Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By tinkerbell
...promenim boju Taskbar-a?

Imam Windows XP. A samo tri color schemes.. Plavu, sivu i zelenu.
A ja hocu crnu :D

A inace sam cula da to nije bas preporucljivo...da skidam sad nesto...

Dakle?
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by bananica
ja imam windows blind, i super radi. taskbar mi je crn:D
Nasla sam Window Blinds na download.com i ima 15 MB ... Ne mogu sada da ga skidam...prispavalo mi se... :sigh:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Thanx andjela :D

Upravo se bakcem oko toga... Mislim da imam neki problem sa patch-om... we'll see...
Korisnikov avatar
By Hybrid
1) Skineš ga i raspakuješ, recimo na desktop
2) Na sistemskoj particiji, odeš u folder WINDOWS/System32, tu nađeš fajl uxtheme.dll i preimenuješ ga u npr uxtheme.dll.old
3) Onaj fajl koji si ostavila na desktopu prebaciš u WINDOWS/System32. Ako dobijaš neka upozorenja kako ćeš pokvariti stvari, ignoriši ih (Cancel)
4) Restartuj računar, a potom možeš i da obrišeš uxtheme.dll.old
Korisnikov avatar
By Draco
Sto komplikujete i maleristete devojku?
Dacu ti ja na disku TuneUp koji je ultra jednostavan i nema se bakces ni sa .dll, ni sa bilo kojim drugim fajlovima. Plus cu da ti dam i nekih sezdesetak tema, paketa ikona, logonova, butova.. pa se igraj..
:kiss:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
@ Hybrid - Mozda ce da zvuci malo cudno ovo sto cu sada reci, ali je istinito: ja nemam system32 :lol: . Tj. imam ga ali nikako ne mogu da ga nadjem. Tamo u c:\windows ga nema, cak ni kada ga trazim na search! Nema ga! Prsnut mi je komp, nemam pojma zasto... :lol:

@ Draco - :yay: Suuupeeer! :yay: Samo jos da se dogovorimo konacno da se vidimo :trep: I nemoj samo mene da krivis :durenje:

Eto, mozda je bolje da mi Draco to da, a ne da se bakcem sa systemom 32 koga nemam :lol:
Ili eventualno andjela da mi malo bolje pojasni ono ^^ ^ :trep: Sve sam skinula, ali ne znam sta sa patchom da radim :glupan:

:opacupa:
Korisnikov avatar
By andjela
ako imas windows xp imas i system32 :)

uradi sledece

otvori my computer pa idi na tools i folder options, kada se otvori prozor idi na tab view i iskljuci hide protected operating system files

Slika
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ladno ga sada imam. Ali je nevidljiv :puzzle: I ne mogu da ga napravim vidljivim... :puzzle: Ono mi je skroz bledo ( kockica pa pise hidden) tako da ne mogu da checkiram tj. odcekiram....

Ali dobro. Pojavio se :yay:

Hvala! :kiss:
Korisnikov avatar
By andjela
otkaci i show hidden files and folders :)

i tvoj user kojim se logujes na windows mora pripadati Administrators grupi :)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ma naravno da sam to uradila, nego mi je system32 hidden... Evo sada cu da ga napravim vidljivim.... Nego nesto duuugo traje.... :redaljka:

A sto se juzera tice.. pa samo imam jedan jedini juzer....
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Jbg...zar mora da bude vidljiv? Kako da ga napravim vidljivim kada neeeceeee... gledaj :

Slika

(p.s. skrenuli smo sa teeeeemeeee :lol: .. ali nema veze :) )
Korisnikov avatar
By andjela
tamo gde si iskljucila ..hide protected files and folders imas skroz dole use simle file sharing iskljuci i to

posle toga ces dobiti jos jedan tab na properties od system32 Security

stavi full control za folder za administrators grupu i idi na apply, opet ce malo potrajati. pa posle toga probaj da sklonis hidden
Korisnikov avatar
By tinkerbell
pa full control mi je vec cekirano....?

i izvini sto se cimas oko ovoga :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!