Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ja bih se odmah resila svojih pojedinih masnih delova....

.... kome da se javim za eliminaciju??

:hys:
Korisnikov avatar
By unic0rn
uh tacno. od teta dace bih mogao da kupim sebi kucu a strix sebi da izgradi bazen. :lol:
By Tungi
Originally posted by unic0rn

:) ))
Vidim posao se razvija!

Kao CEO Shunkica Export Import AD kompanije zelim da izjavim da ce nas imperativ biti uchinti nashe dobavljache shto mrshavijim a nashe kupce snabdeti prvoklasnim salcetom produzene duzine trajanja; sve to naravno bez konzervansa!

Sky is the limit!

p.s. trebace nam i promoterke ali i promoteri - neko mora da nagovori stidljive elegantno prepunjene dame da nam se podaju. A ako ce se brijati vagine brijace se i mangine!!! :smeh:
:prst:
Korisnikov avatar
By unic0rn
care, mangina (chita se MENDZAJNA) je mushka vagina, a ne kombinacija marsa i tebe.
By Tungi
Sto nisi upotrebio omiljenu "mindza"?:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By unic0rn
zato sto se jedino vagina rimuje sa mangina!

Mangina or Man-gina would be gay slang for anus, ass or man-cunt. Often used on the leather scene but on the whole it is a generic term for a guy's butt hole.

:lol:
Korisnikov avatar
By Blady
dajem svoje.... ne treba ni da mi platite... hocu bezbolno vadjenje... :lol:
Korisnikov avatar
By m..
omg ja imam ono bar 5 kila prvoklasne slanine.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Evo sad citam skandaloznu temu o izbacivanju Mitra, Mileta and co iz Granda, i mislim da sam nam nasao prve celebrity klijente.

Daca i Seka.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Strix

Evo sad citam skandaloznu temu o izbacivanju Mitra, Mileta and co iz Granda, i mislim da sam nam nasao prve celebrity klijente.

Daca i Seka.
Daca je svoje salo osigurala na vrlo visoku sumu i ne verujem da bi ga budzašto dala, uostalom - salo je velikim delom zaslužno za njenu veliku popularnost.
:dude:
By Storm
Ova vest je neverovatna, potpuno sam se iznenadio. To toliko govori o svetu u kome živimo.

U toj Južnoj Americi su moralni obziri dosta popustili.
Korisnikov avatar
By tintily
Ja necem da dam moje salce , godinama se mucila da ga stvaram i brizljivo ga negovala. E sad ako mi se ponudi suma veca od ulozene ... hmm u tom slucaju imam sta da ponudim , vec cu stvoriti novo :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Storm

Ova vest je neverovatna, potpuno sam se iznenadio. To toliko govori o svetu u kome živimo.

U toj Južnoj Americi su moralni obziri dosta popustili.
hajde hajde, nemoj da brigash nego ti nama daj tvoje salce, sigurno imash neki kredit ili :liz:ing da otplatish :lol:
By Storm
Pa našlo bi se salca, moram priznati.
Mada nemam neke kredite :stipsa:, tako da to ne bi bila najbolja motivacija, ali para nikad dosta.

Jedino što mi ta peruanska mafija ne deluje baš nežno, npr ne verujem da čekaju da počne da deluje anestezija (ako uopšte daju anesteziju), nisam siguran ni za higijenu...
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Storm

Pa našlo bi se salca, moram priznati.
Mada nemam neke kredite :stipsa:, tako da to ne bi bila najbolja motivacija, ali para nikad dosta.

Jedino što mi ta peruanska mafija ne deluje baš nežno, npr ne verujem da čekaju da počne da deluje anestezija (ako uopšte daju anesteziju), nisam siguran ni za higijenu...
zato mi ucimo na njihovim greskama. :D
Korisnikov avatar
By Vel boy
ovo neshto k'o iz novijeg filma (kajnda glupog, bajdvej) Turistas (dodushe to je navodno u amazonskim prashumama Brazila). :giggle:

al' eto da ne generalizujemo ni celu Juznu Ameriku po ovom.....
By Storm
Originally posted by Strix
zato mi ucimo na njihovim greskama. :D
Ne bi me čudilo da je Mišković već napravio firmu za prikupljanje sala. I ne znam ko bi mogao da mu stane na put.
Preduzimljivi Jednorog obećava... videćemo...
:unic:
Korisnikov avatar
By ns.happy
salu na stranu, pa ovo se desavalo i kod nas, secate se ''zute kuce'' na kosovu, samo sto tamo nisu uzimali samo salo, vec neke mnogo bitnije stvari... prosla sezona insajdera se bavila time, cini mi se.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!