Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Fascinacija javnim ličnostima i zvezdama se ne pojavljuje samo kod pedera, već je karakteristična za celu populaciju i ne javlja se zato što ljudi nemaju svoj život, već upravo zato što imaju takav život kakav imaju i što odabirom subjekta obožavanja zadovoljavaju neku svoju životnu potrebu.
Ostavimo na stranu za trenutak Madonnku i njene urbane idolopoklonce, uzmimo primer Miroslava Ilića i njegove obožavateljke iz provincije, koja hita da kupi njegovu ploču i pravi ' ladnu trajnu pred odlazak u Dom sindikata na '' Hit paradu '' da gleda svog ljubimca.
Njojzi očigledno Miroslavljeva hit numera '' Smej se, smej, uvijek se smej, najljepša si kad se smiješ '' nadomešćuje neku prazninu u duši i životu i lakše joj bude kad, pošto je muž, recimo, izvređa, ili izudara, pusti za svoju dušu tu pesmu i tako sebi pribavi neophodnu dozu lepo otpevanih, romantičnih muških reči i komplimenata u životu. Da nema Miroslava i njegovih pesama, možda bi uzela konopac i otišla na tavan da se obesi međ' šunke. :obesen: , ili bi uzela sekiru i ubila muža zlotvora i završila na robiji. To je ono o čemu i vispreni antibiotic govori u svom prethodnom javljanju u ovoj temi. :yes: U tome je, između ostalog, i značaj postojanja idola.
Sve je to psihološki, ljudi se na sve načine dovijaju da se osećaju raspoložno u životu, koji je, kao što znamo, uglavnom grozan.
:yes:
Korisnikov avatar
By Mars
Deni se pretvara u Dalaj Lamu.

Dal i ja da počnem sve one pesme i pevačice da slušam...
Korisnikov avatar
By Mars
Iako ni to nije zanemaljiv problem, ipak (ako mogu da biram) ovih dana mi pre treba nešto da se osetim pametno.

Kad sam pametan ja sam i raspoložen...

:sigh:
Ne znam, ja nikada nisam imao idola niti osobu kojom sam bio fasciniran. Naravno, volim i ja da čujem lepu pesmu ili kompoziciju, pogotovo ako me pogodi u "pravo mesto", ali zašto bi morao da "obožavam" kompozitora, da se poistovećujem sa njim, ili da se zanimam za njegov lični život?

Na primer, smatram da je Pol Dirak bio brilijantan matematičar, ali je čovek bio toliko arogantan i snishodljiv da prosto ni ne želim da mislim išta o njemu sem njegovih jednačina.

I pored svega što govorite o mehanizmima preživljavanja, meni i dalje nije jasno zašto neko ima idole? Po meni je to znak nedostatka karaktera.
Pa vidiš, Midž, da u Srbiji trenutno vlada masovno ludilo za Novakom Đokovićem.
Razumem da se neki ljudi osećaju raspoložno dok gledaju teniske mečeve, ali ne razumem zašto se osećaju ponosno što je Đoković iste nacionalne pripadnosti kao oni, pa su zato jako euforični.
Razumem i pojedince iz zločinačke srpske pravoslavne crkve, ili neke još hohštaplerskije političare, koji imaju materijalne koristi od Đokovića, koji puneći njihove džepove i hraneći njihova pogana usta kupuje status i privilegije u ovoj korumpiranoj i nemoralnoj državi, ali tu sirotinju - raju što Đokovićeve uspehe zaista lično doživljava kao svoje, bez ikakvog stvarnog razloga i povoda - ubi me, ne razumem.
Ali to se, eto, dešava. Đoković će , kad napuni četrdesetu, primati sportsku nacionalnu penziju iz budžeta Srbije u mesečnom iznosu od preko 150000 dinara i smatram da će se time narod njemu i više nego dovoljno odužiti za sve uspehe koje je postigao.
Za sebe mogu da kažem da sam prvi i poslednji put u životu imao takav odnos prema nekoj javnoj ličnosti daleke 1983., kad sam sa šest godina opsesivno obožavao Lepu Brenu. Nikad i ni prema kome posle toga.
^Meni recimo nije jasno ni zašto se neko raduje sportskim uspesima "ubaci ime tima/osobe po želji", osim ako imaju neke koristi od njih kao npr dobitak na kladionici etc.

A pogotovo nerviranje zbog izgubljene utakmice/meča... tek to ne mogu da razumem.
Korisnikov avatar
By Mars
A jesi čitao "Stranca", A. Kamija? Šta misliš o tom liku?
Korisnikov avatar
By Mars
Ok.

