Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Hys., Moderators

By Luce
Hm, to ne bi trebalo da bude tesko, vecina zena je submisivna, u manjoj ili vecoj meri, i obicno nesvesna da svoju submisivnost prakticno "vrishte' na sav glas. Znas vec verovatno--sexy ton u oblacenju, opsesivne tendencije, umetnicke sklonosti, vecito isterivanje pravde i uterivanje reda... Uvek na udaljenim krajevima svake skale.

Ima ih svuda. Malo je veca muka skupiti hrabrost da im pridjes. Bar meni :)

A to da te se ne plasi to je vec pricha koja zahteva vreme i trud, sem ako se ne lozis na otirache.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Luce
Hm, to ne bi trebalo da bude tesko, vecina zena je submisivna, u manjoj ili vecoj meri, i obicno nesvesna da svoju submisivnost prakticno "vrishte' na sav glas. Znas vec verovatno--sexy ton u oblacenju, opsesivne tendencije, umetnicke sklonosti, vecito isterivanje pravde i uterivanje reda... Uvek na udaljenim krajevima svake skale.

Ima ih svuda. Malo je veca muka skupiti hrabrost da im pridjes. Bar meni :)

A to da te se ne plasi to je vec pricha koja zahteva vreme i trud, sem ako se ne lozis na otirache.
Ja sam se malo salila. Samo malo.

Nemam frkicu da bilo kome pridjem, samo nisam dovoljno zainteresovana da to i radim. Sem ako mi se ne namesti.

A nisam sigurna na sta mislis...jel su devojcice kojima je lakse prici otiraci?

I kako to mislis vreme i trud?

Za zdrav play, ne nameravam da ulozim vise od toga koliko mi je potrebno da uvidim da je neko dovoljno pametan i svestan da zna sta zeli i koje su mu granice.

With all due respect, ne zanima me sta jede, kako spava i ko su joj mama i tata.

Ne govorimo ovde o vezi, zar ne.

edit da dodam:

a to u vezi zena i submisivnosti...da ne ulazim u generalizacije....ali ja ovde govorim o posebnoj vrsti osvescene submisivnosti i mazohizma.
Ne zanima me da budem uciteljica, sem ako ona vec ne zna da voli uciteljice :namig2:
By Luce
Originally posted by Hys.

Ja sam se malo salila. Samo malo.

Nemam frkicu da bilo kome pridjem, samo nisam dovoljno zainteresovana da to i radim. Sem ako mi se ne namesti.

A nisam sigurna na sta mislis...jel su devojcice kojima je lakse prici otiraci?

I kako to mislis vreme i trud?

Za zdrav play, ne nameravam da ulozim vise od toga koliko mi je potrebno da uvidim da je neko dovoljno pametan i svestan da zna sta zeli i koje su mu granice.

With all due respect, ne zanima me sta jede, kako spava i ko su joj mama i tata.

Ne govorimo ovde o vezi, zar ne.

edit da dodam:

a to u vezi zena i submisivnosti...da ne ulazim u generalizacije....ali ja ovde govorim o posebnoj vrsti osvescene submisivnosti i mazohizma.
Ne zanima me da budem uciteljica, sem ako ona vec ne zna da voli uciteljice :namig2:

Delovalo mi je kao salom prikrivena zbilja. Istini za volju, internet je ogranicen medijum, pa ne zameri ako sam pogresno shvatila.

A za prilazenje kada se kako namesti... to sam i ja pricala dok mi jednog dana izvesna operaterka u izvesnoj banci zajedno sa ugovorom nije servirala osmeh od koga sam ja pocela da zaplicem jezikom :) A ja retko zaplicem jezikom. Pre bi se moglo reci da imam problema da ga zadrzim za zubima, ponekad.

Ok, cesto.

Ne, nikako, ne verujem da postoji ikakva znacajnija korelacija izmedju "lakoce pristupa" i samopostovanja. Htela sam reci da je za poverenje potrebno vreme i, okay, trud mozda i nije bas pravi izraz, ali recimo odredjena kolicina komunikacije i upoznavanja. Nezavisno od toga da li pricamo o duzoj vezi ili one night stand-u (koji su meni neshvatljivi, ali to je samo preferenca, a ne vrednosni sud), ne vidim koja/ji bi subbie koji drzi do svog razuma i zdravlja dozvolila da se s njom igras a da nema poverenja u tebe. Nije to pitanje straha, vec zdrave doze opreznosti. Mozda ce da traje dva minuta, mozda dve godine, ali, po meni, duzina takve 'predigre' je u potpunosti njen izbor. Verujem da se tu slazemo.

