Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

" Smatram da je princip i uzrok onoga sto nazivamo zivotom uzbudjenje,koje se manifestuje u najrazlicitijim formama - kao cisto, nesvesno, neobjashnjivo, nikada ni na koji nacin dokazano da stvarno postoji, bez broja, egzaktnosti, vremena, prostora, apsolutnog I relativnog stanja.
Smatram da je drugi stepen zivota misao, u kojoj uzbudjenje poprima vidljivo stanje realnog u sebi, ne napustajuci granice unutrasnjeg. Misao je proces ili stanje uzbudjenja koje se pojavljuje u vidu realnog i prirodnog delovanja. Zato misao nije nesto pomocu cega je moguce promisliti pojavu, tj. shvatitim, saznati, razumeti, znati, dokazati, zasnovati. Ne, misao je samo jedan od procesa delovanja nesaznatljivog uzbudjenja. Nista prema tome ne utice na mene, i "nista", kao bice, ne odredjuje moju svest, jer sve je uzbudjenje, kao jedinstveno stanje, bez ikakvih atributa koje odredjuje jezik zivota u zajednici. Sve ono sto je putem misli kao sredstva razmisljanja stvarno, koje raz-otkriva, koje zna da raz-dvoji stvarno od nestvarnog, I da tako pokaze coveku ovaj ili onaj predmet u njegovoj egzaktnosti I stvarnosti - sve je to apsurd; u stvari mi uvek vidimo ono sto nikada ne mozemo saznati ni stvarno videti. I to sto covek manifestuje, ili sto se manifestuje u svetu uopste, bez obzira na sva covekova "ocigledna", "naucna" i "druga" obrazlozenja, ostaje nedokazano, jer sve su manifestacije rezultat nesaznatljivog uzbudjenja. "

:molise:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Mislim dakle postojim, nekada isuvishe brzo i konfuzno, da bih se zadrzao u ovom svetu. Jer ipak neki su putevi bez povratka...
Korisnikov avatar
By Skyen
Sta sam nocas propustio, mmmmm, nista ;)
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by MOBYAN
" Smatram da je princip i uzrok onoga sto nazivamo zivotom uzbudjenje,koje se manifestuje u najrazlicitijim formama - kao cisto, nesvesno, neobjashnjivo, nikada ni na koji nacin dokazano da stvarno postoji, bez broja, egzaktnosti, vremena, prostora, apsolutnog I relativnog stanja.
Smatram da je drugi stepen zivota misao, u kojoj uzbudjenje poprima vidljivo stanje realnog u sebi, ne napustajuci granice unutrasnjeg. Misao je proces ili stanje uzbudjenja koje se pojavljuje u vidu realnog i prirodnog delovanja. Zato misao nije nesto pomocu cega je moguce promisliti pojavu, tj. shvatitim, saznati, razumeti, znati, dokazati, zasnovati. Ne, misao je samo jedan od procesa delovanja nesaznatljivog uzbudjenja. Nista prema tome ne utice na mene, i "nista", kao bice, ne odredjuje moju svest, jer sve je uzbudjenje, kao jedinstveno stanje, bez ikakvih atributa koje odredjuje jezik zivota u zajednici. Sve ono sto je putem misli kao sredstva razmisljanja stvarno, koje raz-otkriva, koje zna da raz-dvoji stvarno od nestvarnog, I da tako pokaze coveku ovaj ili onaj predmet u njegovoj egzaktnosti I stvarnosti - sve je to apsurd; u stvari mi uvek vidimo ono sto nikada ne mozemo saznati ni stvarno videti. I to sto covek manifestuje, ili sto se manifestuje u svetu uopste, bez obzira na sva covekova "ocigledna", "naucna" i "druga" obrazlozenja, ostaje nedokazano, jer sve su manifestacije rezultat nesaznatljivog uzbudjenja. "

:molise:
smatram isto.
Korisnikov avatar
By Skyen
Jos neko ko se suocio sa nepostojanjem objektivne istine. Welcome.
Korisnikov avatar
By switchon1234
I da tako pokaze coveku ovaj ili onaj predmet u njegovoj egzaktnosti I stvarnosti - sve je to apsurd; u stvari mi uvek vidimo ono sto nikada ne mozemo saznati ni stvarno videti.

Tako je.
Korisnikov avatar
By gari
Nesaznatljivo uzbuðenje? Da li je neko uopšte pro?itao šta je ?ovek napisao? Ovo mi nalikuje na neku "masturbaciju re?ima". Šta je pisac hteo da kaže? Može li neko da mi objasni /jer ja sam nesaznatljivo glup/ na jednostavan na?in u ?emu je poenta?
:mag:
Korisnikov avatar
By Ljubicasta_Suza
"Treba da znaš da je ovo samo veliki san.
Samo neznalice misle da su stvarno budni.''

(islamska sufi poezija)
Korisnikov avatar
By gari
Jeste, svi mi još spavamo, a kada se budemo probudili /ako se ikada probudimo/ zate?i ?emo pustoš u nama i oko nas.
:eureka:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!