Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By bambola
Sta kazes za onu tehniku presecanja dotoka vazduha.Pa te rob moli da mu das na slamcicu malkice O2? Videla u Crime Scene Investigation(forenzicari).Mora da je strasno kad ti se vec zacrni pred ocima od asfikcije a onda dobijes tek tek malkice vazduha kroz tu slamkicu...brrrrrr
Korisnikov avatar
By Art DeCoCK
CSI! bila je ta jedna epizoda...
da dobra je ta stvar ali tecni latex
mmmmmmmmmm
ali vecina ipak vise voli klasiku
bicevanje
spanking
dirty talking
lance i latex
:bic: :ninja: :kiss: :alexis:
Korisnikov avatar
By bambola
Da,da tecni latex....To sam zaboravila.A jel pissing i shiting spadaju u SM?
Korisnikov avatar
By Art DeCoCK
pa zavisi u kom svojstvu ih koristis!
ako time zelis nekoga da ponizis, onda da!
ako je to onako, po dogovoru, dok se zajedno tusirate, onda ne!
:alexis:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Art DeCoCK
ne vidim razlog da bi se brkala dominacija, sa SM-om, jer iako laicima zvuchi slichno nije....
dominacije ne mora da ima sm elemenata, pissing; i shiting, nemaju veze sa SM-om, chak ni dodirnih tachaka, sm se zasniva da jedna osoba voli da zadaje bol, a druga osoba voli da oseti bol, e sada nadji se pametan i reci da te boli kada se neko ispishki na tebe....:lol:
Korisnikov avatar
By Moa
Nemam nista protiv nicijeg shvatanja seksa i sta ih pali,i mene pale razne stvari ali ovo je suvise opasno da bi se probalo.Jer kada se uzbudis cesto se ne zna za granicu i radi se svasta tako da ovo sa tecnim lateksom moze biti ubistveno ali bukvalno.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
a šta se to ta?ni radi sa tim te?nim lateksom? :nerd:

[Izmenjeno 2.2.2005 lukeguy]
Korisnikov avatar
By Art DeCoCK
Originally posted by Morgan Le Faye
ne vidim razlog da bi se brkala dominacija, sa SM-om, jer iako laicima zvuchi slichno nije....
dominacije ne mora da ima sm elemenata, pissing; i shiting, nemaju veze sa SM-om, chak ni dodirnih tachaka, sm se zasniva da jedna osoba voli da zadaje bol, a druga osoba voli da oseti bol, e sada nadji se pametan i reci da te boli kada se neko ispishki na tebe.... :lol:
zasto sve shvatas isuvise bukvalno!?
kako si samo uspeo da bol i ponizavanje svedes samo na fizicki nivo!?!
ako si vise upoznat sa s/m-om, onda izvoli...

ja nisam u tom fazonu ali jesam domina u zivotu!
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by lukeguy

[Izmenjeno 2.2.2005 lukeguy]
Tecni latex brzo ocvrsne u gumeni,tako da kad ga prelijes preko lica i probusis dve male rupice za nos,dobijes masku kroz koju se jako tesko tesko dise.U te rupice se mogu staviti slamcice,koje su jedini izvor dotoka vazduha,pogotovo kad su vezane i ruke i noge,te zavisis od SM partnera.On te `muci` time sto ti redukuje dotok vazduha,a pretpostvljam da kad je neko u asfikciji,pa krene da mu se manta i crni pred ocima,padas u neki posebni trans,koji moze da dovede do smrti,ukoliko partner ne primeti na vreme.
Sve ovo samo pretpostavljam nikad probala nisam,toliko hrabrosti i nemam bas.
Dakle,postoji ovakav prekid dotoka vazduha,ali i gusenje specijalnim uzicama,gde posle nekog vremena kad se uzica opusti sva krv iz glave jurne odjednom ka dole i dozivljava se neverovatan orgazam.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Morgan Le Faye
dominacije ne mora da ima sm elemenata, pissing; i shiting, nemaju veze sa SM-om, chak ni dodirnih tachaka, sm se zasniva da jedna osoba voli da zadaje bol, a druga osoba voli da oseti bol, e sada nadji se pametan i reci da te boli kada se neko ispishki na tebe.... :lol:
zasto sve shvatas isuvise bukvalno!?
kako si samo uspeo da bol i ponizavanje svedes samo na fizicki nivo!?!
ako si vise upoznat sa s/m-om, onda izvoli...

