Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by kiss addictI onda vikne : "Mars!!!!"
Intimnu zonu, mmmm, hm...
A šta ako ti nekom pacijentu udješ u intimnu zonu, a ta persona ima plava so?iva...Šta ?emo sa tvojom panikom onda?![]()
Originally posted by fazzaJa kad sam pre neku godinu vadila vozacku, istestirao me ocni doktor i kaze mi :"odlicno vidite"
Odluchio sam se za sochiva zbog vozachke, da me ne bi smarali ako u vozachkoj pishu naochare a ja ih ne ponesem...Ovako fino pishe sochiva, pa chik nek mi trazi da ih izvadim.![]()
Originally posted by ParisH.Jao, to isto se meni desilo hehehehOriginally posted by fazzaJa kad sam pre neku godinu vadila vozacku, istestirao me ocni doktor i kaze mi :"odlicno vidite"
Odluchio sam se za sochiva zbog vozachke, da me ne bi smarali ako u vozachkoj pishu naochare a ja ih ne ponesem...Ovako fino pishe sochiva, pa chik nek mi trazi da ih izvadim.![]()
..i taman da to upise na onaj papir sa rezultatima, a ja mu kazem :"pa to je zato sto nosim sociva"
..a on
glupson, pocrveneo, trebao je odmah da me pita:lol:
Originally posted by ParisH.Originally posted by fazzaJa kad sam pre neku godinu vadila vozacku, istestirao me ocni doktor i kaze mi :"odlicno vidite"
..i taman da to upise na onaj papir sa rezultatima, a ja mu kazem :"pa to je zato sto nosim sociva"
..a on
glupson, pocrveneo, trebao je odmah da me pita:lol:
A jednom me zaustavio pandur. Situacija isto glupa ko ova prethodna: Pita me: jel imate sociva. Ja njemu: Da...i onda duga pauza:gleda u mene ne zna sta da radi![]()
Originally posted by MarsHa, moj problem je što kad naopako okrenem so?ivo, ne ?ulja, jedino se manifestuje tako ?to slabije vidim...
Pa zavisi. Moze da se desi da vidis, ali te zuljaju. Ali na neprijatan nacin...![]()
To ume da bude problem.Ako nisi siguran, obavezno ih okreni pa pogledaj opet.
Recimo, meni se cini da je neka strana prava, a onda ipak okrenem, i tek tada uocim razliku.
Originally posted by Mars
PS: ili pri skidanju i pranju pazis da ih isto tako i vratis u kutijicu.
"Tako da mislim u principu oduvek sam zelela da sve vreme iznad stadiona bude jedan ogroman balon u obliku Marsovog dupeta iz koga ce padati cvece po 100.000 glava mojih obozavalaca. Bosko je imao ideju da umesto cveca to budu diskovi sa mojom muzikom, sto jeste primerenije, ali meni je bezbednost moje publike na prvom mestu."
(Svetlana Raznatovic, o svom koncertu)
Originally posted by fazzaPa ovako.... Metode stavljanja i skidanja, leva ruka, desna strana, redosled....sve je to individualno.
Vidim da ima puno vas koji nosite sochiva, pa ako moze da padne i neki savet.
Originally posted by MarsShto se tiche stavljanja/skidanja, tu sam vec malo bolji. Vecheras mi jeOriginally posted by fazzaPa ovako.... Metode stavljanja i skidanja, leva ruka, desna strana, redosled....sve je to individualno.
Vidim da ima puno vas koji nosite sochiva, pa ako moze da padne i neki savet.
Ali valjda najvaznije u vezi sociva je-higijena. To ce svi da ti kazu. Ciste ruke. Odrzavanje sociva. Dobri rastvori, taj najbolji kojih ima, nikako neke noname firme.
Takodje-redovno skidanje. Znam curu koja je upropastila oci zato sto ih dugo nije skidala.