Sto se tice tipizacije licnosti koju sam skicirala, bez namere da vredjam ikoga, htela sam reci da sam apsolutno ubedjena da postoji jako mnogo zena (i muskaraca, ali oni ti nisu ciljna grupa, ako sam dobro skapirala) koje su, er, na rubu osvescene submisivnosti (bas mi se svidja taj tvoj izraz :) )
sto je jako tuzno, za njih, i poprilicno tracenje resursa, sa stanovista onih kojima bi one dobro dosle.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Luce

Delovalo mi je kao salom prikrivena zbilja. Istini za volju, internet je ogranicen medijum, pa ne zameri ako sam pogresno shvatila.

A za prilazenje kada se kako namesti... to sam i ja pricala dok mi jednog dana izvesna operaterka u izvesnoj banci zajedno sa ugovorom nije servirala osmeh od koga sam ja pocela da zaplicem jezikom :) A ja retko zaplicem jezikom. Pre bi se moglo reci da imam problema da ga zadrzim za zubima, ponekad.

Ok, cesto.

Ne, nikako, ne verujem da postoji ikakva znacajnija korelacija izmedju "lakoce pristupa" i samopostovanja. Htela sam reci da je za poverenje potrebno vreme i, okay, trud mozda i nije bas pravi izraz, ali recimo odredjena kolicina komunikacije i upoznavanja. Nezavisno od toga da li pricamo o duzoj vezi ili one night stand-u (koji su meni neshvatljivi, ali to je samo preferenca, a ne vrednosni sud), ne vidim koja/ji bi subbie koji drzi do svog razuma i zdravlja dozvolila da se s njom igras a da nema poverenja u tebe. Nije to pitanje straha, vec zdrave doze opreznosti. Mozda ce da traje dva minuta, mozda dve godine, ali, po meni, duzina takve 'predigre' je u potpunosti njen izbor. Verujem da se tu slazemo.

Sto se tice tipizacije licnosti koju sam skicirala, bez namere da vredjam ikoga, htela sam reci da sam apsolutno ubedjena da postoji jako mnogo zena (i muskaraca, ali oni ti nisu ciljna grupa, ako sam dobro skapirala) koje su, er, na rubu osvescene submisivnosti (bas mi se svidja taj tvoj izraz :) )
sto je jako tuzno, za njih, i poprilicno tracenje resursa, sa stanovista onih kojima bi one dobro dosle.
Naravno da je neophodno poverenje, ne bih nikako ni ja mogla da verujem nekome ko nema zdravu dozu opreznosti :)

A sto se tice tracenja resursa :namig2: ... neko predje taj rub neko ne, i sigurna sam da postoje dobri razlozi za to sto neko postane "osvescen" ili ne :)
Korisnikov avatar
By WannaHARD
šta znam... nekad imam baš sadističke sklonosti... nekad bi da ja budem subjekt istog... tj. nemam baš tu sado patologiju, nego više to doživljavm kao igru, zezanje, strast...
By LeDeNa_

Lm, poslednjih dana imam Sadisticke porive (znaci ne samo Dominantne, nego i Sadisticke) Posto sam uglavnom submisivna, ponekad mazohista, i uglavnom sam osobama koje su Dom, sa povremenim Sadistickim tendencijama, kada god mi se ovo "desi" ne znam sta cu sa sobom.

Osecam jaku potrebu da nekoga "povredim", sto me iznenadjuje, jer uglavnom moje "svichovanje" ide do Dominantnosti, a sada je inkorporirano sa izuzetno jakim Sadistickim nagonima.

Moje trenutno stanje me je poCetilo da nema teme o Sadizmu ovde, pa budite slobodni da diskutujete.

Kako se osecate kada ste Sadist? Da li vas plasi? Da li ste bili sa Dom-om koji je i Sadista? Kako vam je bilo, da li vas to privlaci?

evo definicije (kao)

Sadism refers to sexual or non-sexual gratification in the infliction of pain or humiliation upon another person.

Masochism refers to sexual or non-sexual gratification from receiving the infliction of pain or humiliation.

Kod mene je Sadizam reflektovan u zelji da nanesem bol.

