- 11 Nov 2009, 02:34
No, ono negativno lice Amerike se ponajbolje upozna kad se ovde dodje pogotovo kao izbegla osoba koja bi samo da zivi zivot dostojanstveno, poshteno i da doprinese kako i koliko moze i ume ovom drushtvu. e, tu, ako nemash sponzora i veza, teshko ide.
Loni, kamo srece da je tako, ali n i j e bash tako.
Originally posted by LoniSve se slazem shto si u ovom postu rekao i ono iznad a shto nisam citirao i ovo sada shto jesam. Samo, Amerika se toliko kiti i dichi kao i reklamishe svojim slobodnjashtvom da te pozitivne stvari bi trebale biti neupitne i za pomenuti, dakle, dabome da je tako.
Al' opet ko smo mi da im sudimo?
Oni su ipak snimili i Planinu Bronbek i Vil i Grejs i L World i Sex i Grad.
No, ono negativno lice Amerike se ponajbolje upozna kad se ovde dodje pogotovo kao izbegla osoba koja bi samo da zivi zivot dostojanstveno, poshteno i da doprinese kako i koliko moze i ume ovom drushtvu. e, tu, ako nemash sponzora i veza, teshko ide.
Originally posted by Lonie, vidish, ovde se opet ne slazem- jer ulepshavash stanje stvari.
Svaki Amer ipak može na letovanje i ako želi da radi može,
Loni, kamo srece da je tako, ali n i j e bash tako.
Originally posted by LoniTome se i nadam! To hocu! mada je npr. meni svake godine sve bolje i bolje i samouvereno koracham napred kao i oduvek.
a uskoro će i ovim drugima zahvaljujući prelasku na socijaldemokratski sistem, biti bolje.
Originally posted by Lonida, svega sam ja toga svestan. zato i rekoh, s obzirom da sam iz zemalja ex-Yu, moram biti srecan shto sam u Americi, a ne i dalje u zemljama ex-Yu (ukljuchujuci Srbiju).
U odnosu na Srbiju i to je miljama daleko.
U Mejnu su homofobi pobedili na referendumu. Oko 47 % izašlih bilo je za gej brak. Ipak i ta cifra je u Srbiji nemoguća.
Bojim se da ovde ne da ne bi bilo 47 % nego jedva i 10 % progej opredeljenih.