- 19 Avg 2007, 21:20
Ja sam jednoj/jednom tebi dao linkove koji se u potpunosti i od slova do slova bave onim shto Biblija (u prvom linku) te Qur'an (u drugom linku) kazu ili ne kazu glede svega ovoga. Ti ili ne znash engleski (shto morebit nije tvoja krivica, ali preduslov za chitanje ovih linkova jeste potpuno znanje engleskog jer na dotichnim stranicama ochito nema prevoda na bos/srp/hrv, a prevoditi ja tebi niti hocu niti imam vremena) ili si nevoljna/an pa i lijen/a da se zalozish da razumijesh shta tamo kaze. Ja takodje nisam hafiz ni Biblije ni Qur'ana pa da znam svaki stih/poglavlje ili ajet/suru napamet, ali dao sam ti linkove koji se time bave.
radi shta ti je volja, ali doci na jedan gej forum pa provocirati vrijedjajuci gej ljude homomrziteljskom interpretacijom vjere (bilo koje) i ochekivati da cu/cemo se sloziti s tobom ili posramiti jer ti nam besjedish ono shto besjedish, je iluzorno.
Originally posted by sarajevoxxnema smisla diskutovati s- tobom, gospodjo/gospodine, jer prichash o "homosexualIZAM"-u, jer si unaprijed izdoktriniran/a da je sve kako licemjerni heteropatrijarhisti tumache da jeste, jer predrasudjujesh shta je "prirodno" a shta ne te sa chim religija ima problema a sa chim nema. nisam ja uopshte ni rekao da religija "ne moze imati problema" (da upotrijebim tu tvoju izrazajnu konstrukciju) sa homoseksualnoshcu, no ima/nema isto onoliko koliko ju ima/nema i sa heteroseksualnoshcu (tj. zabrana sile, prisiljavanja, muchenja, prisilnog mijenjanja da se postane ono shto nisi, seksualnog zlostavljanja djece bilo kog pola, incesta...) - chik pogodi u kojoj seksualnoj orijentaciji ovih pravih nastranosti i nemoralnosti ima vishe?? pogodi, pogodi!!
Nista,nema smisla s tobom ulaziti u diskusiju,oni koji zele da predstave homosexualizam kao nesto prirodno s cim na religija nema problema su propali prije nego li su i poceli! ja ti kazem navedi mi dokaze iz knjiga(biblije,kurana,tore) i kad mi navedes neki primjer kako je Bog prihvatio nekog homosexualca e onda aferim,al to nece moci izuzev ako falsiras Bibliju![]()
Ja sam jednoj/jednom tebi dao linkove koji se u potpunosti i od slova do slova bave onim shto Biblija (u prvom linku) te Qur'an (u drugom linku) kazu ili ne kazu glede svega ovoga. Ti ili ne znash engleski (shto morebit nije tvoja krivica, ali preduslov za chitanje ovih linkova jeste potpuno znanje engleskog jer na dotichnim stranicama ochito nema prevoda na bos/srp/hrv, a prevoditi ja tebi niti hocu niti imam vremena) ili si nevoljna/an pa i lijen/a da se zalozish da razumijesh shta tamo kaze. Ja takodje nisam hafiz ni Biblije ni Qur'ana pa da znam svaki stih/poglavlje ili ajet/suru napamet, ali dao sam ti linkove koji se time bave.
radi shta ti je volja, ali doci na jedan gej forum pa provocirati vrijedjajuci gej ljude homomrziteljskom interpretacijom vjere (bilo koje) i ochekivati da cu/cemo se sloziti s tobom ili posramiti jer ti nam besjedish ono shto besjedish, je iluzorno.