- 05 Okt 2010, 10:40
pustise me ranije s prakse, imam citav dan slobodan i sve je super...
ali!
Ja od juce ujutro stucam u intervalima...
i nemam pojma zasto.
Pokusavao sve varijante sa vodom (inace mi se uvek desavalo da kad jednom popijem par gutljaja vode zapusenih usiju i nosa sve prodje), zadrzavao dah, zevao... nista ne pomaze.
Baba se tu nasla sa verzijom da mi je zeludac prazan i da moram obavezno da jedem meso
(sto govori i kad se desi da me boli glava ili bilo sta)...
Tetka verzija bi bila ona oko pominjanja i ogovaranja...
A sta je istina boga pitaj.
Ima li neko neki savet predlog ili bilo sta?
Otkako mi je drug pominjao neku zenu koja je 20godina stucala, u tripu sam da po glavi pustam sve moguce scenarije koje ce mi moje stucanje upropastiti, od seksa pa do drzanja garda...
Sta da radim
(i svestan sam, il se bar nadam, da necu stucati dugo, ali brinem se otkako sam odspavao, a probblem je i dalje tu :/ )
ali!
Ja od juce ujutro stucam u intervalima...
i nemam pojma zasto.
Pokusavao sve varijante sa vodom (inace mi se uvek desavalo da kad jednom popijem par gutljaja vode zapusenih usiju i nosa sve prodje), zadrzavao dah, zevao... nista ne pomaze.
Baba se tu nasla sa verzijom da mi je zeludac prazan i da moram obavezno da jedem meso

Tetka verzija bi bila ona oko pominjanja i ogovaranja...
A sta je istina boga pitaj.
Ima li neko neki savet predlog ili bilo sta?
Otkako mi je drug pominjao neku zenu koja je 20godina stucala, u tripu sam da po glavi pustam sve moguce scenarije koje ce mi moje stucanje upropastiti, od seksa pa do drzanja garda...
Sta da radim

(i svestan sam, il se bar nadam, da necu stucati dugo, ali brinem se otkako sam odspavao, a probblem je i dalje tu :/ )