Koliko puta sam danas pomislila na korbac, samo ja znam :ozbiljan:

edit:

E da, any takers for a session, obecavam da necu biti nezna :smeh:

Sadizam/mazohizam ne mozes izjednacavati sa dominantnoscu/submisivnoscu. Niti je to isto, niti se moraju nalaziti u istoj osobi. Mazohisticne osobe nisu, automatski i submisivne, ili ne moraju to biti svakom partneru.
Fizicki sadizam i psihicki sadizam nemaju mnogo veze jedan sa drugim, niti mislim da u povezani, bar ne po default-u.

Dok, i dalje, ne vidim zasto bi fizicki sadizam (osim ako ne nanosis nekome trajne telesne povrede) na povrsinu izvlacilo bilo kakvo pitanje savesti ( po meni, jedini razlog da se "savest" i "ljudskost" zabrinu nad vlastitim sadizmom je ako se osobi nanosi bol bez njenog, ne samo pristanka, nego i adekvatnog odgovora na taj sadizam), dotle ne vidim kako bi psihicki sadizam, uopste, mogao da izazove bilo kakvu savest ili narusi "ljudskost", obzirom da je baziran upravo na odsustvu toga.

"Savest" i "ljudskost" mogu se naci ugrozenim jedino kod ljudi koji su, u svojoj sustini, moralne osobe, a takve, veruj mi, ne pribegavaju psihickom sadizmu.

U slucaju fizickog sadizma, on ima voljni i dobrovoljni odgovor u mazohisticnoj osobi. Psihicki sadizam, naprotiv, nikada nema dobrovoljni i voljni odgovor, jer je manipulacija slabostima karaktera, psihe, osecanja, cak i neinteligencije mazohisticne i submisivne osobe (ovde cu cak i ja povuci paralelu izmedju mazohizma i submisivnosti) i ide ka cilju unistenja psihicki nestabilne osobe koja je svoje potrebe druge vrste zamenila sa mazohizmom i submisivnoscu, i to bez njenog znanja, odnosno, bez svesti o tome sta joj se radi.

Psihicki sadizam je, definitivno, ozbiljan poremecaj licnosti, i smatram ga ekstremno opasnim, sto ne znaci da je vecina domianantnih osoba sklona ovome. Znam prilican broj zena sa izrazenim sklonostima prema fizickom sadizmu, koji su predivne osobe. Takodje, znam nekolicinu onih koji su skloni psihickom sadizmu, bez imalo sklonosti prema nanosenju fizickog bola, cak i bez imalo sklonosti prema BDSM-u. A znam i par psihopata, koji pod maskom BDSM-a, rade svasta ali njihov broj je nesrazmerno mali u odnosu na one prve i ne mogu se uzeti kao opsti primer.

Znaci, "fizicko lemanje i psihicko slamanje" su, za mene, dva totalno odvojena pojma i nemaju dodirnih tacaka.

Dalje.
Znam poprilican broj dominantnih osoba koji su toliko light sadisti, sto ih ne cini manje dominantnima. Naprotiv. Licno smatram da sam sadizam (njegovo prisustvo ili odustvo) nemaju apsolutno nikakve veze sa samom dominacijom.

Ponavljam, ja ne vidim zasto bi sadizam vukao za sobom pojam savesti, odgovornosti, ili bilo kakvog konkretnog uticaja na mazohisticnu osobu u psiholoskom smislu.
..................
I tu se postavlja pitanje psihicke zrelosti odredjenih i konkretnih "submisivnih" osoba, ali, opet, to za sobom povlaci i nedostatak psihicke zrelosti odredjenih i konkretnih "dominantnih" osoba. Vicious circle? Da. Bas zato i ne smatram da je problem u sadizmu/mazohizmu, nego o totalnom nedostatku osecaja za odgovornost odredjenih i konkretnih osoba, a to nije problem sadizma/mazohizma, nego daleko dubljih stvari kojih je to posledica. Ako zelis da lecis bolest, moras da lecis uzrok, a ne posledicu, inace je sve samo zaleceno.