A na temu...Drugi će to sigurno bolje da objasne, koje se tu vrste identifikacija uspostavljaju. Ja samo da da kažem kako ne mislim da je obožavanje sportista, praćenje događaja...uživljavanje u to - odraz nekakvog pomanjkanja karaktera, kompenzacija za svoju neostvarenost i sl. (Jack Nicholson, LA Lakers?) Mislim, ne mora obavezno da bude...
Hm, da pokušam da napišem nešto.
- Zašto Britni Spirs?
(tema i nije bila o njoj, ali 'ajde)

Ona ima sve što ja nemam (mislim na izgled). Ona može sve što ja ne mogu (mislim na ples i na :zmija: oko vrata (no way)). Dugo je bila nešto najlepše što sam video u životu. Pojavila se taman kad treba, odrastali smo zajedno. Bila je tu kad mi zatreba, još uvek je. Volim njene pesme, volim njenu boju glasa. Ne identifikujem se sa njom, ali mnogi ljudi iz mog okruženja pomisle na mene kad čuju neku njenu pesmu. Neki me i zovu Britni. Većina se šokira kad čuje da je volim, onda zavole neke pesme pored mene. Meni ta ljubav nije čudna, nije mi čudno da volim nekoga koga ne poznajem. :adiktusha:
Sve ovo je vezano za Britni Spirs - medijsku ličnost. Ko je i šta je BS privatno - ne znam i ne želim da znam (verujem da je dosadna i da nije toliko fina). Zbog toga mi nije idol, nikada neće ni biti. Idole nemam (tj. imam negativne). O Madoni nemam šta da kažem, stao sam i ja kod Confessions on a Dance Floor.
Volim i Kajli, Vitni, Lepu Brenu ... ali njih ne mogu da svrstam u istu grupu sa ove dve, gore pomenute.

- Zašto ne politika?
Prvo, nikad nisam glasao na izborima, verovatno ni neću uskoro. Svako lepo mišljenje koje sam imao o nekom političaru brzo je palo u vodu. Na kraju su svi isti. Nije da ne razmišljam o toj temi, ali se na kraju svede samo na raspravljanje.
Jedina moja politička aktivnost je dobrovoljno učestvovanje na mitingu za Kosovo. Išao sam iz inata svim prijateljima Kosovarima/Kosovcima, jer oni nisu hteli. Meni to parče zemlje ne znači ništa.

Još samo da se javi još neki fan da ne ispadnem najveća budala. :blush:
Budala se sama javlja
Korisnikov avatar
By antibiotic
konacno jedna tema gde se britni fanovi opet nesto pitaju :lol:
АlexxэlA napisao: Dugo je bila nešto najlepše što sam video u životu.
:nerd:

To je jedino moguće ako si bio negdje zatvoren duži vremenski period i gledao si samo jedan kanal na kom se je od predstavnica ženskog roda pojavljivala samo ona, a to mi se čini nevjerojatnim.

Alo bre, na svakom ćošku se može vidjeti pet ljepših djevojaka od nje. I to neuporedivo.:doh:
By Tungi
Da citiram 'Love! Valour! Compassion!'

'I long for the day when somebody says, "Who's Madonna?",
die listening to your Madonna albums'

:lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Preskakao sam temu jer sam mislio da je malo ocigledna :shrug: Al sad vidim da sam se prevario.

Slicno kao kod autovanja, ljudima kojima je lepo dok vodie "lagan zivot" (u daljem tekstu OVCE) u kome npr postoje ljudi koji bi ih na ulici izboli ako pomisle da su pederi ili lezbe. Meni to i nije neki lagan zivot. Lakse je zavaravati se i prilagoditi se okolnini nego promeniti je.

Cinjenica je da vlasti i mediji teze ka sto manje pobuna protiv njih. A madona i ostali kurci ne vide dalje od "lalala igram pevam lalala pare pare lepota lalala dudlam kurac lalala" pa i OVCE ne gledaju dalje od toga, a ne shvatju da se madoni i ostalim kurcevima to moze, oni nisu diskriminisani, oni nisu bez uticaja, oni nisu 99.9% sveta. Njima je lepo pa je i OVCAMA lakse umisliti da je i njima lepo nego otvoriti oci, zato su i ovce.

Treba nam vise ovakvih umetnika, mislim da bi bilo manje stado.
''
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!