Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma izabrao sam sve moguce za crowd control!
Ja ne mašim kad su u pitanju magije bilo koje vrste! :durenje:

Problem mi je da iskontrolišem ostale budaletine iz grupe koji se ponašaju potpuno maloumno ukoliko ne odredim svaki njihov pokret, što je nemoguće!
Najbolji član tima pored mog maga je :pas:

I hoću više da smuvam onog lika, ali se često koristim nasiljem koje on ne podržava.
A realno nije mi ni potreban, samo mi se fizički dopada! :krezavi:

edit: Lakše je kad dobiješ korisnije članove grupe, kao pomenutog psa, i još jednog maga.
One potrošne budale na početku su bile beskorisne!
Sad mogu da nastavim da igram na Normal difficulty. :muzika:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma koristim space ko lud, ali kada su beskorisni, šta čovek može da uradi?!

Promenio sam lika, sada sam rogue... mislio sam da ce biti lakše da kontrolišem bitku iz prvih redova, sa podrškom iza, ali je opet skroz retardirano.

Osuđen sam na menjanje težine kada mi zagusti!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
izašao je patch za DAO. ispravili su neke stvari koje su zaboravili da ubace u igru (sada neke magije rade kako su zapravo i trebale da rade). evo ovde je spisak promenjenih stvari, pa potražite link za patch.

http://store.steampowered.com/news/3204/
Korisnikov avatar
By Dirrty
Znao sam da nisam ja fail koliko su oni sjebali stvar.
Evo vidim da su već u prvom, odnosno prošlom patchu prilagodili normal difficulty!
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Dirrty

I hoću više da smuvam onog lika, ali se često koristim nasiljem koje on ne podržava.
A realno nije mi ni potreban, samo mi se fizički dopada! :krezavi:

Alistair? Meni je on skroz dobar :D

Smuvao sam ga i pojebao :lol: No, lik ima genijalan smisao za humor :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da, i on i ona veštica su nenormalni.
Ma ja nikako, pošto se vodim pre grubostima nego njegovim metodama... pa mi on non stop zamera nešto!

Ovi patchevi su skroz uravnotežili igru.
Sada je na Normal difficulty sasvim pristojno, niti prelako niti preteško.

Ja sam se samo jebao sa onim likovima u javnoj kući, i to samo da bih video kako su to odradili :lol:
Ali svakako mi je i dalje cilj da ga smuvam!
Korisnikov avatar
By Mage
Ja sam dobrica pa mi to nije bio problem :)

A onu kučku Morrigan sam pokušao da skontam, ali kad mi je rekla kako je ljubav sranje i počela da mi prosipa neke otrcane fraze, otero sam je u tri lepe! :lol:

Ali sam zato uspeo da skontam Lilianu koja je lezbejka :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Meni je Morigan super, sve što kaže ja podržavam!

Alistara bih samo pojebao, ali sumnjam da ću uspeti, jer ne želim da menjam svoje iskaze i postupke samo zbog toga!

Lilianu tek počinjem da koristim... bio mi je draži pas za koga sad nema mesta u grupi :/
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Dirrty

Meni je Morigan super, sve što kaže ja podržavam!

Alistara bih samo pojebao, ali sumnjam da ću uspeti, jer ne želim da menjam svoje iskaze i postupke samo zbog toga!

Lilianu tek počinjem da koristim... bio mi je draži pas za koga sad nema mesta u grupi :/
Tebi će se onda garant svideti Zevran, ako ga nisi već dobio?

On je assassin i isto možeš da ga muvaš i veoma ga je lako odvući u krevet :D

Btw. Alistair je nevin :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Uuuu, onda neću žaliti, pošto ću se pojebati sa tim drugim likom. :krezavi:

Ne, poslednju sam popkupio tu Lilian, a pre nje sam i onog indijanca Stana mada ga ne koristim.
Korisnikov avatar
By Mage
Zevran će biti poslat da te ubije i ako ga pobediš ponudiće ti da ti se pridruži ;)

I da, njega možeš muvati i sa tipom i sa ribom :D
Korisnikov avatar
By Rei
Uninstalirao i obrisao sejvove :kopanos:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pređoh je sinoć.

Na kraju se nisam ni pojebao sa Alistair-om, ispizdeo sam!

Navodno, pošto sam ga JA postavio za kralja, mora da ima naslednika sa ženom koja će doživeti starost, koju on i moja likuša neće...

I nisam otkrio Blood Magic lanac.
To sam tek kasnije iskopao na netu, kako se do toga dolazi, a to je bilo na pola puta u igri, bzvz!

