Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Michelle Obama - hot or not?

hot
6
50%
not
6
50%
Korisnikov avatar
By Srklet
obratite paznju na podforum. ne, ovo nije topic u kojem ce lezbe govoriti jel bi se jebale sa suprugom baracka obame, nego topic u kojem se izjasnjavate o pojavi, liku i djelu michelle obama.

moram priznati da imam vrlo pozitivno misljenje o njoj, a svidja mi se da nije ni katatonicna prva dama poput laure ili luda politicarka poput hillary, nego simbolizira suvremenu zensku moc.

any thoughts?
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Pojava, lik i delo...
Prvo, neobicno mi smeta to isticanje porodicnih vrednosti u kampanjama za predsednike drzava. To sto neko ima zenu i decu ne cini ga odmah podobnim za tako visoku funkciju, stavise, ne cini ga ni dobrim ni postenim. Doduse, isti stav imam o supruznicima i deci svih poznatih licnosti.
No, Misel... svidja mi se njeno oblacenje. Ako sama bira odecu, ima odlican ukus, a ako to rade za nju, rade odlican posao. Mada, visokoj, mrsavoj i lepoj zeni svaka kombinacija stoji odlicno.
Mislim da za sada radi ono sto se od prve lady i ocekuje, bez ambicija da preuzme predsednicku palicu od svoga muza.
By Simor
Hot, ali moje simpatije su, ipak, više na strani, kako ti kažeš "lude", Hillary Clinton.
Korisnikov avatar
By Srklet
well, moj problem s hillary u ulozi prve dame je to sto ona nije izabrana da se bavi politikom, u tom konkretnom slucaju je bila reforma zdravstva (koja je propala), nego je za to izabran njen suprug. u tom smislu nema velike razlike izmedju nje i, recimo, mire markovic. :D

naravno, uopce ne osporavam pravo/mogucnost/whatever hillaryne politicke karijere i super je da se emancipirala od supruga u tom smislu.

michelle mi je pak hot jer ima jedan, rekao bih, zdraviji odnos prema cinjenici da je njen suprug predsjednik SAD-a od hillary, a uopce je ne bih usporedjivao s katatonijom jedne laure bush ili ladybird johnson. michelle takodjer nije ni neka pozerka poput jackie kennedy. odnos michelle i njenog supruga je uvijek predstavljen kao potpuno ravnopravan, nema tu nikakve wow-impresioniranosti da joj je suprug jedan od najmocnijih ljudi svijeta.
By Simor
Originally posted by Popeye

uopce ne osporavam pravo/mogucnost/whatever hillaryne politicke karijere
Oh, naravno. Ja očekujem Hillarynu svetlu političku karijeru, i negde sam potajno želeo da ona bude predsednički kandidat demokrata, iako mi je drago što je Obama osvojio kandidaturu i postao predsednik Sjedinjenih Država, makar iz simboličkih razloga zbog svih onih elemenata strukturalnog rasizma u prošlosti (koji se, btw, potpuno neopravdano samo Amerikancima konstantno pripisivao/pripisuje).

Slika

:love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!