Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by hlaefdigeI ja se pasolutno slazem i sa starky i sa tobom....
privlaci me ono sto izazivaju u meni...a to bi moglo da se kaze nekako 'vako....
...desava mi se zelja za necim sto bi moglo jako nezgrapno da se nazove "iskonsko privlacenje"..."iskonsko" kao prevod engleskog "premordial".....i ja bih sad jako zelela da mogu da objasnim sta mi to znaci...
...kao kad bi postojalo privlacenje pre svih polova i rodova...ponistavanje polariteta...tako nekako...osecam se pored njih "kako treba"....eto....
i apsolutno se slazem sa starky!! ne govorim o onima sto su se obukle da budu andro....
Originally posted by starkyTachno...
Ja volim andro zene koje su cisto fizicki,prirodno androgene.Ne prihvatam androgenost po stilu oblacenja ili frizuri.
Originally posted by Garbocekala sam da neko pre mene kaze ovo, da ne bude da samo ja pametujem
Upravo zato Sharleen Spiteri koju je emo spomenula - meni uopste nije andro.
Ona mi je femme koja se samo oblaci kao andro
Originally posted by emo_haos_pa...
![]()
odakle li to?![]()
ta moramo se malko vise druziti sledeci put kad budes na turneji![]()
Originally posted by emo_haos_
pa pravo da ti kazem butch nisi sigurno, a i previse si mi nezna za andro, jbt, zavrsi ti u femme grupi![]()
stvarno nije dobra ova podela... fali nijansi i nijansi...
Originally posted by Ivanaja ni u snu ne mogu da zamislim sebe u stiklama
ja sejlorku ne znam licno, ali koliko znam O njoj, i da mi se pojavi u stiklama i suknicici, ne bih mogla da je percipiram kao femme![]()
Verujem da je puno i u oku posmatraca![]()
Originally posted by DeleteOriginally posted by starsailorНи ја. Али ми је и сама помисао на то потпуно страна и истовремено смешна.
ja ni u snu ne mogu da zamislim sebe u stiklama![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!