Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Titani (Τιτάνες) vrsta mocnih bozanstava za vreme chije vladavine je vladalo "Zlatno Doba" zemlje...
Jedino vreme kada je bilo pravde, srece, ljubavi i zivota u izobilju...a onda su doshli nama znani bogovi i sve to zajebali.

Po jednom (tachnije svim) Vikansim uchenjima bogovi su u nama, neki bogove shvataju kao emocije, neki smatraju da su emocije gruba lica bogova...etc. Ali sve veshtice znaju da "ako me ne pronadjesh unutar sebe, nikada me necesh pronaci izvan.(Dajana)"

Po toj logici Morgan je doshao do zakljuchka da su Titani deo nas, nash deo koji je zarobljen pravilima, obligacijama, moralom..negde duboko unutar nashe podsvesti.

Krenuti u oslobadjanje zarobljenika iz Tartarusa znachilo bi njakati neke very mocne sile. Jedno je prokleti bogove, shto se desilo Morganu u par navrata, a drugo je ici protiv njihove direktne volje.

Shta mislite o mocima titana?
Da li su vredne rizika? Da li je zaista potrebno osloboditi sve delove sebe da bi se dostiglo lichno Zlatno Doba?
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
E, ne znam. Ja sam ih uvek kapirala kao Lemurijance. Sad, ako sam te razumela, sve sto si nabrojao smo izgubili zbog bogova u nama? Odnosno, sami smo krivi? Verovatno.
Originally posted by Morgan Le Faye
Da li je zaista potrebno osloboditi sve delove sebe da bi se dostiglo lichno Zlatno Doba?
Da. Verujem da je tako...
Korisnikov avatar
By svejedno
Zavisi sta podrazumevas pod 'Zlatnim dobom' ;)

LM, i ja sam ih kapirao kao pandan lemurijancima.

Osloboditi Titane?
Po toj logici Morgan je doshao do zakljuchka da su Titani deo nas, nash deo koji je zarobljen pravilima, obligacijama, moralom..negde duboko unutar nashe podsvesti.
svejedno se slaze.
...

No, treba to kontrolisati, cjo'ece. A u tome jeste poenta.

U svakom slucaju, slazem se, treba postati svestan svega, u sebi & oko sebe, treba posetiti i Tartar, mozda i osloboditi Titane, ali samo ako znas kako da ih vratis. Bez kontrole nista.

U protivnom...svasta.
...
Da li je vredno rizika?

Sve je vredno rizika.

Ali nije sve potrebno raditi.
Korisnikov avatar
By *atman*
Da li je zaista potrebno osloboditi sve delove sebe da bi se dostiglo lichno Zlatno Doba?

aha
Korisnikov avatar
By Pauceti
Titane koji se nalaze unutar mene postujem i negujem.

Titane i Bogove koji se nalaze izvan mene prizivam samo kad sam u nevolji, i to da im pretim.

edit: Sto volim ovog atman-a, uvek se pojavi tamo gde treba, lik je moj favorit
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Davejte neki link o tim lemuri-jancima... pweety pls
U Morganovoj svesti oni nemaju definiciju...
Korisnikov avatar
By jukie
offtopic: ja znam samo za lemure i Lemurce. Lemuri su primati sa Madagaskara koji nisu majmuni, i tu spadaju indri, sifaka, kata, aj-aj i ostali; a ako se dobro sećam, Lemurci su naziv koji je u knjizi "Džinovski lav" dat Australopithecus-ima od strane Auna Sina Oroksovog i Zura Čoveka Bez Ramena (a Šelci su bili naziv za neandertalce; a Aun je džinovskog lava nazvao Tigar Kzama; a Kzama je bilo neko pleme ljudoždera, ne znam gde su tačno spadali, njih su se svi plašili; a Riđa Zver Koja Je Ubila Nosoroga je bio sabljozubi tigar)
Korisnikov avatar
By svejedno
@ Morgan

Smatra se da su Lemurijanci rasa pre Atlantidjana, kao sto su ovi rasa pre nase, arijevske, btw, (Hitler je taj termin, kao i gomilu okultnih, izokrenuo as he saw fit)
..

No, (posto se ni ja vise ne secam svih mogucih sajtova a i cudi me da nisi cuo za Lemuriju) samo ukucaj 'Lemurija + Lemurijanci'' na googlu, naci ces brda sajtova.

Sad, sam prepoznaj koji su ludacki, koji ne ;)
Korisnikov avatar
By svejedno
E da, preporucio bih ti i knjigu ruskog oftamologa Dr. Ernst Rifgatovicha Muldasheva -Od koga smo postali - koji na naucni nacin, tragajuci za genofondom covecanstva na osnovu toga da su kod SVIH ljudi potpuno jednake (u precniku, od rodjenja) samo oci, na kraju svega dosao cak do Tibeta & nenamerno saznao svasta i o 'Samadiju' etc.

Nije prica o Lemuriji, ocigledno, ima dosta spekulacija o Lemurijancima & samadiju ali ima jos zanimljivih stvari.

I pre svega, ovo je pisao u celom svetu priznati naucnik, ne neki idiot koji nema reputaciju koju bi mogao da ugrozi takvom knjigom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!