Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Ispala covecija ribica - Karolina! :yay:
By Esta
hahahahha Noctis Lucis Caelum
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Najviše me je obradovala Bojana dok me je Jelena iznenadila kako je dobro odigrala. :dancing:

Nole Lorenziju samo dva gema prepustio! :radosnice:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
I, prvo kolo se zavrsilo bas onako kako prilici: Djokovic ode dalje, sestre Vilijams za njim u koloni, tu se ushlepovala i starija od Radvanskih, i Karolina krenu, al' u suprotnom smeru - na aerodrom... :lol:

Jedino mi zao sto Zimke (u konkurenciji dublova) nije ni za prineti. Eto, sta ti je promiskuitet! Da se i dalje zadovoljavao (sa) Nestorom, bio bi uspesniji. :tuc:

:lol:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Azarenka, Tipsarevic, Troicki prosli...

A, ovi "Eurosport" komentatori su taaaakvi smaraci, nemam reci... :drama:

Uopste, domaci. Poslednjih godinu i nesto dana tenis pratim iskljucivo preko sajta livescorehunter.com, i mogu slobodno da zakljucim da ovi nasi njihovim britanskim nisu ni za prineti. :ccn:

Ovi nasi, opcenito govoreci, pate od nedostatka intelektualnih sposobnosti... :hekla:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ma bombarduju te nepotrebnim činjenicama, a najveći deo njih je na tenis prebačen sa fudbalskih utakmica, što se i da primetiti...
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ne samo to, trabunjaju, ne prestaju, i to potpuno bezveze. Ne mogu da kazem ni da su u pitanju informacije. A, da ne pricam kada nipodastavaju igrace/ice, tipa: "Ma, sta radi ovo?! Gle! Pa, ovo bi i moja baba vratila!" :boxer:

Debili... :roll:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
PA to i kažem, prebačeni sa fudbala... Pri tome komentari tipa "Novak ne bi trebalo da ima problema sa ovim igračem" "ne znam šta mu bi da igra ovako loše" "mora da je bolestan, drugog objašnjenja nema" su naravno šlag na torti...
Kad god mogu da gledam, gledam prenos bez komentarisanja, kad ne mogu, jbg, trudim se da ih ignorišem što je više moguće.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Eto, ja ti preporucujem gore pomenuti sajt. Sve sama britanska gospoda komentarise, sve erl do sera... :krezavi:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Znam, znam, ima jedan britanski komentator koji baš voli Jelenu, i stalno komentariše kako voli kad čuje ono njeno PLEASE kada nešto traži od ballboya :love:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
E, nisam znao da ima obozavaoca i medj' stranim komentatorima! :yay:

Valjda ce biti prenosa njenog meca drugog kola... :fige:
Korisnikov avatar
By Sunce
^

Ti znas sta ti sleduje ako JJ osvoji gs...mada, meni sada ne bi odgovaralo da ga osvoji - nem' vremena.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ljudi, znate li mozda (iz nekih svojih tajnih izvora :lukavi: ), ima li prenosa sa terena 17? :nerd:

Tamo nam je danas JJ, pa makar je gledali online... :tenis:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
^
Ajmeeee... :roflmao: :smeh: :smeh:

Nego, radosti za pobedu! :yay:

I Boka se dobro drzala, nije da nije... :)
By Ulix
Ana je dobra bila. :klap:

I baš mi je žao što je Kim ispala. :(
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ah, da. Kim... :farewell:

Eno, gledam malo Serenu protiv one Marie Jose Martinez-Sanchez-Lopez-Garigez-Dirigez... :lol: Ona sto je u Rimu (ili Madridu) u finalu "nadmudrila" Jeju nekom uvrnutom igrom, sa patoloskim sklonostima ka drop-shotu... :smeh:

Naravski, za Serenu :carica: Williams nikakav problem. :smug:

Nego, procesljao sam malo zenski zreb. :iskolacen:
Jeja u sledecem kolu (trecem) igra protiv napaljene Agnjeske. U toj polovini zreba su obe sestre Vilijams... Tu je i Anka. :sigh:

Sta je, tu je... :cheer:

:tenis:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Hm... pa ako veruješ u Jelenu onda mora da veruješ i u princa, jer ponovo igra sa Prince reketima :lol:
Moram priznati da joj je igra mnogo bolja od tad, al joj žice na reketima pucaju ko lude...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!