Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Ako je neko otvorio ovu temu ocekujuci da ce u njoj citati o vanzemaljcima, grdno se prevario i moze odmah da je zatvori, jer ja mislim da zapravo MI nismo nista drugo do GOSTI PLANETE. Na njoj smo privremeno (barem u ovom obliku), ali zasto se onda ne ponasamo kao pravi i vaspitani gosti, pitam ja vas ?! Zasto toliko malo pridajemo znacaja cinjenici da i nasa deca treba da gostuju na ovoj planeti?
Zasto ne vodimo dovoljno racuna o zivotnoj sredini, nego je nemilice zagadjajujemo ?
Citam ovde po Forumu ko kakve parfeme i dezodoranse koristi, svi uzivaju u miomirisima, a nikom ne pada na pamet da deo zasluga za to sto su ozonske rupe sve sire - pripada bas tim firmiranim mirisima sa pretencioznim nazivima.Terorizam, cunami , zemljotresi i ostali potresi haraju planetom. A kod nas -
Ratovi , kriza, inflacija, bombardovanje, osiromaseni uranijum, a sada i pticiji grip !!!
Pa, DOKLE VISE ?!?!
:mad:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Tako je Deni, potpuno se slazem! Ali dok je ljudi, bice i sr'nja i nepostovanja prema majcici zemlji...
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pa sta je tu cudno, izumrli su dinosaurusi i ljudi ce pa ce ih neko za par miliona godina otkopavati i drzati po muzejima :)
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
E kad je ona pocela da pise o ekologiji, onda je svet dosao do dna. Idi mila odgledaj grand show. Izvijugace ti se mozak ako budes previse razmisljala.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Franck Whitson
E kad je ona pocela da pise o ekologiji, onda je svet dosao do dna. Idi mila odgledaj grand show. Izvijugace ti se mozak ako budes previse razmisljala.
Moram sada da demantujem sopstvenu izjavu iz prve recenice mog uvodnog posta.
Naime, u ovoj temi su se u medjuvremenu ipak pojavili vanzemaljci, tj. jedna zenka vanzemaljca.
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By gari
Onaj ko ne poštuje ono od ?ega živi i zavisi, mora da nestane. ?ovek je najve?a šteto?ina na ovoj planeti. Nijedna vrsta koja je ikada postojala na Zemlji nije je toliko uništila i zagadila kao što je to u?inio ?ovek i to naro?ito u 20. veku. U svojoj "halapljivosti" i težnjom za sve "boljim" životom nemilice se rasipa i troši sve. Za jednog prose?nog "civilizovanog" ?oveka treba dnevno 300 litara vode, koju on tako zagadi deterdžentima i ko zna ?ime još da ta voda postaje neupotrebljiva. A na Zemlji ima samo 1% pitke vode. Da ne pominjem enormno razmnožavanje na nekim delovima planete. Gde na?i nove izvore energije i kako prehraniti toliki broj stanovnika. Zemlja se guši od nas i mora da naðe na?in da nas se oslobodi. Otuda sve te katastrofe a bi?e ih još i više, dok se ?ove?anstvo ne opameti.
:sarana:
Korisnikov avatar
By *deni*
gari
Onaj ko ne poštuje ono od ?ega živi i zavisi, mora da nestane.
Ovo se sjajno nadovezuje na unic0rnov odgovor u ovoj temi.
:yes:
Korisnikov avatar
By spark
jaoooo imam utisak da citam govore kandidatkinja za mis.... :zacepi: :evilgrin:

inace, slazem se sa unic0rnom. samo sto bih ja to razvezao na jos 138 recenica... :vezan:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Problem ce se sam resiti kad kolonizujemo druge planete pa navalimo na njih onako netaknute. Tad ce majcica Zemlja moci malo da se odmori. Smej te se vi, ali ja stvarno planiram da letujem na ljubicastim plazama Andromede V!!! :kada:
Korisnikov avatar
By EYA
ja verujem da je trenutna faza civilizacije u kojoj jedino sto cenimo su materijalne stvari i tehnoloski napredak koji nam donosi nove materijalne stvari, skoro na svom vrhuncu, a samim tim i na veoma skorom izdahu.
za sto godina svet ce izgledati drugacije. i to samo zato sto cemo sagledati svet koji trenutno ne vidimo, a postoji!

evo vam malo stiva za dizanje morala http://www.neobee.net/~ilicv/NanoTech.htm

:cvetduga:

@deni :up:
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Originally posted by operativni kadar
Problem ce se sam resiti kad kolonizujemo druge planete pa navalimo na njih onako netaknute. Tad ce majcica Zemlja moci malo da se odmori. Smej te se vi, ali ja stvarno planiram da letujem na ljubicastim plazama Andromede V!!! :kada:
Genije.:oskar:
Korisnikov avatar
By gari
Nestajemo, definitivno! Kada se pacovi /koji su vrlo inteligentne životinje/ toliko razmnože, oni izvrše kolektivno samoubistvo obi?no potapanjem u vodu ili se meðusobno pobiju. To isto radi i ?ovek /mada se smatra pametnijim od pacova/. Stalno se vode ratovi, nove bolesti se pojavljuju /ako nisu biološka oružja koje sada neko namerno širi po planeti, kao sidu, ebolu, pa i ovaj famozni pti?iji grip/. Priroda ?e se ve? pobrinuti da ?ove?anstvo svede na meru koju ova planeta može da podnese.
:placko:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!