ja nisam u tom fazonu ali jesam domina u zivotu!
domina si kazesh...e ako si ti domina, ja sam Divine...:P
Korisnikov avatar
By ivanazuh
"Al bi te tuko! Ku?ko, umre?eš na kur?ini"!
Korisnikov avatar
By KiWi
Kada ?ete da shvatite da SM nije samo bol. Sve to može i bez spravica .. samo treba imati mašte, sat vremena na buvljaku i oko 500din. Ina?e, poštujem sva?ije sklonosti, ali neke stvari pre spadaju u samodestrukciju nego u SM.
Korisnikov avatar
By M M and I
Imam postovanja za sve fetish-e...ali ne i za te igrice koje se vode na granici izmedju zivota i smrti...dovoljna je jedna mala greskica dominantnog partnera (slucajna ili namerna) i onda bye-bye :kosach:

[Izmenjeno 2005-2-3 M M and I]
Korisnikov avatar
By Marble
hmmmmmmmm...........

S/M.........

BIZZARE......

??? ??? ???

:roll:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by bambola
Originally posted by lukeguy
Tecni latex brzo ocvrsne u gumeni,tako da kad ga prelijes preko lica i probusis dve male rupice za nos,dobijes masku kroz koju se jako tesko tesko dise.U te rupice se mogu staviti slamcice,koje su jedini izvor dotoka vazduha,pogotovo kad su vezane i ruke i noge,te zavisis od SM partnera.On te `muci` time sto ti redukuje dotok vazduha,a pretpostvljam da kad je neko u asfikciji,pa krene da mu se manta i crni pred ocima,padas u neki posebni trans,koji moze da dovede do smrti,ukoliko partner ne primeti na vreme.
Sve ovo samo pretpostavljam nikad probala nisam,toliko hrabrosti i nemam bas.
Dakle,postoji ovakav prekid dotoka vazduha,ali i gusenje specijalnim uzicama,gde posle nekog vremena kad se uzica opusti sva krv iz glave jurne odjednom ka dole i dozivljava se neverovatan orgazam.
aha, sada kapiram. ja imam izgleda malo zastarele informacije, mislio sam da se to radi klasi?nim davljenjem rukama ili eventualno uzicama. poznato mi je da postoji taj efekat "na granici".
hmm, nisam u tom fazonu niti verujem da bih ikada smeo da probam tako nešto. opet neki bondage i blagi s/m mi je uvek :up: .
Korisnikov avatar
By i-g-o-r
Ja nisam bas razumeo najbolje SM. Slucajno mi je dosla pod ruku knjiga Paola Koelja "Jedanaest minuta". Tu sam negde shvatio potrebu za jednim takvim nacinom opstenja - cak sam, negde, sebe stavljao u poziciju glavne junakinje romana. Moram priznati da SM, sada, kada razumem bit i kada sam isprobao, jeste jedna veoma zanimljiva igra. Dakle, ponovicu jos jednom IGRA. Ni u kom slucaju ne treba shvatati SM kao nesto sto ide do van granica bezbednosti i zadovoljstava - sva lica koja ucestvuju u igri moraju osecati zadovoljstvo - u suprotnom to nije SM, vec mucenje.
E, sad se postavlja pitanje, koju ulogu vise volite? Da li volite da ste u ulozi Sadiste ili Mazohiste?
:sekirica:
Korisnikov avatar
By djo
da li ste ?itali 'veneru u krznu' od leopolda von sacher-masocha?
:nerd:

