Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Odvjetnik koji ga brani po službenoj dužnosti sudu je predočio potvrde da se Cvrtila liječio u psihijatrijskoj bolnici, da mu je utvrđena atrofija mozga i metalna retardacija, pa je zatražio da se provede psihijatrijsko vještačenje. Smatra da je okrivljeni osoba s posebnim potrebama, da treba ustanoviti da li on uopće razumije što je učinio, te da je njegovo stanje u trenutku napada bilo još gore zbog utjecaja alkohola i droga...

u,al ga razvlače-spremaju mu odbranu,a po ovom pasusu će mu još dodeliti i socijalnu pomoć... :hys:
Korisnikov avatar
By deran
btw,jesi,otuda i takav odgovor... :giggle:
pa razumijem ja to. al ako ja napisem taj duzi post, ti ces od njega profitirati, jer ces shvatiti nesto sto nisi znao, a ja necu, jer ja to vec znam. i da nisam pretjerao i da sam u pravu, jel. ^^
ono, ne isplati mi se objasnjavati. :snob:
hrvatska, zemlja s boljim sudovima od onog u haagu ^^

http://queer.hr/27816/osam-mjeseci-bezu ... -homofoba/" target="_blank

Osam mjeseci bezuvjetnog zatvora i obavezno psihijatrijsko liječnje za homofoba!

:sudija:

dakle, let's recap:
1. krajem juna napadnute dvije lezbe u zagrebu
2. desetak dana kasnije napadač uhapšen
3. krajem septembra počelo suđenje
4. sredinom novembra napadač osuđen na 8 mjeseci zatvora

nice job, croatian judiciary. :fancyklap:
By space_oddity
Svaka čast svima koji su tome doprineli. :up: hvala za lepe vesti.
By space_oddity
Sretno sa tužbom zbog (ne)iznajmljivanja stana. Drago mi je da se makar piše nešto o tome i da su se pobunile (u pravnom smislu), ali su komentari na vest i dalje zabrinjavajući. Kad se očekuju dalji konkretni koraci?

Super što se dešavaju pozitivne promene :up:
Pomoć dobrih ljudi

- Nekoliko se ljudi odmah ustalo, dali su nam maramice, ustupili nam mjesto da sjednemo... Čuo sam i kako komentiraju da je naš napadač kukavica, kako ga nije sram napadati ljude, što njemu smeta što se mi ljubimo, a komentirali su i djevojku koja je bila s njim i poticala ga da nas napadne... Nisam mogao vjerovati da je reakcija takva, oduševila me - kaže.
Baš lepo.
ovo sa stanom je fora jer je novi nivo reakcije na homofobiju u drustvu. dakle, pederi i lezbe kuže da nije dovoljno samo da ih se ne tuče, nego sto doista znaci ravnopravnost.
sto se pak napada tice, njih se sada obavezno prijavljuje, nema tu vise nekog nećkanja (naravno, govorimo o zagrebu).
a ova prica iz zadra je fora jer su tog izludjelog profu razapeli bas svi - studenti, mediji, pravobraniteljica za ravnopravnost itd.
plus kao cherry on top da glupi homofob marković mora u novinama objaviti ispriku za homofobiju. :lol:
By space_oddity
Priča iz Zadra je stigla i do mene preko Facebooka. Bilo mi je drago videti obilje osuda njegove homofobije :)

Srpsko pravosuđe bi se definitivno moglo malo ugledati na hrvatsko.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!