Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Ispred prostorija Liberalno demokratske partije, danas oko 15 sati i 30 minuta, Milan Ivanović, predsednik Srpskog nacionalnog veća sa Kosova i Metohije i grupa istomišljenika uzvikivali su preteće parole smrću lideru LDP-a Čedomiru Jovanoviću.

Pozivanjem na nasilje i ubistva politika koja je uništila živote građana Srbije, a koja stoji iza referenduma o novom ustavu, pokušava da zaplaši birače pred glasanje u subotu i nedelju i tako zaštite sebe od poraza.

Jasno je da pozivi na nasilje predstavljaju izraz nemoći nedemokratske vlasti koja je prekršila sve političke standarde i u pojedinim situacijama povlačila gore poteze čak i od onih koje je povlačio Slobodan Milošević.

Pozivima na ubistvo i nasilje ne može se stvarati moderna Srbija. Liberalno demokratska partija kreće u još žešću kampanju protiv donošenja Legijinog ustava, koji predstavlja trijumf snaga koje stoje iza 12. marta.

Slika
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by ForeverYoung
... protiv donošenja Legijinog ustava, koji predstavlja trijumf snaga koje stoje iza 12. marta.

Slika
Trujumfovali su onog trena kad su ga smestili ispod one crne ploče, ovo sa ustavom je samo upgrade ka savršenoj verziji iz devedesetih...

Uvrede, pretnje, JSO ...
By Storm
"Legijin Ustav"?!
Bilo bi smešno da nije žalosno.
Korisnikov avatar
By Marvin
Samo mi nemojte reći da je ono gore zvanično saopštenje stranke?
Korisnikov avatar
By unic0rn
Srbija je jedinstvena. Sve ostalo treba satrti. Sta tu nije jasno? :srbin: :eu: :zastava: :zastava: :zastava:
By Simor
Dakle:

B92 -- "Savez studenata Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Omladina Srpskog nacionalnog veća severnog Kosova i Metohije održali su u Beogradu skup, na kom su čelnike stranaka i nevladinih organizacija koje se zalažu za bojkot nazivali "Šiptarima", a dodeljene su i posprdne nagrade.

"Zlatna nanulica" dodeljena je Nataši Kandić, a "Zlatno keče" Čedomiru Jovanoviću, a slični gestovi upućeni su Nataši Mićić, Sonji Biserko, Goranu Svilanoviću i Nenadu Čanku.

"Nagrade" su primili mladići obučeni u tradicionalne albanske ženske nošnje. Okupljeni su se zatim uputili ka sedištu Liberalno-demokratske partije, kako bi Jovanoviću lično uručili "nagradu".

Sedište stranke obezbeđivalo je nekoliko desetina policajaca, a vređanje je nastavljeno uzvikivanjem parole "Čeda je Šiptar".

Skupu je prisustvovalo nekoliko stotina građana na beogradskom Trgu Republike. Okupljeni su nosili parole "Kosovo je duša Srbije - spasite našu dušu", a neki su nosili majice sa simbolima rasformirane Jedinice za specijalne operacije i natpisom "Terorizam je bolest - pozovite doktora".

Skupu su prisustvovali jedan od lidera Srpskog nacionalnog veća Kosova i Metohije Milan Ivanović i jedan od lidera Srba sa Kosova Marko Jakšić i jedan sveštenik Srpske pravoslavne crkve iz Kosovske Mitrovice, koji nije želeo da se predstavi."

Lepo ja kažem -- Srbija je predpolitička zajednica, i još će jako puno vremena proći dok se ovde ne uspostave osnovni civilizacijski uzusi. No, mene ne brine što mi sada nismo zrela politička zajednica (šest godina, za zemlju bez demokratske tradicije, nije dug vremenski period), mene brine što ja ne vidim da mi uopšte idemo ka tome.

:flasher:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam bio u informativnoj samoblokadi 5 nedelja

Ovo sam video samo u prolazu, kao reportazu, i to na TV Pink...
Pre toga sam se SMRZO slusajuci ankete slucajnih prolaznika na radiju sta misle o predlogu Ustava i da li ce izaci na referendum. A jeza iz razloga zivog podsecanja na neke prosle dane...
Dalje, dzinglovi.
Pa onda! Nekakav SPOT, na TV, kako li se zove grupa, featuring neki poznati trubac-kao, budi pametan, uzmi zivot u svoje ruke, izadji na REFERENDUM, FERENDUM, DUM, UM! UM! UM!
Moj otac koji mi sa listom Politike i svojim mobilnim ulazi u sobu da mu POTPUNO BESPLATNO za korisnike 064 mreze narucim logo zastavu Srbije i himnu...
Da ne pominjem sto me svakog jutra PRENERAZI bilbord sa hiperPhotoShopovanim MLADJANOM DINKICEM od cijeg lika mi treba par minuta da se priberem...

Sta sam ono hteo da kazem... Da, da mi je mnogo lepo kad ne znam nista.

„...kad si srecan i kad zelis s drugim delit srecu tu
kad si srecan ti izvadi tad kurac - KUURAC!!!“

Marsova riznica pesama za decu, horske pesmice

A Huge Collection of Interesting Facts
By жњ
Originally posted by Mars

Da ne pominjem sto me svakog jutra PRENERAZI bilbord sa hiperPhotoShopovanim MLADJANOM DINKICEM od cijeg lika mi treba par minuta da se priberem...

