Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
Beograd -- Vlada preporučila je svim poslodavcima u zemlji da zaposlenima omoguće plaćeno odsustvo na dan sahrane partijarha Pavla. I četvrtak dan žalosti u Beogradu.

Sahrana patrijarha Pavla je u četvrtak 19. novembra u 13 sati u manastiru Rakovica, a MUP je objavio da će na taj dan biti promenjen režim saobraćaja u glavnom gradu.

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas proglasio je dan sahrane patrijarha Pavla za Dan žalosti na teritoriji grada Beograda.

Gradska uprava i javna preduzeća će organizovati nesmetano funkcionisanje i obavljanje svih poslova od interesa za grad i građane na dan sahrane, a zaposlenima će biti omogućeno da prisustvuje sahrani i odaju poštu patrijarhu, saopštila je Služba za informisanje grada Beograda.

"Apelujemo na poslodavce na teritoriji grada Beograda da na dan sahrane posebnim merama organizuju rad u svojim radnim organizacijama kako bi svim zaposlenima, koji to žele, bilo omogućeno da prisustvuju opelu i sahrani", stoji u saopštenju.

U saopštenju se kaže da su institucije dužne da državnu zastavu spuste na polovinu jarbola, a muzeji, pozorišta, bioskopi, mediji i organizacije koje imaju muzičko scenske programe dužni su da svoje sadržaje i programe prilagode Danu žalosti.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=393124

-------------------------

Predlazem paintball ili tako nesto. Ili pijanka u sredu uvece, kad vec nije preporucljivo raditi u cetvrtak. :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Super.
Pošto sam trenutno uhlebljen u državnoj ustanovi, nije isključeno da ću iskoristiti tu mogućnost, još ako uspem da naplatim i dnevnicu - ima Bog da me vidi i eto mene službeno na sahrani njegove svetosti.
:opatica:
Korisnikov avatar
By Mars
A zabrana javnih okupljanja povodom proglašene epidemije ne važi?
Korisnikov avatar
By unic0rn
pa chekaj malo, sta si ti, neki multitasking robot? :cyborg:
sada se drzava bavi ovom temom, svinja je na hold-u.
ne moze vise od jedne stvari u datom trenutku!
Korisnikov avatar
By *deni*
A ko sme da se usudi da sabotira Pajinu sahranu zbog svinjskog gripa ?
Tomica Milosavljević sigurno ne sme.
Korisnikov avatar
By ns.happy
ma hajte, pa ni kvorum nisu mogli da obezbede da zvanicno odaju postu u skupstini...
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam planirala za prepodne da mi dodju majstori a popodne da idem kod frizerke. Namerno sam tempirala taj dan jer racunam da nece biti guzve, a plasim se gripa. A farbanje mi je neophodno, vec mi je izrasla kosa a i posvetlela pa ne odgovaram mom smajlicu :dina: I sad pitanje je da li ce mi doci majstori, mozda ce odluciti da ne rade, a pitanje je da li ce da mi radi frizerka... Tako da su svi moji planovi pod znakom pitanja, sve u svemu, ne znam sta radim u cetvrtak :sigh:
Korisnikov avatar
By unic0rn
+ u cetvrtak ce biti blokirano pola grada.
Korisnikov avatar
By Berserker
ujutru neće, pa ću moći na posa' :balerina:

ali kako ću kući ? :glupan: :doh:
Korisnikov avatar
By Berserker
fale kreveti

ne brini, tu sam ja kod tebe in d hood
Korisnikov avatar
By unic0rn
pa ako je tako, dodzi dodzi da se sigramo :kissofdeath:
Korisnikov avatar
By jukie
Pozvan sam na dve stvari koje se dešavaju u gradu, od čega jedne organizacije NISAM ČLAN a dobio sam pozivnicu za sednicu (moguće je da će u odsustvu da me proglase za zamenika predsednika organizacije; to mi se već dešavalo... ko mi je kriv kad nisam došao na sednicu), a na drugu stvar mi se ne ide jer prošli put kada sam išao na skoro istu stvar bio je veliki smor

U svakom slučaju neću moći nigde da se maknem u vreme kada bi trebalo da krenem od kuće, jer mi povorka prolazi ispod prozora pa samim tim neću imati nikakav prevoz do grada, pošto će ulica kojom GSB treba da prođe biti zakrčena povorkom koja ide u suprotnom smeru (a ne nameravam da u 6 ujutru odem u grad i onda tamo dokono čučim do poslepodne)

Tako da imam plan A i plan B

Plan A: ako se zeznu pa vrate TV kanale, sedim i gledam HRT. Biće "Čovjek i afrička fauna, dokumentarna serija", "zatim dragi Džone", zatim "kod Ane" (kuvanje), zatim "TV vrtić", zatim "Zvjezdane staze: Voyager 5., serija", zatim "Znanstvene vijesti", a do tada će mi i dosaditi, pa ću da dremam ili kuckam po forumu

Plan B: ako provale da je i dalje dan žalosti, pa i dalje ne bude HRT, prebacujem kanal na Ultra i Minimax, pa gledam crtaće; dremam; kuckam po forumu; gledam kroz prozor povorku kako lagano odmiče
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Radicu kolokvijum iz komunikologije. :(
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ja sam, potpuno neinformisan o danu sahrane, zakazao dejt u cetvrtak... Samo da ne izlaze na ulice oni sto "brane Kosovo" i traze pravdu za navijace i slicno...
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Bice blokirano pola grada, znaci kuci i ceo dan :fuckbed:

:dancingfever:
Korisnikov avatar
By Dominion
sav cu u flor da se zamotam....kako da ne.
radicu kao i sav normalan svet u evropi, a sigurno necu oplakivati starca fochu od sto leta koji je kao pantelija umro u cvetu svoje starosti :nokti:
Korisnikov avatar
By Delete
:nerd:
Izgleda da cu usamljeno predstavljati forum na sahrani. :D
Korisnikov avatar
By tintily
Ja se nadam iskreno da cu leskariti u toplom krevetu uz neku dobru knjigu. Danas sam stajala s devojkom 3 sata u redu pred sabornom crkvom , ja okoreli ateista , valjda joj nece pasti na pamet da i na sahranu ide.
Korisnikov avatar
By Mars
:lol:

Petica za toleranciju.
Korisnikov avatar
By tintily
juju ju sto ste bezobrazni, ma ne zalim se , uzivala sam u njenom drustvu . Iako ne mogu da razumem tu potrebu, nije mi bilo tesko ako nju ispunjava , al bi mi i sa'rana bila vec puno :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
ma ja kazem da si divna sto si cekala s njom, nije bilo sarkasticno :)
Korisnikov avatar
By Insorcer
uz jutarnju kafu ima da otpanjim muziku, valjda tje za tri dana ovi vernici iz komshiluka ozhaliti Gojka pa im netje teshko pasti industrijalni tonovi?!

:rock:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!