E ae ja preterala....
By LeDeNa_

Kako se osecate kada ste Sadist? Da li vas plasi? Da li ste bili sa Dom-om koji je i Sadista? Kako vam je bilo, da li vas to privlaci?
Ako ja podjem od sebe, mislim da mi to moze biti zanimljivo, ponekad. Koliko god da sam sub, ima u meni malo zelje za kontrolom.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
recimo da i ja imam strasn S&M fantazije. Ne plase me one mazohisticke, ali me sadisticke ifantazije prestravljuju i uzasno se ogranicavam. :kesa:
By LeDeNa_
Originally posted by ivanazuh

recimo da i ja imam strasn S&M fantazije. Ne plase me one mazohisticke, ali me sadisticke ifantazije prestravljuju i uzasno se ogranicavam. :kesa:
Sadizam i mazohizam su problematicni jedino ako se dozivljavaju na emocionalnom nivou, odnosno ako postaju substitucija za osecanja kojih se vecina osoba u BDSM-u plasi (ma sta oni o tome pricali). Ako sadisticna osoba smatra da nekog moze "ispraviti" kroz nanosenje bola, ili ako mazohisticna osoba smatra da je "ispravljena" kroz primanje bola (o svim onim "prociscenjima" ne bih ni da trosim reci).
................................................

Dominantne osobe koje se dice odgovorsnocu na sebe je preuzimaju iz prostog razloga sto im je dozvoljeno da je preuzmu, odnosno, zato sto je bas to zelja one submisivne strane. "Molim te resi me svih briga, radi sa mnom sta zelis, samo preuzmi odgovornost da je ja nemam." I to, u stvari, i nije nikakva odgovornost. Em je u pitanju samo slatka (ili manje slatka, kada nastanu ozbiljniji problemi) igrica, em ne mozes biti odgovoran za nekoga ko uopste ne razume pojam odgovornosti.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by LeDeNa_

Lm, poslednjih dana imam Sadisticke porive (znaci ne samo Dominantne, nego i Sadisticke) Posto sam uglavnom submisivna, ponekad mazohista, i uglavnom sam osobama koje su Dom, sa povremenim Sadistickim tendencijama, kada god mi se ovo "desi" ne znam sta cu sa sobom.

Osecam jaku potrebu da nekoga "povredim", sto me iznenadjuje, jer uglavnom moje "svichovanje" ide do Dominantnosti, a sada je inkorporirano sa izuzetno jakim Sadistickim nagonima.

Moje trenutno stanje me je poCetilo da nema teme o Sadizmu ovde, pa budite slobodni da diskutujete.

evo definicije (kao)

Sadism refers to sexual or non-sexual gratification in the infliction of pain or humiliation upon another person.

Masochism refers to sexual or non-sexual gratification from receiving the infliction of pain or humiliation.

edit:

Sadizam/mazohizam ne mozes izjednacavati sa dominantnoscu/submisivnoscu. Niti je to isto, niti se moraju nalaziti u istoj osobi. Mazohisticne osobe nisu, automatski i submisivne, ili ne moraju to biti svakom partneru.
Fizicki sadizam i psihicki sadizam nemaju mnogo veze jedan sa drugim, niti mislim da u povezani, bar ne po default-u.

Dok, i dalje, ne vidim zasto bi fizicki sadizam (osim ako ne nanosis nekome trajne telesne povrede) na povrsinu izvlacilo bilo kakvo pitanje savesti ( po meni, jedini razlog da se "savest" i "ljudskost" zabrinu nad vlastitim sadizmom je ako se osobi nanosi bol bez njenog, ne samo pristanka, nego i adekvatnog odgovora na taj sadizam), dotle ne vidim kako bi psihicki sadizam, uopste, mogao da izazove bilo kakvu savest ili narusi "ljudskost", obzirom da je baziran upravo na odsustvu toga.

"Savest" i "ljudskost" mogu se naci ugrozenim jedino kod ljudi koji su, u svojoj sustini, moralne osobe, a takve, veruj mi, ne pribegavaju psihickom sadizmu.

U slucaju fizickog sadizma, on ima voljni i dobrovoljni odgovor u mazohisticnoj osobi. Psihicki sadizam, naprotiv, nikada nema dobrovoljni i voljni odgovor, jer je manipulacija slabostima karaktera, psihe, osecanja, cak i neinteligencije mazohisticne i submisivne osobe (ovde cu cak i ja povuci paralelu izmedju mazohizma i submisivnosti) i ide ka cilju unistenja psihicki nestabilne osobe koja je svoje potrebe druge vrste zamenila sa mazohizmom i submisivnoscu, i to bez njenog znanja, odnosno, bez svesti o tome sta joj se radi.