tamo je sve lepo opisano i odatle je sve po?elo... :offtopic: :uplasen:
By Çâðê_DUP
Originally posted by bojandjo
da li ste ?itali 'veneru u krznu' od leopolda von sacher-masocha?
:nerd:

tamo je sve lepo opisano i odatle je sve po?elo... :offtopic: :uplasen:
Samo odlomke.
Sirota Vanda je inace zavrsila u najgorem siromastvu ( i to sa decom, cini mi se) jerbo je Leopold ostavio bez cvonjka kad su se razveli. Pa ti vidi onda ko je tu bio S a ko M.
Korisnikov avatar
By djo
pa da tako, to ide :zongler: , otuda valjda i tolika opsesivna fantazija da zena bude dominatrix, jer je u real-life uvek, na žalost suprotno :nope:
Korisnikov avatar
By bambola
Iskreno receno ni najmanje me ne pali ni B ni D ni S ni M. Smatram da je to za ljude koji imaju nekih problemcica u glavi ili onih kojima se zaparlozio sexualni zivot pa ne znaju kako da ga osveze osim-Daj lisice,shibaj,udri i sl.Neverovatno je koliki broj ljudi smatra da je jedino BDSM nacin da se uradi kao nesto `novo,ludo i hip` u krevetu i kako pod imenom-`igrice` kapiraju jedino to.Nisu jos ni standardan sex upoznali na sve moguce nacine i a vec bi da se vezuju i udaraju.BDSM je vec jedan visi nivo za koji nisu svi spremni a kad kazem spremni mislim da prvo prodju (prakticno) kroz sve ostale oblike sexualnih igrarija pa ako ako ih tu nista ne zadovolji onda treba razmisliti i o bdsm-u(mada naravno-malo packi i vezanih ociju nikom ne skodi).

Sto se tice 11 minuta Paola Kolelja-trulex cisti(ne mislim na njegov knjizevni izraz i te stvari,vec na izvore informacija i te bdsm detalje)ta prostitutka je vrlo fino i bezbolno prosla kroz `radni vek` pa tako i kroz tu bdsm avanturu.Tek je zagrebao povrsinu i ostavio nedoreceno jos mnogo toga.Citajuci tu knjigu devojke bi vrlo lako mogle da pomisle da zivot kurvi uopste nije tezak i da su svi klijenti nice and easy?! Sve u svemu knjizi dajem slabu trojku. :nokti:

`Venera u krznu`-sasvim druga prica,toplo preporucujem,pogotovo svima onima koji misle da je bdsm taaaaaako cool i fensi i da ako ga upraznjavaju onda probijaju granice i ruse predrasude?!
Postoje i drugi nacini za to.
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
A jok ja sve to o chemu prichate. Obichan sex u krevetu BRE je zakon.
Mentalna dominacija, kad te neko pogledom vezuje je ono pravo.
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by Inner-Smile
E bas tako...I jos ponesto...
By Çâðê_DUP
Obozavam S/M i volim biti potcinjen. Treba mi neko ko zaista uziva u Dominaciji, ali ga neuspevam naci, a spreman sam probati, jako, jako puno toga!
By SUNNY B
sm, uuuuufffffff, de bas mene nadjoste? naravno da volim sve i svasta i mogla da bih daleko da odem (a da, da ne zaboravim - ja sam M ) u tome samo da nema krvi.znaci, to je jedini uslov. a sad bas da me neko ugusi zbog orgazma , pa mislim, nisam ni ja sisala vesla....jes, pa posle kaze na sudu da smo se samo igrale i ja sam to htela.....super fora sa ubistvo....a mozda i bih probala ali samo sa dve osobe jer znam da savrseno kontrolisu situaciju..inace to sa davljenjem volim - jedna me je davila a vala me je i razbucala nacisto.... :mario: :federi:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by bambola
Da,da tecni latex....To sam zaboravila.A jel pissing i shiting spadaju u SM?
Nemoj da mesas bdsm sa kavijarom i tim stvarcicama. Oboje spada u fetis, ali.... :)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Inner-Smile
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... :misli:

:vezan:

:D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!