Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by 2kune
Ako mislite da niste ugnjetavani, zamolio bih vas da svima koje poznajete saopćite da ste peder i da se jebete s muškima ter da volite kurac više nego što mrzite Natašu Kandić. Svakako pišite kako je bilo... :snupi:

ma šta ti znaš, hrvat jedan hrvacki. :neto:
sigurna sam da bi se bi dži seksi, kao i svaki pošten srpski patriota, ne trepnuvši odrekao i svog i tuđeg kurca, samo da kandićki padne kuća na glavu. dvoumim se jedino oko toga da li bi u tom scenariju radije bio

Slika

ili pak

Slika

tough choice, ali tipujem na glindu. ipak ima onaj štapić, taman da se kompenzuje gubitak.

:hvala:
Korisnikov avatar
By Vel boy
gle, momche, gej/bi svet je raznolik k'o i boje duge. ima svakakvih vrsta: od najstereotipichnije muzevnijih preko neodredjenih do feminziranih.... to nije/ne bi trebalo da bude problem.
nazad na temu, ne mislim da je iko ovde toliko velichao Kandicku koliko si ti i tvoji istomishljenici opsednuti mrznjom prema njoj. patoloshki, bre.
trebao bi shvatiti da u svakom narodu na svetu (pa i u srpskom) treba biti upravo sopstvenih pripadnika koji ce biti prvenstveno kritichni prema zlochincima i negativnostima unutar tog svog sopstvenog naroda. stoga, umesto napadanja Kandicke, mislim da je mnogo logichnije traziti i ochekivati i od drugih naroda isto takve njihove pripadnke koji ce biti isto tako odvazni da se uhvate u koshtac s zlochincima i negativnostima prvenstveno unutar njihovih naroda.
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by bgsexy

ma uopste taj svetski trend koji zastupa ta kandicka i ostale kao sto je ona ne volim
To nije promaklo ni prošli put... :odbij: Samo opet ne piše zašto... :neznam:
Originally posted by bgsexy

ja kako vidim biti homoseksualac je postalo nesto kretenski upravo zbog njih sad se mnogi nesto trpaju navodno brane prava da bi oni sebe pokazali kao vece ljude od ostalih a u stvari sve zbog para a pritom smo mi homoseksualci kao zaostali pa nam treba odbrana i od takvih kao sto su oni
jednostavno ljudi su izgubili svoju licnost pogotovo mladi jer gej pokret tako nastupa da podsvesno odredjuje nacin ponasanja populacije i niko svoju sexualnos vise ne ispoljava kako treba nego kako taj trend diktira
koliko sam razgovarao sa starijim od sebe i u glavnom njihov komentar je da je ranije nekako bilo slobodnije i uopste lepse a sad kad smo navodno ugrozeni sve je drugacije nije pravilno ovako reci ali najbolje opisuje ljudi su jednostavno bili lepseg ukusa muskarac je jednostavno bio muskarac
a sada kao prave zene bez obzira sto nisu feminizirani nacin i medjuljudski odnos bilo koje vrste je totalno degenerisan i moj stav je ne pratite nikakve pokrete budite svoji i gradite svoju licnost ne kako to kazu borci za ljudska prava nego kao slobodni ljudi a to i jeste
a vi koji toliko branite te pokrete samo se zapitajte zasto ih branite i kakve su vam potrebe zasto osecate da zelite njima da pripadate i zasto ste im pripali
sve sam na brzaka pisao tako da je dosta ne doreceno
mada moze da razume ko hoce
Ili kraće rečeno, svi pederi bi trebali biti baš onakvi kakvi se Vama sviđaju. :seaman:
Srećom, u tako formuliranom problemu zaista ne ostavljate mjesta ni trunčici (auto)homofobije a nekmoli kojekakvim drugim suptilnim i otvorenim pitanjima kojima se u 21. stoljeću bavi ostatak ljudskog roda... :sesir:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!