Psihicki sadizam je, definitivno, ozbiljan poremecaj licnosti, i smatram ga ekstremno opasnim, sto ne znaci da je vecina domianantnih osoba sklona ovome. Znam prilican broj zena sa izrazenim sklonostima prema fizickom sadizmu, koji su predivne osobe. Takodje, znam nekolicinu onih koji su skloni psihickom sadizmu, bez imalo sklonosti prema nanosenju fizickog bola, cak i bez imalo sklonosti prema BDSM-u. A znam i par psihopata, koji pod maskom BDSM-a, rade svasta ali njihov broj je nesrazmerno mali u odnosu na one prve i ne mogu se uzeti kao opsti primer.

Znaci, "fizicko lemanje i psihicko slamanje" su, za mene, dva totalno odvojena pojma i nemaju dodirnih tacaka.

Dalje.
Znam poprilican broj dominantnih osoba koji su toliko light sadisti, sto ih ne cini manje dominantnima. Naprotiv. Licno smatram da sam sadizam (njegovo prisustvo ili odustvo) nemaju apsolutno nikakve veze sa samom dominacijom.

Ponavljam, ja ne vidim zasto bi sadizam vukao za sobom pojam savesti, odgovornosti, ili bilo kakvog konkretnog uticaja na mazohisticnu osobu u psiholoskom smislu.
..................
I tu se postavlja pitanje psihicke zrelosti odredjenih i konkretnih "submisivnih" osoba, ali, opet, to za sobom povlaci i nedostatak psihicke zrelosti odredjenih i konkretnih "dominantnih" osoba. Vicious circle? Da. Bas zato i ne smatram da je problem u sadizmu/mazohizmu, nego o totalnom nedostatku osecaja za odgovornost odredjenih i konkretnih osoba, a to nije problem sadizma/mazohizma, nego daleko dubljih stvari kojih je to posledica. Ako zelis da lecis bolest, moras da lecis uzrok, a ne posledicu, inace je sve samo zaleceno.

E ae ja preterala....

Errr....I kinda know all that :)

Al nema veze, cool post:)
By LeDeNa_
Originally posted by LeDeNa_

evo definicije (kao)

edit:

Dalje.

..................

E ae ja preterala....

Errr....I kinda know all that :)

Al nema veze, cool post:)
He :federi:

kiss
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by Sunce

Mazohisticke osobe cesto vole sadiste (domino tipove) upravo zbog toga sto i same u sebi nose tu domino energiju. Domino osobe im dodju kao otelotvorenje onoga sto vec imaju u sebi.
To.

Samo što ja imam takve mazohističke fantazije kakve u suštini ne želim ni da doživim u stvarnosti... :kesa:

Palim se na nasilje. Mislim, seksualno nasilje. Volim da posmatram nasilje. Sadizam. Privlače me snažni, mišićavi, muškarci - sadisti. Često fantaziram (u stvari ne baš često, ali ponekad imam takve fantazije) da se nekolicina takvih iživljavaju na meni, kao na svojoj robinji. Da me uzimaju kako i kada žele, da me šamaraju ako nisam dovoljno hitra da ispunim svaku njihovu želju. Da me šibaju do krvi, udaraju, šutiraju, mrcvare...

Privlači me muška snaga, i to u toj svojoj najprimitivnijoj formi. Maštam o odnosu sa takvim muškarcima, ali se ne usuđujem da tako nešto i realizujem. Umesto toga, zamišljam ovo što reče Sunce, dakle da ja sama u sebi nosim tu domino, u stvari sadističku, energiju. Zamišljam da u meni samoj postoji ta muška sadistička energija, a to je nešto što ne želim da imam u sebi. To je nešto što želim da izbacim iz sebe.

I onda uzmem onaj široki selotejp i ispolepim ga preko usta, u više slojeva, da ne mogu da govorim. Da ne mogu da vrištim, već samo da tiho mumljam. I uključim moj električni epilator. Krenem od stomaka, pa nagore, preko grudi. (Stomak i grudi inače obično samo brijem, a preko leta samo trimujem - furam tako neki str8 looking fazon. Pi**a sam, znam, ali eto...) Depilacija dlaka sa nogu uopšte mi nije bolna, to je kao neko štipkanje, ili peckanje. Ali zato stomak, grudi... Čupanje dlaka sa tih delova tela pričinjava mi užasan bol. Doduše, tu još nekako i mogu da skupim zube i izdržim da ne vrištim, ali ne vidim zašto bih - zato lepo nalepim selotejp preko usta i vrištim, tj. pokušavam da vrištim... Najbolnije je kada čupam dlake u okolini bradavica. To zaista mogu da činim samo uz pomoć vrištanja - tj. mumljanja, pošto mi selotejp preko usta ne dozvoljava da vrištim baš u pravom smislu tog pojma...

