Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Sixto
Paz' sad vamo! Da malo spustimo loptu na zemlju i pogledamo stvari iz drugog ugla umesto roze naocara imaginarnog nedosanjanog sveta nasih aktivista.

Kriza. Para nema, poso' slab.

Drzite marketinsku agenciju. Ne znate koga bi pre od ljudi otpustili jer morate da kresete pored decka/devojke i budzet.

U kancelariju vam ulaze iz PR sluzbe neke od stranaka sa naseg politickog neba. Traze vam da im osmislite kampanju za izbore (parmalentarne, ne predednicke, to cemo neku drugu temu otovoriti) koji nam predstoje u 2012.
Stranka moze biti i da je vase politicke boje, ali eto, zadesilo se da je posao dobila Guzicic&Sinovi agencija, a vama se jedino obratili ovi koji vam mozda odgovaraju, ali mozda i ne.

KAKVU CETE IM KAMPANJU OSMISLITI!? NA STA CETE CILJATI, KOJE ADUTE ISKORISTITI, KOJE MATERIJALE ANGAZOVATI, KAKVE LJUDE, IMAJUCI NA UMU PROPUSTE KOJE SU NAPRAVILI, SKANDALE, DOBRE STVARI, HUMANITARNE AKCIJE, PRLJAVSTINU IZ PROSLOSTI I SL!?

Posto u ovoj guberniji svaki haustor ima stranku onda da se pozabavimo ovim najvecima.

Kakvu kampanju za LDP? Slika

Kakvu kampanju za SNS? Slika

Kakvu kampanju za URS? Slika

Kakvu kampanju za DS? Slika

PS. nema biranja po licnim preferencijama, morate sve njih jer bas taj kog ne volite vam je usao u kancelariju, kriza je, nema se para, muda se moraju stisnuti! :lol:

Slika
Korisnikov avatar
By Hys.
A da se mi spustimo na zemlju i suocimo sa cinjenicom da nikad u zivotu nijedna iole poznata partija ne bi dosla kod Guzicica i sinova da im rade kampanju?

Nego bi dosli kod onog bivseg muzicara i njegove kompanije, sto blize, sto dalje.

No, mozemo se igrati....:)
Korisnikov avatar
By Dirrty
A ti bi da ti drugi udele poslovne ideje od kojih ćeš samo ti imati koristi?!

Priznaj da te je angažovala Srpska radikalna stranka.

Sere mi se od politike i na politiku, ja bih se igrao drugih stvari (ne mislim nužno na sex...).
Korisnikov avatar
By Galadriel
A koliko mi je budzet?

Od kad do kad traje period kampanje?

Koji deo Srbije ili opštinu pokrivam?

Novac je na oglašavanja najlakše potrošiti. :zavera:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Angazujem desetak sitnih marketinskih agencija, dam 30 posto avans onima koji traze placanje odmah da se razmasu sa idejama i ostatak im ne platim nikad zato sto su dzukele koje reklamiraju stranke. :D Svima podelim menice ko trazi garanciju za placanje, a firmu naravno prijavim na 500 eur upisanog kapitala. Kad mi lupe blokadu, ja sam novac vec prebacila na novu firmu, koja se bavi kupoprodajom psece hrane i opreme za azile za pse. Usrecim mnogo pasa, a mozda i odem do Senegala. :lol:

Zivela Srbija :lol:

Salim se ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!