- 13 Okt 2009, 04:05
Čim se ti meni pravdaš, govori da polako okrećeš ćurak ka dijalogu i poštovanju.
To dosad nisi radio.
Bilo je dovoljno samo - ha ha ha ha ha uz neki citat.
Ja i jesam profesionalnhi retoričar.
I po tadašnjem zanimanju (novinar na radiju) i po zanimanju, koje sam sad dobio (prevadač dečje dramaturgije na višoj vaspitačkoj školi)
Dakle budućim vaspitačicama držaću predavanja kako se prave predstave za decu, kako se režiraju, snimaju itd.
Iza sebe imam i objavljeno delo namenjeno tinejdžerima.
Dakle jesam profesionalni retoričar.
I reči jesu nešto s čim baratam.
Ne baratam zvukom, slikom ili hemikalijama.
Ti dakle sad kažeš da nećeš da ulaziš u to ko je kakav u svom poslu, a upravo to si meni uradio nekoliko puta.
Dakle relativizovao si moje retoričke sposobnosti podsmehom.
Relativizovao moje obrazovanje isticavši u prvi plan moje političke kurseve, koji su by the way, sporedni u mom životu.
Tome svemu na jednom normalnom, politički korektnom forumu nije mesto.
Šta bi sad trebalo?
Da svako ovde uzme svačiju profesiju, svačije obrazovanje i da trošimo vreme na preispitivanje uspešnosti karijera?
I jao taj i taj je dakle geograf a ja bolje poznajem klimu Francuske od njega... bla bla bla...
To je daleko ispod nivoa ovog sajta.
To šta ko radi i koliko je uspešan u poslu je njegova privatna stvar, osim ako sam ne poželi da priča o tome.
Kako bi se ti osećao da ja uzmem tvoje zanimanje i da procenjujem koliko si kompetentan za ono, šta radiš na jednom javnom forumu?
Čak i da sam ti dosadan to nije razlog za potcenjivanje, preskači dosadne postove i idi dalje.
Treba još mnogo toga da naučiš, al' hajd da te malo i pohvalim.
Pohvalno je što si uopšte i izrazio želju da polemišeš na temu kulture komunikacije.
Mars očigledno ni na taj korak nije spreman.
Originally posted by SprinterHm...
dosta stvari sto si naveo podrzava svaki normalan covek, dakle ne podrzava tebe nego nesto se podrazumeva da misli svaki normalan covek. medjutim te stvari sto si naveo su potpuno nebitne ya temu i svima dobropoznate stvari. koma nastaje u mesanju baba i zaba, u izvodjenju nekih zakljucaka koji su ravni vicu:
-mama jel ono krava
-jeste
-a gde?
zasto mislis da od ljudi obavezno i zasluzujes argumente? sto kazu, misljenje je kao dupe svako ga ima, ne mozes covek sa svakim na isti nacin da raspravlja. meni je bilo fantasticno smesno sto si pomenuo da si zavrsio nekakve politicke kurseve, a uz prethodnu napomenu da si profesionalni retoricarkoliko god da si obrazovan, ja u to necu da ulazim niti da komentarisem. svacije znanje se pokazuje na delu. pa i aleksandra jankovic je diplomirani psiholog. a ti sto si razradio na osvnovu one moje recenice teoriju da sam varvarin, diskriminator i slicni epiteti, to je ipak tvoj neki unutrasnji zivot.
Čim se ti meni pravdaš, govori da polako okrećeš ćurak ka dijalogu i poštovanju.
To dosad nisi radio.
Bilo je dovoljno samo - ha ha ha ha ha uz neki citat.
Ja i jesam profesionalnhi retoričar.
I po tadašnjem zanimanju (novinar na radiju) i po zanimanju, koje sam sad dobio (prevadač dečje dramaturgije na višoj vaspitačkoj školi)
Dakle budućim vaspitačicama držaću predavanja kako se prave predstave za decu, kako se režiraju, snimaju itd.
Iza sebe imam i objavljeno delo namenjeno tinejdžerima.
Dakle jesam profesionalni retoričar.
I reči jesu nešto s čim baratam.
Ne baratam zvukom, slikom ili hemikalijama.
Ti dakle sad kažeš da nećeš da ulaziš u to ko je kakav u svom poslu, a upravo to si meni uradio nekoliko puta.
Dakle relativizovao si moje retoričke sposobnosti podsmehom.
Relativizovao moje obrazovanje isticavši u prvi plan moje političke kurseve, koji su by the way, sporedni u mom životu.
Tome svemu na jednom normalnom, politički korektnom forumu nije mesto.
Šta bi sad trebalo?
Da svako ovde uzme svačiju profesiju, svačije obrazovanje i da trošimo vreme na preispitivanje uspešnosti karijera?
I jao taj i taj je dakle geograf a ja bolje poznajem klimu Francuske od njega... bla bla bla...
To je daleko ispod nivoa ovog sajta.
To šta ko radi i koliko je uspešan u poslu je njegova privatna stvar, osim ako sam ne poželi da priča o tome.
Kako bi se ti osećao da ja uzmem tvoje zanimanje i da procenjujem koliko si kompetentan za ono, šta radiš na jednom javnom forumu?
Čak i da sam ti dosadan to nije razlog za potcenjivanje, preskači dosadne postove i idi dalje.
Treba još mnogo toga da naučiš, al' hajd da te malo i pohvalim.
Pohvalno je što si uopšte i izrazio želju da polemišeš na temu kulture komunikacije.
Mars očigledno ni na taj korak nije spreman.