I dok držim u ruci taj moj električni epilator, dok prelazim njime preko moje maljave kože, ja zamišljam da sam ona devojka, ona robinja, koju su te muške sadističke svinje maltretirale, tukle, mrcvarile, silovale. A da moje telo, moj dlakavi stomak i grudi, kao i moja usta, pripadaju nekom od tih muškaraca, sadista. Samo što je sada taj muškarac, taj sadista, vezan, njegova usta prelepljena selotejpom da ne može da vrišti. A ja sam ona izmrcvarena devojka, ona robinja, koja je sada oslobođena, i koja učestvuje u specijalnom programu za lečenje/prevaspitavanje sadista, siledžija. Taj program se vrši u zamenu za služenje zatvorske kazne, koju bi ti sadisti, te siledžije, inače trebalo da izdrže. U tom programu žrtve njihovog iživljavanja imaju dozvolu da svojim siledžijama nanose bol, i to onoliko boli koliko je potrebno da se sadisti, trpeći bol koji im zadaju njihove nekadašnje žrtve, izleče od sadizma. U konkretnom slučaju, reč je o boli koji nastaje čupanjem dlaka sa stomaka i grudi. A ja, kao devojka koja drži u ruci električni epilator, sa svakim obrtajem glave epilatora, sa svakom iščupanom dlakom, sa svakim trzajem tela iz kojeg su iščupane dlake, sa svakim mumljajućim vriskom, iz tog muškarca, sadiste, izbacujem njegov sadizam. I on, kroz taj bol koji trpi, postaje drugačiji čovek, drugačiji muškarac, muškarac koji više nikome ne nanosi bol, ni na kome se ne iživljava. A svaki put kada bi poželeo da se ponovo na nekome iživljava (što u prevodu znači: kada poželim da sam robinja koju maltretiraju muški sadisti), ja mu stavim selojtep preko usta, uključim epilator i započnem našu malu "terapiju"...
By dukkehjem
zanimljive su mi te uloge... moze mnogo dobro da bude kada se uzivis... inace skupljam kes za lisice haha
Korisnikov avatar
By Kittrie
^ imaju moji frendovi viska nekoliko pari istih,
videcu ako nisu bacene da ti ih nabavim. ;)
By dukkehjem
Originally posted by Kittrie

^ imaju moji frendovi viska nekoliko pari istih,
videcu ako nisu bacene da ti ih nabavim. ;)
eee, obavezno! hvala unapred :hail:

