Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Reipa kao i svaki put, nervira podmladak LDP-a.
Hoce li neko mene jadnog neinformisanog da obavesti shta je to (ovoga puta) uradio V. J. ?
Originally posted by SprinterVuk Jeremić nervira svakog ko nije ljubitelj bljuvotina koje su podgrejane nebrojeno puta.
pa kao i svaki put, nervira podmladak LDP-a.
Originally posted by SprinterNišta posebno... samo je pred Eu parlamentom otkriveno da Srbija lobira protiv ukidanja viza susednim zemljama, ministar inostranih je iskulirao par pitanja oko kojih se kidamo već 10 godina, i izjavio da 'nećemo da budemo u istoj čekaonici sa Turcima' istakavši da smo bili '500 godina pod Turcima' posle nedavne posete predsednika Turske Srbiji i to sve pred Sarom Ludford (koja je, inače, bila jedno vreme u LGBT intergrupi - LGBT lobiju u EU parlamentu) koja je članica 'Friends for Turkey' i poznata po antidiskriminacionim stavovima. Manje-više, kao kad bi Jeremić pred Obamom izjavio da ne voli crnce i da neće da nas trpaju u isti koš sa crncima.Originally posted by Reipa kao i svaki put, nervira podmladak LDP-a.
Hoce li neko mene jadnog neinformisanog da obavesti shta je to (ovoga puta) uradio V. J. ?
Originally posted by LoniNe.
Ček ček Jeremić lobira za to da mi možemo bez viza da putujemo svugde,
a da kod nas ne mogu da dolaze oni iz zemalja, koje su priznale Kosovo?!
Ooooooooo yeahbote kakava budaletina.
I posle neko nek kaže da smo uopšte i zaslužili beli šengen.
Originally posted by DragonitePrijateljica mi je nedavno ispričala kako je njena koleginica, kada je Barak Obama izabran na mesto predsednika Sjedinjenih Država, pobedonosno izjavila da su Ameri, posle svega što su uradili Srbiji i drugim slobodarskim zemljama diljem sveta, i zaslužili da dobiju za predsednika Crnca. I tako Sjedinjene Države dobiše dugo očekivanu kaznu.
Manje-više, kao kad bi Jeremić pred Obamom izjavio da ne voli crnce i da neće da nas trpaju u isti koš sa crncima.
Originally posted by SprinterA ja mislim da je sentimentalno.
kakav verbalni proliv![]()
Originally posted by mytheU celoj ovoj priči jedino se o Tursku ogrešio, trebalo bi ponizno da im se izvinjavamo
Najnovija izjava glede Turske - pa naravno, sta je on lose izjavio
Originally posted by mytheHAHAHAHAHAHAHAHA
cenim i postujem Vuka Jeremica, jer covek govori jasno, iskreno i kako treba, nije licemeran kao vecina njegovih zapadnoevropskih kolega.
Originally posted by mythePo svemu ispred Turske? Ali baš po svemu? Je l' znaš ti da je Turska ekonomija 17. na svetu (po BDP) i po tom kriterijumu isped dosta članica EU? Ovo je samo jedan od primera, a tvoj "orijentalistički" pogled na Tursku jeste rasizam koji deli i Vuk Jeremić, koji samo otvoreno govori ono što većina EU diplomata misli, a što pokazuje da je projekat EU evropocentrički i da se i dalje zasniva na isključenju "imaginarnog" (bliskog) Istoka, koji se precipira kao nekakva alien-kultura, a što je lepo rekao nesrećni Sarkozi -- Turska ipak ima drugačije vrednosti, ne pripada ona Evropi i sl. rasističke baljezgarije.
Najnovija izjava glede Turske - pa naravno, sta je on lose izjavio, normalno da ne treba da ne treba trpati Srbiju sa Turskom u isti kos, Srbija je po svemu ispred Turske (posebno na polju ljudskih prava), a iznad svega ne znam zasto se uopste prica o prijamu Turske u EU (mozda jedino da bi se zaposlile neke EU birokrate, da kao nesto rade i primaju dobre plate), kada se zna da je potrebna saglasnost svih 27 clanica EU, a pojedine su vec najavile referendum po tom pitanju (Holandija, Francuska, Nemacka, Danska) - a nije potrebno biti mnogo pametan da bi se predvideli kako ce se ti referendumi zavrsitilol jeej
Originally posted by Dušan Maljkovićne znam tachno na koje "ovdashnje liberale" mislish?
Otuda, mene začuđuje nekritički evroentuzijazam ovdašnjih "liberala" -- kako im to ne smeta rasistička politika EU prema Turskoj? I ne samo to -- zar nemaju ništa protiv viznog režima u kome je osporena sloboda kretanja, jedno odd osnovnih ljudskih prava,a gde se od građana stalno očekuej da u ambasadama dokazuju nevinost? Ima još puno ovakvih primera, te je meni i dalje nejasana politika koja se zasniva na pristupanju EU kao imperativu kada se time osnažuje evrocentrizam i stvara nova superdržavna tvorevina koja bi kulturno da se razgraniči sa jedne strane prema SAD kao nekoj vrsti "izvitoperene" Evrope bez "dubine", a sa druge strane prema Istoku, koji je "necivilizovan" ili "nedovoljno civilizovan". Mislim, sranje -- ipak je Evropa u XX veku ugostila dva svetaska rata, fašizam i nacizam, a njeno svetlo iem sada prolazi istorijski revizionizam koji bi da je od svega toga opere, upravo u evroentuzijastičkom obliku: divna, sjajna Evropa, bez granica (ta njene građane, za one van nje sa veoma striktnim), multikulturna (ali bez Turske) i sl. -- ipak su to ideološke bajke za malu decu koje sakrivaju višetruku diskriminaciju koja, između ostalog, danas boji značenej termian EVROPA.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!