a bre, šta ste brže-bolje spojili temu? ovo zaslužuje poseban thread.
anyways, meni je koncert bio nestvaran! više puta sam podsećao sebe da je to stvarno ona, a ne neka HD verzija video snimaka koje sam ranije gledao.

još kad sam naleteo na tonsku probu i skontao da je to stvarno ona, naježio sam se! to je verovatno bio najličniji kontakt koji neki fan može da ostvari sa njom.
bilo mi je fenomenalno. i sad kako više razmišljam o koncertu, utisci su sve lepši.

nisam oduševljen izborom pesama, ali znao sam koji je setlist tako da tu nije bilo iznenađenja. prilično je ironično da mi je ovo bila prva prilika da uživo gledam njen nastup, a da je na njemu promovisala po meni njen najgori album.

no dobro, ne žalim ni potrošene pare, ni vreme, ni stajanje, ni kašnjenje, ni žeđ, ni gužvu... atmosfera je bila fenomenalna, imao sam odlično mesto, mislim da je i organizacija bila na nivou. a oduševili su me plesači i kostimi. neverovatno koliko su svi mladi i koliko lako utiču na raspoloženje publike.
uz sve to imao sam jedinstvenu priliku da uživo sretnem njenog nesuđenog sina (stajao je pored mene gotovo sve vreme koncerta).