Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
I onda...kao Ulix... Napijes se i pocnes da citas, mozda ne Konstantina Kavafija, ali recimo... ne znam... Ma, moze i Kavafi.Citiram po secanju: If everyone would do as I advise, world would be a better place (Gore Vidal)
Originally posted by KiwiTo je rekao Ducic cini mi se u Blagu cara Radovana. Ne slazem se, kao sto se ne slazem se vecinom stvari koje je Ducic napisao.
''Smisao života je u traženju smisla .. ''
Originally posted by waterlily
hm... Ja smatram da, iz perspektive nekog ko bi nase zivote odnekud odozgo posmatrao, smisao samog zivljenja ne postoji.
Medjutim, iz perspektive coveka koji zivi zivot, mislim da je smisao biti zadovoljan (posto je sreca stvar trenutka) i pronaci sopstvenu shemu kako to ostvariti.Cilj je biti zadovoljan, ali sve zajedno, to nema nikakav visi smisao.
Originally posted by Myself
"Tajna ?ove?ijeg života nije u tome da samo živi, ve? u tome zašto živi" - Dostojevski....
A moze i ovako...?ovek može proživeti svoj život bez dubokog razmišljanja...
Originally posted by marijananaravno. i zivim po tom principu ali nekako me zivot ponekad zajebe pa taj smisao prevrne u totalni besmisao.....ili sam ja tada bila samo previse pijana...?
Da li ste ikada pomislili da se ništa u našim životima ne odigrava slu?ajno,da sve ima svoj smisao i svrhu i da nismo prepušteni besmislenom lutanju?
Originally posted by atheenaIzgleda da nisam dovoljno jasno definisao pitanje. Ne radi se o pojedinacnom smislu postojanja nego o kolektivnom, dakle celog covecanstva. Sa kojom svrhom smo mi ovde i zasto se razmnozavamo neprestano i neprestano a ne znamo cemu sve to vodi?
Smisao zivota: to sto postojim i to mi je dovoljno
Originally posted by svejedno
Doin' God's dirty work ili - (Sto bi rekao Morgan) obavljamo prljave poslove za Boga?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!