Joj, pa zar te bilborde nisu maknuli i zamenili novim prirodnijim. cula sam da se mladja jako naljutio sto ga onako doterashe :ogledalce:
Korisnikov avatar
By Paki
... izadji na REFERENDUM, FERENDUM, DUM, UM! UM! UM! ...
:shok: :kletva:

... Dum! Dum! Dum! :avalon: ...

... Ili DUM na UM ?! :zid:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Paki
:povez:
Tako je. Sto je od mene - dosta je, makar sto se ove zemlje tice. Pametniji od mene se ni ranije nisu cimali oko ovakvih pitanja, i nije im uopste lose.

Sto se pesmice tice, mislim da je akcenat bio na UM, sto bi galsackom telu trebalo da posalje poruku da je to uman potez a oni svi jako umni ljudi.

Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by xyz
Joj, pa zar te bilborde nisu maknuli i zamenili novim prirodnijim. cula sam da se mladja jako naljutio sto ga onako doterashe
A je l' ? Vidis, ni to nisam znao.
Ali on i dalje krasi deo skyline ovde, mogu da uslikam sutra da vidis.

Korisnikov avatar
By Paki
Sto se pesmice tice, mislim da je akcenat bio na UM, sto bi galsackom telu trebalo da posalje poruku da je to uman potez a oni svi jako umni ljudi.
Da... s tim što se može čuti još jedna porukica, eto, tek onako slučajno... :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by xyz

Joj, pa zar te bilborde nisu maknuli i zamenili novim prirodnijim. cula sam da se mladja jako naljutio sto ga onako doterashe :ogledalce:
Ajme! Ako je ono doterivanje, onda ja nemam ukusa ali ni zere.
Stajao sam i dobrih 10ak sekundi pokušavao da odgonetnem o kome je reč... a kad mi je sinulo- uplašio sam se skroz.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam prvo pomislio da je Dinkiceva mama ili tetka usla u politiku. Onda je dilemu lepo razresio teksualni deo bilborda, a ja dok sam cekao zeleno svetlo na semaforu - pronalazio sta mi je sve cudno na njegovoj faci.

I ljudi su poceli da trube iza mene a ja ni do pola nisam stigao.

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
A vi ste pa blagi u napadima? Znaci kad vam se neko suprostavi pocnete ko picke da cmizdrite i da arlaucete kako se krse ljudska prava?! :lood: :lol:
Trebali su da navataju Cedu pa da mu se najebu mile majke! Onako po srpski. :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by xyz

sklonili su te bilborde, bar na mestima na kojima sam ih ja videla...

lm, i ja sam, kao i Mars, gledala u njegovu facu i pokušavala da provalim da li je to on, dok nisam pogledala tekst bilborda, a onda sam pokušavala da provalim gde su ga sve ispeglali :D

ontopic: zašto prete, gospoda, ako su pristalice bojkota referenduma "šaka jada" i ako ih je tako malo... zašto li im gori pod nogama? još jedan dokaz neartikulisanosti srpskog čoveka i nemogućnosti učestvovanja u argumentovanoj političkoj borbi
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Kakve placipicke... Ovamo bi kao da biju i ubijaju a 'tamo dole' ne smeju da pisnu.
By Бреее!!!
"Како сејеш, тако ћеш и да жањеш" !!!

:srbin: :eu:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by MinaHarker
Kakve placipicke... Ovamo bi kao da biju i ubijaju a 'tamo dole' ne smeju da pisnu.
:up:
By Бреее!!!
Преговорима, а не силом, до коначног решења статуса Космета у оквиру Србије !!!

:srbin: :eu:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by MinaHarker
Da!
Umesto da se efikasno znaju odbraniti od albanskih sovinista i nacionalista kada ih napadnu, oni s Kosova hop u Beograd pa izmisljaju srpske "izdajice" i udaraju gde im je valjda "meko"! Kazem ovo tim pre, sto medju protivnicima ovakvog ustava sigurno ima vise onih od nas koji se protivimo mu ne zbog toga kako je Kosovo definisano/nedefinisano, vec zbog sasvim drugih razloga- razloga koji su znatno vise in sync sa 21. vekom i ljudskim pravima, uopste! :sigh:
Korisnikov avatar
By Mars
Evo, da kazem da se onaj nasminkani Dinkic i dalje smesi sa bilborda.
Jutros mi je najvise licio na aktuelnu kraljicu Elizabetu II... Moram da mu nabacim velike naocare, bros i tasnu - garant ce da bude ista ona!

Korisnikov avatar
By jukie
pa uslikaj da i ja vidim
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Lakiboy_ns
:whatever: SRBIJA UBIJA!!!
Jebitacno.
Korisnikov avatar
By Paki
Bweeeeekajlo - glavni povod rađanja Smorologije sa Spamologijom kao novog predmeta na Filozofskom fakultetu pri katedri za psihologiju. :cita:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Paki
Bweeeeekajlo - glavni povod rađanja Smorologije sa Spamologijom kao novog predmeta na Filozofskom fakultetu pri katedri za psihologiju. :cita:
:smeh:

Mada moze da bude i katedra adekvatna predmetu.... :lol:

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!