Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By hlaefdige
privlaci me ono sto izazivaju u meni...a to bi moglo da se kaze nekako 'vako....

...desava mi se zelja za necim sto bi moglo jako nezgrapno da se nazove "iskonsko privlacenje"..."iskonsko" kao prevod engleskog "premordial".....i ja bih sad jako zelela da mogu da objasnim sta mi to znaci...

...kao kad bi postojalo privlacenje pre svih polova i rodova...ponistavanje polariteta...tako nekako...osecam se pored njih "kako treba"....eto....

i apsolutno se slazem sa starky!! ne govorim o onima sto su se obukle da budu andro....
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by hlaefdige
privlaci me ono sto izazivaju u meni...a to bi moglo da se kaze nekako 'vako....

...desava mi se zelja za necim sto bi moglo jako nezgrapno da se nazove "iskonsko privlacenje"..."iskonsko" kao prevod engleskog "premordial".....i ja bih sad jako zelela da mogu da objasnim sta mi to znaci...

...kao kad bi postojalo privlacenje pre svih polova i rodova...ponistavanje polariteta...tako nekako...osecam se pored njih "kako treba"....eto....

i apsolutno se slazem sa starky!! ne govorim o onima sto su se obukle da budu andro....
I ja se pasolutno slazem i sa starky i sa tobom....
Ali kao sto sam navela, izgleda da meni ovo na slikama bas i ne lezi...
Cini mi se da je Angelina777 bila dobre slike stavila na tu temu,oko podela, a te su mi se vise svidele..
Korisnikov avatar
By sleepingsun
hm..ne znam ima 1 dewojka u NOVOM sADU koja je oliko lepa da mi celo telo drhti kad je widim i noge mi otkazu..a ona je kao onaj pewac iz hima..sto bih ja rekla unisex i decko i dewojka u 1om.Izuzetno zenstvena..ali kao decak...ima gradju,facu prelepu i kracu kosu..e to je meni andro..ako uopste znam kakav je taj tip dewojaka.Samantha Ronson mi je na primer butch..i muskobanjasta,samo blazi oblik..i to mi se ne swidja..
ali po meni takwe dewojke koje imaju i nesto musko i zensko u sebi..sa neznom kzom ,specificnim stilom oblacenja i licem..e na to bas otkidam..mozda i sto sam bi..a ovo mi nekako dodje kao 2 u 1. :sladoled:
Tipa meni je primer andro ribe samo bas zenstvenije Shannyn Sossamon,ako neko zna ko je:sweet:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Meni je prelepa manekenka Ivana Stankovic:D Valjda je neko cuo za nju...
Glumi u spotu od Bibera-Jare moje, tako nesto:D

:fancyklap:
Korisnikov avatar
By someone
ako su vam ove sa slika andro shta je ona buch :D ja izgleda definitivno volim femm,ali ne one njanjave :P
By Garbo
Originally posted by starky
Ja volim andro zene koje su cisto fizicki,prirodno androgene.Ne prihvatam androgenost po stilu oblacenja ili frizuri.
Tachno...

Upravo zato Sharleen Spiteri koju je emo spomenula - meni uopste nije andro.
Ona mi je femme koja se samo oblaci kao andro i kraj priche. Prosto...zena nema tu neku `andro-energiju`.

Za mene licno andro je puno puno vise i komplikovanije od frizure i ne znam kakve garderobe.
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by Garbo

Upravo zato Sharleen Spiteri koju je emo spomenula - meni uopste nije andro.
Ona mi je femme koja se samo oblaci kao andro
cekala sam da neko pre mene kaze ovo, da ne bude da samo ja pametujem :) danas svaka druga cura o sebi kaze da je andro. bas zbog tog stila oblacenja. a ustvari su femme. meni licno ne smeta taj stil oblacenja, cak mi se svidja, al andro nije tako cesta pojava kao sto se misli. kao sto ne znaci ako cura ima kratko kosu da nije femme.
bas zato sam spomenula Stellu i Tildu. jesam izabarala fotke gde Stella nosi odelo, al nije u tome njena androginost.
i ko sto je neko u pocetku teme rekao najbolji primeri su Annie Lennox i Grace Jones.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
hm... ni ja ne vezujem androgenost iskljucivo za stil oblacenja, kao sto napomenuh meni je to vise vezano za nacin ponasanja... ali eto prihvatam da se takva moja percepcija androgenosti ne poklapa sa ustaljenim misljenjem i stoga da mozda i nije validna...

