Originally posted by Lepa Krepa
Sad će verovatno da nastane desetak tema kako smo mi veći homofobi od huligana, neko je NARAVNO diskriminisan, neko je NARAVNO politički nekorektan...
a neko nam nije pazio na času
pa je pogrešno zaključio da je "homofob" univerzalna ružna reč kojom će te zle tete i čike (izdajničko-plaćeničkog tipa) gađati iz čista mira kad god, brate, iskreno kažeš šta misliš.
ima tamo i onih transdžender, pa nešto kao gej porodica, pa aktivizam, pa svi nešto neka prava 'oće, a pošten čovek ne sme ni da progovori, a da ga ne napadnu.
bože ti mene sačuvaj i sakloni.
Curo, ja mislim da ti imas opasan problem.
Ali dobro, to je sve u tvojoj glavi. Bitno je naravno da si ti djak generacije kada se radi o teoretisanju. Ali ne znam da li si bila prisutna kada se radila lekcija o tome kako ponekad nije dobro gurati prst u oko javnosti Srbije pricama o Kosovu koje je lansirao Azdejkovic svojevremeno. Ne znam samo sta je time zeleo da postigne. On je izgleda, u toj igri sa velikim chikama iz raznih organizacija izgubio pojam o dostojanstvu i postovanju sebe samog, nego mu je cilj, kao i tebi sto je, da mi dobijemo sva moguca prava, pa da sutra neki od nas sebi pljunu u lice pred ogledalom. A vec spomenuto guranje prsta u oko nije preporucljivo ni u zemljama EU, jer su one takodje svasta morale da precute i da cekaju i da se nadaju. Ista ta plejada aktivista nije bila kadra da organizuje slozno prajd, pa su mic po mic svi polako poceli da izlaze iz svega toga. Ni ja ne bih smeo da se pogledam u ogledalo kada znam da sam zarad nechega okrenuo ledja celoj zemlji od koje taj moj prajd zavisi. A to je zato Lepa Krepa, sto ljudi poput tebe i Azdejkovica prave uzasno nedefinisane recenice, ukrasene mnostvom kojekakvih atributa stranog porekla u miksturi sa etno motivima, tipa ovo "boze me sacuvaj i sakloni" i onda to daje teatralnost tvom iskazu, a da pritom nista bitno nije recheno..Puna si krajnosti..ja sam samo rekao da je danas svashta aktivizam i lako se ljudi optuzuju. Iskreno, mislite sta hocete, ali ja sam pre svega covek, pa tek onda gay, pekar ili magistar... . Ljudi poput vas nisu dobri pregovarachi, vec su manipulatori,spremni su da okrenu ledja svemu sto drzava kaze samo da bi taj aktivizam pobedio, odrichuci se i onoga u sta su mozda verovali, jer su ih idioti poput desnichara i ista ta drzava na to naterali. I onda u tom besu oni kidisu na sve sto je moguce. Ne umete da se dodvorite a da sachuvate obraz. Takvi su nam i politichari. Neslozni i pogreshni, a mi ih kao takve biramo.
A ljudi poput tebe i njega, Lepa Krepa, ce mene, kao i mnoge koji to ne zele, upravo naterati u politiku, posto ovako vise ne ide.
Dixi.