groznoj vrucincini... :vruce:

:lukavi:

ps.a propos piva moram da dodam da mrzim PVC flase,ko ih samo izmisli,krajnje klosharska fora :flaming:

pps.e,da -da dodam,neko me podseti na kuvano vino-iedalno je za zimu kad se smrznut vratis kuci-ili dodjes kod nekog...:)
By Gost
I ne baš ?esto.
Na moju nesre?u ne umem da pijem, pa se skoro svaki put uvoštim :)
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by gothrose
po mogucnosti "Heineken" samo sto su na nekim mestima strasno drski sto se cene tice i necu iz principa da im dajem tolike pare
Obožavam ga!!! Ali stvarno ubijaju sa cenom po kafi?ima... Volim ta "ženska" piva.
By Çâðê_DUP
Ja bih samo da dodam da je meni
uvek bitniji podatak koliko neko pije-
kada pije, nego ucestalost pijenja.
Nemam nista protiv alkohola, sve
dok postoji granica.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Goraan
Šta je to alkohol??? :rool:

..vrlo retko :andjelak:

khm khm khm Kaaakoooo laazeeeee, svaki put kad ga vidim on je mortus :pivce:

Amm akohol ne ne ne :D
By fazza
Pre neki dan sam popio pola litre crnog vina, bilo je odlichno, i to bi bilo
otprilike trece ili chetvrto alkoholisanje ove godine. :drama:
Korisnikov avatar
By spark
upravo locem... :oskar: sa strejt ortakom... :ccn: posle ce valjda da padne neki oral... :nokti:

pa, relativno cesto se alkoholisem... obicno mi to jako prija. inace, glasao sam za opciju "jednom nedeljno"...

a gde je nestala moja tema - nase malo alkoholicarsko cose??? :rida:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by spark
upravo locem... :oskar: sa strejt ortakom... :ccn: posle ce valjda da padne neki oral... :nokti:

pa, relativno cesto se alkoholisem... obicno mi to jako prija. inace, glasao sam za opciju "jednom nedeljno"...

Zato i ne smem da ti prinesem otvoreni plamen :P
Korisnikov avatar
By spark
Originally posted by avalon
Originally posted by spark

Zato i ne smem da ti prinesem otvoreni plamen :P
mila, ti to u stvari mislis na svoju guzu??? :eevil: :maljkovic:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!