Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By *STATUS*
Beogradska policija uhapsila je Milorada Zavišića (20) iz Beograda, zbog sumnje da je iz koristoljublja ubio Vladimira Judina (38), sa kojim je, prema nezvaničnim informacijama, bio u emotivnoj vezi!
Milorad Zavišić prilikom hapšenja
Slika
Presudio mu budakom u glavu... Milorad Zavišić prilikom hapšenja

Judin je pronađen mrtav u subotu, oko 19 sati, u svom stanu u ulici Poručnika Spasića i Mašare 108 na Julinom brdu. Zavišić je uhapšen u nedelju ujutro u kući svoje babe u ulici Maršala Tita 13 u Dobanovcima. On je priveden u stanicu policije i protiv njega je podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinio teško ubistvo iz koristoljublja.

Policija pretpostavlja da je Judin ubijen u noći između četvrtka i petka i da je motiv zločina pljačka. Kako smo saznali, iz stana je ukraden laptop i mobilni telefon, a nestao je i Vladimirov automobil „pežo 206", koji je bio parkiran ispred zgrade.

Telo je pronašla komšinica, koja je posumnjala da se nešto loše dogodilo jer je Judinov mobilni telefon dva dana bio nedostupan. Kada je pronađen, telo je bilo na podu u lokvi krvi, dok su mu ruke bile na leđima.

- Pretpostavlja se da je Judin pre ubistva bio vezan. Glava mu je razbijena, najverovatnije budakom. Posle zločina je odvezan i ostavljen u lokvi krvi. Telo je preneto na Institut za sudsku medicinu radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti - kaže izvor blizak istrazi.

Komšije kažu da je Judin bio omiljen u zgradi. Bio je trener mačevanja i radio je sa decom, koja su ga obožavala. Prema njihovim rečima, nikada nije imao problema sa zakonom, niti se u njegovom stanu događalo nešto čudno.

Извор : Дневне новине ПРЕСС
Korisnikov avatar
By Loni
Jezivo.
Ali ne verujem da je iko od njih dvojice bio gej.
(kažem ne verujem, ali nisam siguran)

Pogledao sam profil ubice na fejsu.
Nema gej prijatelja nema od 500 ljudi.
Na slikama je kao klasičan dizel - mafijaš.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Док сам слушао вести претпоставио сам да је у питању неки геј однос...

Један 20 год, други 38... а и то ме потсетило на оно слично убиство на Новом Београду каде убијен онај тип који је радио у Министарству иностраних послова, када га убио клинац... јако сличан начин.... покачили се, мали узео пиклсу и убио га.... покупио мобилне телефоне и паре и отишао...

Овај тип је вероватно био неки стрејтер који га је одрађивао за лову... зато и нема геј пријатеље на Фејсу... то је нека моја претпоставка... уосталом видите да су га јако брзо нашли по листингу телефонског броја... и у разговору са ближњима жртве... сигурно су их питали на кога сумњају и они су рекли....
Korisnikov avatar
By Anhedonie
meni je gore kad neko nekog ubije ni zbog cega, ovaj je barem hteo pare :B
Korisnikov avatar
By Mahoney
ovaj ubojica klempav i zgoljav kao SRATUS, da ima traku preko ociju, mislio bih da je on!

:sleep:

p.s. vec smo govorili o tome, STATY, pise se poDsetio, a ne poTsetio...

:sweet:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Махонеј, бићеш унапређен из мог фана у личног асистента :)

Но, вратимо се теми...
:odbij:
Korisnikov avatar
By bothways
Nije ukusno da se fotografije osumnjicenog zlocinca i zrtve kace ovde. Zamolio bih ovom prilikom gdina Statusa da ih ukolni.

OT: Primeri crne hronike, ukljucujuci i ovaj slucaj, nazalost su svakodnevica u Srbiji i zao mi je sto se to desilo.
Korisnikov avatar
By Mahoney
vratimo se!

da li se ložiš na ubicu? hoćeš turit njegovu sliku na avatar sutra?

:hekla:
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by *STATUS*

Док сам слушао вести претпоставио сам да је у питању неки геј однос...
Eh.
Ja reko zvaničnici pretpostavili.

Ako ćemo mi da pretpostavimo sve mož' bit' i šah i šaht.
Korisnikov avatar
By 2kune
zaboga ženo! :drama: ako moraš ubiti ljubavnika da bi mu izmuzla lovu i auto - ovaj posao nije za tebe... :alexis: zašto se ljudi fataju posla za koji nemaju dara? :hamlet:
Korisnikov avatar
By bern
^ ok, ide mu soundtrack od karleuše "tihi ubica", pošto već "lepi ubica" (beautiful killer, madonna) - ne ide.
Korisnikov avatar
By Srklet
diletant! :pljuje: this is how you do it ^^
http://www.jutarnji.hr/ubojica-odrezao- ... a/1058618/" target="_blank

inače, načelno podržavam svakog mladog pedera koji ubije staru drtinu koja koristi svoj materijalni status da bi nekoga nemoćnijeg suptilno prisilila ili ucijenila na seks. :crveni:

ps
ovaj na fotki iznad jako podsjeca na statusa. isti stil odijevanja, isto drzanje, ista receding hairline... :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
To sam ja hteo sada da postavim, preduhitri me!
Korisnikov avatar
By HalfJack
Aha, ok. To je lik koji liči na statusa. Ja sam mislio da status bezveze tek tako stavlja svoju fotku u thread just because he can. :lol:

Pardon. :sise:
Korisnikov avatar
By Mars
jos ce na kraju da se ispostavi da je to Statusov sin

kuku.
By space_oddity
Ne kapiram misao iza ressurectovanja teme radi postavljanja fotografije lika koji je nekoga ubio pre dve godine. Enlighten me, please.
Korisnikov avatar
By Delete
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2453524#p2453524]space_oddity napisao:[/url]Ne kapiram misao iza ressurectovanja teme radi postavljanja fotografije lika koji je nekoga ubio pre dve godine. Enlighten me, please.
Smatram da je dobro objaviti fotogrqafiju ubice, jer:
Zbog prepunih zatvora se ceka red da osudjenik dodje na odsluzenje kazne, pa se ubica moze slobodno setati i traziti nove zrtve dok ga ne smeste gde mu je mesto.

Zbog neefikasnog sudstva, takvi dobiijaju minimane kazne i nedugo zatim imaju priliku da ponove delo.

Preventivno delovati i upozoriti bar deo gej javnosti o potencijalnoj opasnosti od strane ubice.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
bez milosti za slepce koje tako brzo uhvate
i slepce koji ubiiju za hiljadu dinara
By space_oddity
Point taken Delete ;) mislim, potpuno se slažem, samo mi je bilo vrlo neobično oživljavanje topica.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!