Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by UlixOvo je sve tačno, ali čovek na ispravnoj strani sve to može da okrene i u svoju korist.
Jutros sam slušao podcast emisije i mislim da, iako jeste zvučao prilično agresivno (ali to je njegov manir), on donekle ima pravo. Suština toga što je rekao jeste - ANONIMNOST koju garantuje internet je uzrok tog proliva. I tu je u pravu - većina ljudi koja piše na forumima i blogovima, pišu na način na koji pišu i pišu stvari koje pišu, samo zato što znaju da je sve to (tobož) anonimno i da ne snose zbog toga nikakvu odgovornost. Nije isto proseravati se pod nickom i proseravati se pod imenom i prezimenom.
Originally posted by Loniovo samo govori koliko je zalosna josh uvek situacija u Srbiji da da bi se suprotstavio oloshu iz tzv. obraza i dveri itd.... chovek mora biti anoniman.Originally posted by UlixOvo je sve tačno, ali čovek na ispravnoj strani sve to može da okrene i u svoju korist.
Jutros sam slušao podcast emisije i mislim da, iako jeste zvučao prilično agresivno (ali to je njegov manir), on donekle ima pravo. Suština toga što je rekao jeste - ANONIMNOST koju garantuje internet je uzrok tog proliva. I tu je u pravu - većina ljudi koja piše na forumima i blogovima, pišu na način na koji pišu i pišu stvari koje pišu, samo zato što znaju da je sve to (tobož) anonimno i da ne snose zbog toga nikakvu odgovornost. Nije isto proseravati se pod nickom i proseravati se pod imenom i prezimenom.
Upravo s lažnim fejsbuk nikom napao sam na fejsbuku đubrad iz OBRAZ-a, DVERI tokom dana uoči nesuđene parade, što s pravim imenom i prezimenom ne bih smeo.
Ponekad nam ne preostaje ništa drugo no da se borimo istim sredstvima.
Originally posted by Vel boyvazi. ako je drugacije, ajd ti otvoreno imenom i prezimenom atakuj skinse i kojih sve govana od organizacija tamo ima, pa nam posalji izvestaj. srbija je na spram amerike velika selendra, ali u sustini iste pojave se desavaju i tamo i ovde.
pa, ovde ipak jeste drugachije jer americhki desnichari nisu uspeli bar ne u globalu americhkog drushtva da budu bog i batina k'o shto su ochito obrazovci(e), dveri itd.... promovisani od srpskog sistema da budu bog i batina u Srbiji.
sem toga, Ameriku s Srbijom i obratno trebalo bi da je smeshno i porediti, ali eto.......
ovo samo govori koliko je zalosna josh uvek situacija u Srbiji da da bi se suprotstavio oloshu iz tzv. obraza i dveri itd.... chovek mora biti anoniman.a ja mogu da se kladim u litru krvi da ni u americi ne mozes tek tako imenom i prezimenom da se suprotstavis extremistickim ogranizacijama. i ne samo to, neke organizacije koje su zakonom zabranjene kod nas u americi su legalne. a ovo sto si ti sad pricao je druga tema.
umesto da su obraz, dveri.... itd.. bar proterani u ilegalu, ako vec ne i potpuno zabranjeni.
Originally posted by Sprinterznam ja shta sam rekao.
ti si rekao ovo:
ovo samo govori koliko je zalosna josh uvek situacija u Srbiji da da bi se suprotstavio oloshu iz tzv. obraza i dveri itd.... chovek mora biti anoniman.a ja mogu da se kladim u litru krvi da ni u americi ne mozes tek tako imenom i prezimenom da se suprotstavis extremistickim ogranizacijama. i ne samo to, neke organizacije koje su zakonom zabranjene kod nas u americi su legalne. a ovo sto si ti sad pricao je druga tema.
umesto da su obraz, dveri.... itd.. bar proterani u ilegalu, ako vec ne i potpuno zabranjeni.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!