[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2350609#p2350609]Kiborg napisao:[/url][url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2350551#p2350551]Popeye napisao:[/url]biti veleizdajnik kad su sve patriote hulje je moralna duznost svakog normalnog covjeka. uvijek postoje visi interesi od drzavnih.
To ti je sad samo neko opšte načelo koje bi moralo da se razrađuje u odnosu na Natašu Kandić, Srbiju kao državu, interes njenog naroda itd.
Ja kažem da N.K. ne radi u interesu države Srbije i njenog naroda (a interes naroda jeste iznad interesa države), da nisu sve patriote u Srbiji hulje i da tvoja rečenica iako po sebi donekle istinita, nije primenljiva na konkretnu temu (Srbija, N.K.).
ja kažem da je srbija u kurcu, da sustavno propada već više od dvadeset godina, i da joj se nudi jedan realan put kojim može krenuti ako želi prestati propadati.
srbija pak kaže da bi išla tim putem, ali da ne želi poštivati znakove, da bi preticala na punoj liniji, da eto jest pregazila nekad neke ljude, al bi bilo bolje da se to zaboravi, nego se treba ponajviše baviti time tko je ogrebao srbiji karoseriju ključem. ljudi koji su taj put izgradili kažu srbiji 'haha, pa vi mora da ste blesavi ako mislite da ćemo mi naš put prilagoditi vašim željama'. srbija kaže 'ah, uvijek smo žrtva! i sad ćemo se duriti sve dok totalno ne propadnemo na svaki jebeni mogući način, a vama će jednoga dana smetati što imate tako smrdljiv leš u svojoj blizini!'
i da, ima jedna velika razlika izmedju hrvatske i srbije. hrvatska je pobijedila, pa su njeni zlocini defoltno manje strasni, dok je srbija izgubila. kosovo je takodjer pobijedilo, a srbija je izgubila. cak je i crna gora pobijedila srbiju. i sad se srbija cudi kako to da se prema njoj odnose kao prema njemackoj, a prema hrvatskoj kao prema velikoj britaniji. well, that's what happens when you lose. deal with it & stop whining.
u kontekstu svega toga, ono sto rade kandic i biserko su gradjenje temelja bolje buducnosti srbije. doduse, protiv volje cijele srbije, al štaš.