Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Cirkus u najavi: oće deportuju Pirsa.

Lik iz objasnjava sta je globalizam, kako se Amerika bori u kandzama rusko-kineskih zverova, sta je potrebno uraditi da se Amerika vrati sebi, Drugi amandman i jos mnogo toga, take a look

Korisnikov avatar
By spliff
mr jones appears to be a major nut case

:lood:
Korisnikov avatar
By Dirrty
"Join the (knights of the) republic" - star wars style :mag:

Tema je vrlo složena, a obe strane joj pristupaju jednostrano i površno. Pierce jeste u pravu u vezi vatrenog oružja, ali bih rekao da namerno izbegava širu raspravu jer ni ovaj ludak nije u potpunosti u zabludi.

A ima i jezivijih likova od ovog grlatog čoveka - npr. religiozni konzervativci smirenog glasa i tona.

:2c:
Korisnikov avatar
By blenta
hulu se ne moze gledati nigde van use gastarbajteru
Korisnikov avatar
By deran
imaš obe emisije na tjubu... :srbin:
Korisnikov avatar
By unic0rn
ne mogu da nadjem.

meni ovo na thedaily show proradi posle par minuta staticnosti i ucitavanja :wundy:
Korisnikov avatar
By unic0rn
bravo, taj drugi, na pocetku je o gun control
Korisnikov avatar
By HalfJack
Umjesto da se smanji broj oružja u Americi, ajmo uvesti još više oružja i još istrenirati profesore da ubiju studente s njima. :radosnice:

Amerika. :leviathan:

http://news.yahoo.com/blogs/lookout/blu ... 28343.html" target="_blank

Texas Lt. Governor David Dewhurst has recommended creating a state-funded program to train teachers and administrators on how to use guns to stop an active shooter. Texas Gov. Rick Perry has also said he thinks teachers should be able to be armed in class. (One district in the state already allows it.) Lawmakers in Tennessee, Virginia and Florida are weighing passing legislation that allows teachers and other school staff to take concealed weapons into school buildings.

:piski:
Korisnikov avatar
By svejedno
e nemam pojma,
ja se sada borim izmedju moje anarhisticke (das svima sve & watch how it turns out) i potpuno fasisticke ideje (punoletstvo mora da se... zasluzi. pravo glasa i to. ili bar mora da se prodje neki test, nesto. )

pod ekipom koja je trenutno na vlasti bilo dje u svetu nikako nisam za drugu opciju, btw.
ali ipak mislim da bi trebalo biti teze dobiti dozvolu za gun nego za automobil.

..

a veliki problem sa tim gun control-om bi, ko i sada, bilo ilegalno trziste.
Korisnikov avatar
By MikroSvemir
Meni je super bila Kathy Griffin koja se bori za oduzimanje oružija:

Sagovornica: Well, it's in constitution. You cannot just give me something and take it away.
Kathy: Well, we used to be able to own slaves, too.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!