Originally posted by _Osiris_Reci mi kolika je cena tih sochiva koje si nosila, jer i ja razmishljam da predjem
Ja sam nosila extra soft lenses sa nedeljnim skidanjem, i mogu ti reci da mi je to potpuno odgovaralo... Nikada nisam osetila nikakvo peckanje, infekciju ili slicne komplikacije zbog toga, ali sam ih jednom nedeljno obavezno drzala u rastvoru minimum 3h i prala 10-minuta... Vec godinu dana ne moram da ih nosim, jer sam otisla u - dioptriju, ali je jako mala, -0.5 je, tako da imam naocare koje su mi potrebne samo povremeno, kada dugo citam, radim na kompu ili gledam TV, ili kada vozim nocu a napolju je magla ili kisa.
Originally posted by MarsUh, i ja to volim...najgore je kad to uradim u toku dana sa sve prisustvom so?iva i maskare... (zamišljena budala)
Ja volim da dooooooooooobro protrljam oci ujutru kada se probudim (ili kad se vec to desi), a to socivima nije moguce.
Uh, i ja to volim...najgore je kad to uradim u toku dana sa sve prisustvom so?iva i maskare... (zamišljena budala)![]()
i ja koristim Solo Care Aqua, mislim da je najbolja te?nost za održavanje
Originally posted by MarsHm, nemam pojma, radicu onako kako su mi rekli. Svakako nece da shkodi.
Fizioloski rastvor se nekada koristio kada si morao posebno da peres sociva, posebno da uklanjas proteinske naslage i posebno da natapas. Uglavnom, meni su rekli da ne koristim fizioloski, nema potrebe. U nekoliko kapi trljam svaku stranu sociva po 10 sekundi, i onda ih potpopim u ii Solo Care ili Renu.
Ne znam za ta nedeljna sociva, mislim da meni ne bi odgovarala. Ja volim da dooooooooooobro protrljam oci ujutru kada se probudim (ili kad se vec to desi), a to socivima nije moguce.
Originally posted by fazzaPa dobro. Ne verujem da je rok striktan. Nijedna tecnost ne valja dugo da stoji.
E sad, josh jedno pitanje. Jesam ja dobro chuo da kad ne nosim
sochiva ona mogu da stoje u rastvoru do sedam dana, a onda se rastvor menja?
Originally posted by Mars
... A sto se saveta tice. I prihvatanja istih. Paziti samo da to bude neko strucno lice, nikako neko od ovih ljudi:
1. Osoba A, koleginica, koja je higijenu sociva shvatala krajnje inventivno: na svakih nekoliko dana bi u oko i socivo nakapala Solo Kare ili Rene (ona sto ih tako zove), i to je to. Higijena. Pa sada ponovo mora da nosi naocare. Bronzana medalja.
2. Osoba B, jedan macho, koji je meka sociva prao Sudomilom. Jer pravi muskarci tako rade. Srebrna medalja.
3. Osoba C, zlatna medalja, ona koja ih nije skidala po 2 meseca pa sada ne da ne moze da nosi sociva vise, nego 3 puta razmisli pre nego odluci da trepne, toliko je boli.
A svi su me svojevremeno samouvereno ubedjivali da je upravo njihov metod onaj pravi a da sam ja naivan jer slusam lekare.
"Sa onakvim dupetom, kvalifikacije ostalih kandidata bile su nebitne. Drago mi je da ga imamo pored svih onih umetnickih remek-dela!"
(Francois Delacroix, direktor Luvra, o postavljenju Marsa za glavnog kustosa muzeja)
http://www.virtualtourist.com/travel/Eu ... -BR-3.html
Originally posted by MarsSudomil
... A sto se saveta tice. I prihvatanja istih. Paziti samo da to bude neko strucno lice, nikako neko od ovih ljudi:
1. Osoba A, koleginica, koja je higijenu sociva shvatala krajnje inventivno: na svakih nekoliko dana bi u oko i socivo nakapala Solo Kare ili Rene (ona sto ih tako zove), i to je to. Higijena. Pa sada ponovo mora da nosi naocare. Bronzana medalja.
2. Osoba B, jedan macho, koji je meka sociva prao Sudomilom. Jer pravi muskarci tako rade. Srebrna medalja.
3. Osoba C, zlatna medalja, ona koja ih nije skidala po 2 meseca pa sada ne da ne moze da nosi sociva vise, nego 3 puta razmisli pre nego odluci da trepne, toliko je boli.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!