Krenem danas do Plaze sa namerom da kupim to sto sam zamislio. U centru mi, na ulici, prilazi zena srednjih godina (50ak po mojoj proceni), pristojnog izgleda sa molbom da joj nesto sredim u smartfonu i izgovorom da se bas ne razume u nove tehnologije.
Ok, nije frka, nije da sam samo predusetljiv po prirodi vec je i red ispostovati damu. Dzentlmen bio, dzentlmen ost'o.
Ubada ona prstom FB MSG, otvara razgovor u kojem je, izmedju ostalog, dobila sliku od doticnog pa bi sliku da sacuva a doticnog da blokira. Pomenuti je inace na slici u gacama, ima lepu gradju i bez obzira sto slika obuhvata samo telo od kolena do ramena, jasno je da je rec o mladom muskarcu. Pokusavam ali nece a onda shvatim da nema net, problem resavamo tako sto ja ukljucim tetering pa je nakacim na moj "wifi".
Krece novi niz pitanja uz pristojno izvinjenje ako smara " a kako muzika, a kako viber, a kako da prebaci ovo ovde?".
Kontam nista od planova i Plaze, nebitno je uostalom kad sam vec poceo da jedem govna ae da idem do kraja.
Za pocetak predlozim da sednemo na obliznju klupu, dogovorimo se da nema persiranja i prica krece. Skidam ja playere, app za organizaciju datoteka, objasnjavam kako funkcionise viber i sve vreme razmisljam da li da to uradim. Deluje zdravorazumno, na prvi pogled bez nekih poremecaja licnosti (koliko god da sam sposoban da procenim) pa ok sto i ne bi startovala nekog na sred ulice. Prijebalo joj se jednostavno. Onda krece prica na 100 tema do toga sta ko radi i cime se bavi pa do porodice, dece (kurac, ja se naravno ne autujem

).
Blam me, ne mogu zeni da ponudim sex iako mi je jasno da ga zeli.
Razmenimo i telefone u medjuvremenu. Navalentna je na neki pristojan nacin a ja krele bagujem.
Doslo vreme da se rastajemo, ja sam sad vec siguran da to ne zelim a ona je verovatno izgubila strpljenje i digla ruke od pedera.

Ok imam ja broj, ali mi je situacija vise nego nestvarna da bih je tako lako propustio.
Predlazem da odemo na pice, ako nista drugo to je najmanje sto mogu da ponudim, na sta ce ona "Mozemo i do mene, svakako sam tu blizu"
I pokidao sam je od kurca, sto je realno i htela.
I jos uvek ne mogu da dodjem sebi. Nerealno. Pricam sa nekim str8 drugarima. Da, nerealno.
Luzeri, peder sam a dozivim vasu sexualnu fantaziju.
Kakav dan.
Zovem Galeta malo pre. Ja se u to cvece ne razumem bas ali "posalji na tu i tu adresu neki pristojan buket pa cemo se raskusurati sutra".
Dzentlmen bio, dzrntlmen ost'o.