Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Ulix
True. E-novine od samog početka doživljavam kao Kurir Druge Srbije. I ne mislim da je to uopšte loše; neka postoji i takav Kurir.
By Sixto
Svaki mu dao!

Svakome dodje vreme da se kofer otvori i prljav ves mora da se skuplja pred prolaznicima.

" ...čengićizam, kao histerično sektaštvo i kompleksaška mržnja na bolje, jeste "poetika" koju su bitno (su)kreirale i dale joj tobožnji legitimitet." To imamo i na forumu ovde, zar ne.
Korisnikov avatar
By deran
ok je tekst...

no,ja ne znam zašto,ali teško varim teofila,i u pisanoj i u usmenoj formi... :neznam:
Korisnikov avatar
By Stripi
Tako su i index.hr napali zimus zato što je na naslovnici objavio baner HDZ-a.
Big deal.
Nije stvar u tome sto je neka stranka platila reklamni baner na ovom ili onom portalu vec u tome sto se sada Lukovic napada od strane jednog mahnitog muslimanskog soviniste na isti prostacki i primitivan nacin na koji je Lukovic napadao ljude koje je odabrao za metu. Prostakluk u kidisanju na ''neprijatelje'' i cudovisne optuzbe su postale njegov manir svih ovih godina.

Paradoks je i u tome sto ga napada muslimanski sovinista, a Lukovic i njegove e -novine su svih ovih godina podilazile upravo muslimanskom sovinizmu i postale omiljeni portal upravo takvih likova.

To podilazenje najgorem sovinizmu vrlo cesto je prelazilo u ogoljeno raspaljivanje mrznje, a tako razdrazivati ljude ionako opterecene nacionalizmom je zaista nesavesno.

Obratiti paznju na komentare citalaca portala e -novine na ovaj tekst:

LINK
Korisnikov avatar
By Stripi
ja redovito čitam e-novine i doista je točno da je Luković prost kao šlapa i što nekada govori kao ja kada komentiram neke vijesti na koje naletim, no da je podilazio muslimanskom šovinizmu, to stvarno nije točno.
Korisnikov avatar
By starsailor
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2378273#p2378273]Stripi napisao:[/url]ja redovito čitam e-novine i doista je točno da je Luković prost kao šlapa i što nekada govori kao ja kada komentiram neke vijesti na koje naletim, no da je podilazio muslimanskom šovinizmu, to stvarno nije točno.
da

ont.
citam redovno
ako resim da poverujem nekim novinarima bolje da su ovi sa e-novina.
a na stranu znaju i da me nasmeju

http://www.e-novine.com/entertainment/e ... uboks.html" target="_blank
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!