@ starsailoricu: a jesam li ti ja andro? :wannaknow:
(zanima me bas)
Korisnikov avatar
By emo_haos_
:drama:

odakle li to? :sveca:
ta moramo se malko vise druziti sledeci put kad budes na turneji :yes:
By Garbo
Originally posted by starsailor
kao sto ne znaci ako cura ima kratko kosu da nije femme.
[/quote]

:up:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by Blond Brat
Emo je fem :D :D :D
bas ti znas, mala ;) :P

:friends:
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by emo_haos_
:drama:

odakle li to? :sveca:
ta moramo se malko vise druziti sledeci put kad budes na turneji :yes:
pa... :D to je samo kako te ja vidim. i nije uopste lose biti femme. recimo ti si od onih tipova femme koje ja volim:) kako se ti osecas je valjda drugacije :trep:
a ja sam ono gore napisala o andro- LOOK curama :) ipak unutar nama je sve komplikovanije i...lepse:) da ne pocnem da pisem kako ja sebe dozivljavam :lol:
to je skroz drugacije od onoga kako me ljudi vide.
kad smo vec kod toga ajd i tebi pitanje. sta sam ja po tvom misljenju? :bouncy:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
pa pravo da ti kazem butch nisi sigurno, a i previse si mi nezna za andro, jbt, zavrsi ti u femme grupi :D

stvarno nije dobra ova podela... fali nijansi i nijansi...
Korisnikov avatar
By Hys.
ja sejlorku ne znam licno, ali koliko znam O njoj, i da mi se pojavi u stiklama i suknicici, ne bih mogla da je percipiram kao femme :)
Verujem da je puno i u oku posmatraca :namig2:
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by emo_haos_
pa pravo da ti kazem butch nisi sigurno, a i previse si mi nezna za andro, jbt, zavrsi ti u femme grupi :D

stvarno nije dobra ova podela... fali nijansi i nijansi...
:lol: kako bre nezna :D zar nismo rekli da sam nezna u dusi :lol:

a ovo da nisam butch heheh, evo na primer Swan je rekla da sam butch, ipak ostaje ono kako se osecam, a to je....;)
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by Ivana
ja sejlorku ne znam licno, ali koliko znam O njoj, i da mi se pojavi u stiklama i suknicici, ne bih mogla da je percipiram kao femme :)
Verujem da je puno i u oku posmatraca :namig2:
ja ni u snu ne mogu da zamislim sebe u stiklama :smeh:
a i ti znas malo vise o meni :kiss: :cuddle:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
hm...pa privlacna mi je jedna ena iz Ns..mislim da vec na jednoj temi piash o njoj..ima zensku lepotu...ali musku gradju,prelepa je..ali je kao decacic..tipa takve osobe su meni kao srednji pol...i to mi je savrseno.Sa tom E niko mi drugi ne bi trbao eh :lizalica:
Korisnikov avatar
By Delete
Ни ја. Али ми је и сама помисао на то потпуно страна и истовремено смешна. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Delete
Ни ја. Али ми је и сама помисао на то потпуно страна и истовремено смешна. :smilegrin:

mogu obe da vas zamislim na visokim potpeticama... :pucaodsmeha:

npr ja volim da ih nosim, kad mi dodZe...:balerina:
Korisnikov avatar
By scout_finch
skoro sam upoznala jednu mnogo lepu andro seku,gradjena je kao decak a mnogo je lepa i ima tako dubok glas i pokrete koji nisu nimalo zensveni. mada meni takve devojke u principu nisu privlacne,vise mi se svidZa klasicna zenska gradja,ova mi je bas bila simpa.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 18
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!