- 21 Sep 2010, 20:53
Ne, ne mislim na penzionersko oboljenje od stajanja u redu.
Mislim na fascinaciju crvenom kosom i ponosnim nositeljicama iste.
Kroz burnu i neretko sokantnu povest, crvena kosa postala je svojevrstan omen, usudjujem se reci i fetish.
Sto mislite o crvenokosim zenama?
ko su vam omiljene redheads?
Ako ste crvenokos/a, podelite svoja + i - iskustva.
dakle, vrhunska dama, izvrsna glumica iii naravno redhead

P.S. sta bese onom idiotu od tomice da je ostavi verovatno nikome nikad nece biti jasno...
Moja omiljena...
''
ps.Mada su uglavnom vise ridjokose al jbg...
Prirodno ridjokosi.....takvih je zaista malo.....
"Kažu da se ridjokosi ljudi vrlo lako naljute, ali kod Elija to nije bio slucaj, iako je imao upadljivo crvenu kosu.Reci cu vam kakvu je crvenu kosu imao.Poceo sam da igram golf vec u desetoj godini.Secam se jednog leta kad mi je bilo oko dvanaest, bas kad sam lansirao lopticu i sve, najednom kao da sam osetio da cu, ako se okrenem, videti Elija.
Osvrnuo sam se i, naravno, sedeo je na svom biciklu iza zgrade - oko citavog terena bila je ograda - sedeo je tamo, jedno sto metara iza mene, gledajuci me kako igram.Takvu je crvenu kosu imao."
J.D.Salinger "The Cather In The Rye"

Mislim na fascinaciju crvenom kosom i ponosnim nositeljicama iste.
Kroz burnu i neretko sokantnu povest, crvena kosa postala je svojevrstan omen, usudjujem se reci i fetish.
Sto mislite o crvenokosim zenama?
ko su vam omiljene redheads?
Ako ste crvenokos/a, podelite svoja + i - iskustva.
dakle, vrhunska dama, izvrsna glumica iii naravno redhead

P.S. sta bese onom idiotu od tomice da je ostavi verovatno nikome nikad nece biti jasno...
Moja omiljena...
''
ps.Mada su uglavnom vise ridjokose al jbg...
Prirodno ridjokosi.....takvih je zaista malo.....
"Kažu da se ridjokosi ljudi vrlo lako naljute, ali kod Elija to nije bio slucaj, iako je imao upadljivo crvenu kosu.Reci cu vam kakvu je crvenu kosu imao.Poceo sam da igram golf vec u desetoj godini.Secam se jednog leta kad mi je bilo oko dvanaest, bas kad sam lansirao lopticu i sve, najednom kao da sam osetio da cu, ako se okrenem, videti Elija.
Osvrnuo sam se i, naravno, sedeo je na svom biciklu iza zgrade - oko citavog terena bila je ograda - sedeo je tamo, jedno sto metara iza mene, gledajuci me kako igram.Takvu je crvenu kosu imao."
J.D.Salinger "The Cather In The Rye"