(inace, cikica u seksi sopu trazi za njih od 2000din pa nadalje... sto je generalno ne bas jeftino za mene u ovom trenutku... )
evo je moja fantazija:
(pazi ovo koje je ludilo, posto sam inace pasivusa koja voli da budu grubi prema njoj):
ima neki S iz odeljenja koji me bas lozi... ali imam poriv da ga kaznim...
volim da zamisljam kako je vezan, savijen preko stola, u teget trenerci onoj mekanoj (ne suskavac), bez majice, gore go... pored njega led ili nesto hladno na stolu i neki noz/skalpel ili makaze. prilazim mu s ledja i ne skidajuci farmerke skoro da se pribijam uz njegovu zadnjicu (a ima mnogo dobro dupe, fudbaler inace), uzimam taj led i prelazim mu po bocnoj strani golog torsoa, i on se trza u vrlo ogranicenom prostoru kretanja, tako neko vreme ga mucim sto razvucenije da se i ja sto vise i vise nalozim, onda uzimam makaze/noz/skalpel i secem mu trenerku lagano da se skroz raspadne i padne dole u trakama, on ima uske bokse, milujem mu zadnjicu i pomalo grizem preko boksi (njemu su bokse uske i nisu bele boje), a zatim secem i njih, onda ustajem, otkopcam se, hvatam ga za kosu i povlacim mu glavu ka nazad, drugom rukom mu se drzim za kukove i nabijam ga sto grublje mogu, bez prethodnih priprema... njemu su usta zapusena i generalno vlada apsolutna tisina, osim njegovog mumlanja i stenjanja i cviljenja... mozda ga, dok ga nabijam, malo mucim i onim ledom, zavisi od inspiracije i svega toga...
(pride se nalozih dok pisem)
---
a sa druge strane, mene ovo generalno lozi samo njega da mucim i bas njega...
ovako volim da mene neko muci, da sam vezan i sve to, ali da ima ipak dinamike tu u smislu da se ja ne bih svojevoljno prepustio, nego zelim da budem slomljen i onda mi treba neko jaci od mene jer bih pruzao ostar otpor, necu da se foliram, bas da me prepadne, bas da je grubo, bas da se borimo... bukvalno ko silovanje dobrovoljno....
od blazih varijanti pretnje svim i svacim, nekim oruzijem/pistoljem, nekim nozem, da bi me vezao lisicama, a onda da me j...
isto me pali da ja nekoga vezem dok lezi na ledjima na krevetu, ruke i noge za krajeve kreveta, i vezem mu oci i onda mu pusim (mada je to bas mlako)
isto me pali da me neko jebe i da mi, dok me jebe, saku da je grizem...
huh, malo se nekad i zabrinem kad pomislim sta sve ima tu... :ples:

(edit, da dodam i ovo): a ono za saku mi je i mnogo simpaticno, to bih voleo da i decko radi... to mi je nekako zastitnicki a sa druge strane deli bol i spreman je da plati izvesnu cenu za to sto me kara...
By dukkehjem
Inace, meni su, mislim, krv i ozbiljnije povrede granica...
Volim i opekotine, ali to vise ne bih praktikovao, jer ostavlja tragove po kozi i one ruzne oziljke... ranije sam pekao sam sebe.
Krv mrzim kad vidim i to mi je turn of totalni.
Modrice mi ne smetaju...
Volim i izivljavanja i maltretiranja, ali samo ako su koliko-toliko prirodna, jednom mi se desilo da je trebalo da me psuje i vredja dok mu p... i totalno je bilo glupo, jer je govorio picko, kucko, duvaj ga, ajde picko itd., a zvucalo mi je ko dobro jutro, dobro jutro, sta ima, dobar dan... tako da je bilo pfff...
Ima onaj sajt haze him, prilicno mi je popaljiv... to je tipicno fraternity izivljavanje, bro rape mi je isto popaljiv...
tako...
Korisnikov avatar
By Blady
Probala lisice... ono, nista specijalno....
Ja bih vise neke ogromne sprave :wow:
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by Black Lady

Jao meni je od tih ogromnih sprava najbolja Iron Maiden (Gvozdena Bogorodica), ali to mi je ipak previše ekstremno, svakako...

Ali da budi moje sadisičke sklonosti, budi... :wow:

EDIT: Evo linka na srpskom - Železna devica
By dukkehjem

ja ne volim nesto mnogo komplikacija, keep it simple and effective...
ako te dobro vezu moze bas bas super da bude... s tim sto nema poente da stavis lisice a da te ne ogranicavaju, u fazonu cisto kao ukras...
e, a sta mi je bljak, ali bljak bljakova bljak:
one cupave, sa krznom :bljak:
jebalo ih krzno haha
to mi turn off, ocu bre metal da osetim pa i neka zulja malo... utoliko bolje.
Korisnikov avatar
By Blady
Ja sam imala metalne.. i bilo mi je cool.. ali sta sada, probala bih nesto drugo :)
Korisnikov avatar
By Dzi
Nek mi stave okove
nek me zarobe
nek joj stave okove
nek je zarobe
nek me zarobe
nek me zarobe
By dukkehjem

Ja sam imala metalne.. i bilo mi je cool.. ali sta sada, probala bih nesto drugo :)
heheh ekstra :)
kittrie, dusa moja, ce hopefuly da mi bude sugar momma za lisice hahaha XD
(samo da nisu krznene :bljak: :lol: )
Korisnikov avatar
By dharmox
Šta fali i krznenim, isto boli kad se zategne na pravi način, samo što ne osećaš da je metal. A i krzno nam se zgulilo od upotrebe, bilo je roze kao kuče Zoke Brunclik... :vatroslava:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!