Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by SunceI ne poredim.
Nemoj da uporedjujes Hitlera sa Kusturicom.
]Originally posted by SunceSve je stvar ukusa. Sad, da li je tužno što se ne udubljujem previše u njegove filmove ili nije je opet moj problem. Jednostavno je to tako. Tu i tamo me zna pokatkad iznenadit sa nekom scenom i to je sve. On je zarobljen u ove naše prostore, toga je svjestan i tako mu filmovi i izgledaju, naša stvarnost. Ako su tebi odlični i vidiš nešto više, ok, ne branim ti.
Neki njegovi filmovi su odlicni: Otac na sluzbenom putu, Dom za vesanje, Podzemlje, ali i ostali. Uopste nisu na isti kalup, a to sto si rekao: "...ne bereš neku preveliku brigu kad ih gledaš, puni boja", to je tuzno. Mnogo je tuzno.
Pogledaj "Podzemlje". Dovoljno je samo da pogledas Slavka Stimca kako trci sa majmuncetom posle pola veka provedenog u podzemlju, i Mirjanu Jokovic kako kruzi zapaljena na stolici.Majmun i Štimac li-la, zapaljena Jokovićka u kolicima je ono što sam rekao da me ponekad iznenadi. Kad sam ga prvi put gledao mi se učinio da je ok (guba ona scena na početku kad Manojlović drka jer ga je kurva ostavila radi bombardiranja), kad sam ga drugi put gledao shvatio sam da je malo bezrazložno predug. Možda je i to tužno, ali eto, tako mi se učinilo. Ipak, ja sam samo gledatelj, ne filmski kritičar.
A i ove nagrade, Stripi, sve je to namestio i dobio preko veze, sve, ma da ne poverujes:I, ja sam to rekao točno gdje?
let3 mu nije gaf... bilo je sve planirano i u suradnji sa čudnovatom hlo...nema šanse-on se jeste nešto dogovarao,tipa "nemojte to i to,ostalo ćemo nekako",ovi su šatro pristali,da bi mu se najeli džigere kasnije...![]()
Originally posted by Wilhelminaako znaju da je uvek nabrijan i da ima "nezgodnu" reputaciju,zašto idu onda da gostuju,ili praistaju na intervjue-taj deo mi nije jasan...
Da, on uvek postavlja skakljiva pitanja, odlicno se pripremi za razgovor...
Originally posted by deranDušo, jel tebi logično da se snimanje prekida metanjem sakoa ili je logičnije i efektivnije isključiti kameru ili je barem upraviti u nekom drugom smijeru? Recimo, u voditelja koji objašnjava zašto prekida snimanje...
nema šanse-on se jeste nešto dogovarao,tipa "nemojte to i to,ostalo ćemo nekako",ovi su šatro pristali,da bi mu se najeli džigere kasnije...![]()
mislim čak da se hloverka i on ne vare mnogo...ali ako si ti u pravu,o'ma za holivud,po oskara...ma po tri...![]()
Originally posted by LoniOvo je youtube snimak, to ne zaboravi. U bioskopu to izgleda odlicno.
Meni ova scena nije fascinantna, Sunny.
Ton je jako loš (smanjena muzika, pojačani efekti padova).
Njih troje padaju na istu foru tako da se tu gubi efekat iznenađenja.
Vesna Trivalić skoro nijednom nije zumirana. Vidimo je samo izdaleka...
Previše je zastava, a trebala bi biti samo jedna...
Rediteljski je to moglo mnogo bolje.
Glumački teško jer je Trivalićka tu zaista heftala mamu.
Originally posted by DirrtyZvanicno direktor nacionalnog parka, koji je u vlasnistvu mile nam otadzbine.
Nikad necu skapirati koj' ce on kurac na toj Mokroj Gori, zar ne postoji bas nijedan strucnjak!
Ok, vlasnik je odredjenog dela, ali svakako to nije dovoljan razlog da bude jedini i glavni!
Originally posted by deranwtf??? Nikola?
...gospodin nikola je vratio kasete...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!