Ulgavnom, cool je igrica, samo nisam odradio 2 najbitnije stvari! :lol:
I ne pada mi na pamet da ponovo igram samo zbog toga... izbrisah je.
Korisnikov avatar
By Mage
Ja sam napravio mage-a boli glava i to bez blood magic ;)

A jebao sam ih sve sem Morrigan :lol:

A šteta, baš deluje kao isfrustrirana kučka kojoj fali kurac hahaha :lol:
Korisnikov avatar
By DoctorWho
ja sam isto igrao mage-a bez blood magica ali sam jebao SVE sa sve trojkama :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma ja sam samo onog rogua u trojci sa nekom njegovom... i to je sve.
Ko su to svi?!

I'm a failure! :rida:
Korisnikov avatar
By DoctorWho
ljiljana zevran i ja
nisam uspeo foursome :) a moze :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma je*eš to, ja sam sa tim Zevranom i tom nekom njegovom...

Ja mislio da si uvukao još neke muške likove u trojku...

Ja sam koristio svega par likova, a jedini cilj mi je bio Alistair i samo sam njemu uvaljivao poklone, da bi na kraju ispušio jer sam ga postavio na presto!
Korisnikov avatar
By DoctorWho
hahahaha :)
ja sam ih SVE nabudzio skorz da mi veruju :)

ali mi je Zevran bio glavni cilj jer je drolja :)
Korisnikov avatar
By Mage
Imaš patch da skineš sa neta tako da možeš Alistara da muvaš i sa tipom :lol:
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Je li neko igrao Temple of Elemental Evil? Hteo bih da ga downloadujem, jer volim izometrijski rpg.

Sad procitah na wikipediji:

Upon its release, Temple of Elemental Evil created a small stir due to the availability of the option for a male character to enter a same-sex marriage. In the town of Nulb, a pirate named Bertram begins flirting with male characters in the party and offers a lifetime of love and happiness in exchange for his freedom. This relationship was described as "pushing the boundaries" by Guardian Unlimited.Criticism of the relationship came not only from industry observers, but also from some gamers who felt that gay characters should not be included in video games in order to maintain the status quo.Producer Tom Decker defended the move, saying in an interview with RPG Vault:

I particularly felt strongly that since we had several heterosexual marriages available in Hommlet, we should include at least one homosexual encounter in the game and not to make it a stereotyped, over the top situation, but on par with the other relationships available in the game.

Bertram was named #6 on GayGamer.net's Top 20 Gayest Video Game Characters.Bertram was not to be the only possible gay marriage in the game; another was planned in a brothel that was later removed from the game.
Korisnikov avatar
By Rei
Igrajte Mass Effect 2 :kosa: Igra nema gay romanse ali nadoknadjuje ovaj neoprostivi nedostatak svojim ostalim kvalitetima :giggle:
Korisnikov avatar
By DoctorWho
Temple je jako los perpun je bagova, monsteri ti se spawnuju iza zidova, nestaju predmeti, ... prepun, ne vredi downloada
a MAss Effect 2 slobodn skini ako ti se igra puacacina jer je to sve samo ne rpg :)
Korisnikov avatar
By Rei
Enihau, stizhe ekspanzija za Dragon Age 16. marta, Awakening.

In other news, ponovo igram :giggle: Koliko je igra manje frustrirajuca kad ne gimpujesh maga glupavim levelovanjem i kad unlockujesh Wynne :kosa:

Jel neko igrao Arcane Warrior specijalizaciju? Tips, tricks ? Nisam otkljuchao blood magic kad sam imao priliku :vulkanac:
Korisnikov avatar
By DoctorWho
nisam ni ja, ja sam igrao HC maga, a jedva cekam ekspanziju
sad igram neki 'Ruski Wow' zvani allods i mnogo je dobar, grafika je mnogo bolja od wowa

a igram i pomalo Mass Effect 2 :)
Korisnikov avatar
By Rei
Igrao sam allods u closed beti, ne svidja mi se shta su doneli skoriji patchevi (u principu te primoravaju na cash shop).

Shta je HC mag?

Chinilo mi se cool da probam da budem melee mag ali fatigue ode na 60% i mogu da castujem par spellova i gotovo, tako da mi je mana problem... Kontam da ne bi bio problem da imam i blood mage kao drugu specijalizaciju :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma mage je napravljen za crowd control i što više magije... melee mage mi ne zvuči interesantno, a još manje sposoban da preživi.

Tank je tank, mage nema šta da traži u prvim redovima.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!