Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Eeeeeeee, pošto je mađarski jezik praktično prvi jezik kojim sam, zahvaljujući babi koja me je čuvala, progovorio kao mali, ja te silne samoglasnike izgovaram tačno k'o od šale.
Korisnikov avatar
By Herald
Mozda mozes da napravis neki youtube video :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa mogu... Daleko od toga da mi je mađarski perfektan, ali ono što znam - pričam kao Mađar.
Pisati ne znam, čitam uz napor, znam samo da pričam na mađarskom.
:yes:
Korisnikov avatar
By Herald
@deni Pa probaj da cujemo kako zvucis :) @ulix meni su i samoglasnici tesko izvodljivi pogotovo kad trebam da ih ubacim u reci.

Evo jos jedan video sa svim slovima. Inace i madjari se drze pravila citaj kao sto pises, pisi kao sto govoris.

http://www.youtube.com/watch?v=WUS8nv4jczw" target="_blank
Korisnikov avatar
By *deni*
A šta sad, ja tu treba prvo da se cimam oko registracije i logovanja, pre nego što budem u prilici da snimim svoj glas ? :ozbiljan:
Ok, napiši, molim te, ovde neki jednostavniji tekst, pa ću ga ja prevesti i izgovoriti na mađarskom jeziku.
:)
Korisnikov avatar
By Herald
Tekst: Volim da jedem male zelene jabuke. Ne volim da nosim kapu na glavi. Ja sam najpametniji.

A jeste, ako hoces da snimis moras da se ulogujes. Da bi snimio glas moras i da prihvatish "Javin" prozorcic kad ti ga izbace. Mozes i na youtube-u da napravis neki spektakl, otpevas nesto ako ti je tako lakse :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Lepa vest.

Koje glupe izborne predmete imaju deca danas u skoli, uzas.

A sto se tice jezika, mislim da je u gimnaziji potrebno da nastava bude takva da ucenici izlaze sa odredjenom diplomom koja omogucava studiranje u inistranstvu. Danas se to radi individualno - ko hoce, neka plati privatne casove.
Korisnikov avatar
By Azdaja
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2366539#p2366539]Herald napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2366517#p2366517]*deni* napisao:[/url]Mađarski jezik je ranije bio obavezan u osnovnim školama u Vojvodini, ali ocena iz tog predmeta nije ulazila u prosek.
Stvarno? U svim? Tako i treba da bude. Jezik sredine da bude obavezan a ucenici da biraju koji ce od ponudjenih jezika sredine da uce. :)

ne u svim, but u mojoj os je bio obavezan :)

ont. superishka :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Huh, ja bi' rek'o da je to odgovor na neko pitanje, koje je stalo u jednu reč.
Kao kad bi se kod nas pitalo : '' Zašto ste nas tužili ? '' i odgovorilo : '' Zbog vašeg kršenja ugovornih obaveza''.
Odgovor je, kao što vidimo, stao u 5 reči, a Mađari sve to strpaju u jednu reč.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!