Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By dukkehjem
pustise me ranije s prakse, imam citav dan slobodan i sve je super...
ali!
Ja od juce ujutro stucam u intervalima...
i nemam pojma zasto.
Pokusavao sve varijante sa vodom (inace mi se uvek desavalo da kad jednom popijem par gutljaja vode zapusenih usiju i nosa sve prodje), zadrzavao dah, zevao... nista ne pomaze.
Baba se tu nasla sa verzijom da mi je zeludac prazan i da moram obavezno da jedem meso :wtf: (sto govori i kad se desi da me boli glava ili bilo sta)...
Tetka verzija bi bila ona oko pominjanja i ogovaranja...
A sta je istina boga pitaj.
Ima li neko neki savet predlog ili bilo sta?
Otkako mi je drug pominjao neku zenu koja je 20godina stucala, u tripu sam da po glavi pustam sve moguce scenarije koje ce mi moje stucanje upropastiti, od seksa pa do drzanja garda...
Sta da radim :rida:

(i svestan sam, il se bar nadam, da necu stucati dugo, ali brinem se otkako sam odspavao, a probblem je i dalje tu :/ )
By dukkehjem
e, da, da li se vama desavalo da dugo stucate? i koliko dugo? i sta je pomoglo?
By dukkehjem
haha :lol: nisam jos... al moram nekog da nadjem izgleda, posto jos nije prestalo
Korisnikov avatar
By confinatti
Štucanje je u principu bezazleno, a izaziva ga grčenje dijafragme, odnosno nadražaj nerva poznatog kao " Nervus phrenicus".

Može se javiti kao reakcija na brzo jedenje i gutanje vazduha, konzumiranje hladnog pića ili ljutih jela, a često se javlja i kao posledica stresa i uzbuđenja.

Stručnjaci preporučuju i još neke metode koje provereno pomažu u zaustavljanju štucanja. Možete pokušati sa ubrzanim disanjem na usta ili nos. Radite to dahćući kao pas i time ćete opustiti dijafragmu.

Najbolje je ugrejati gornji deo stomaka nekim vunenim salom i konzumirati tople napitke,caj itd..

Od lekova pomoci ce neki od preparata Diazepama (Bensedin male doze) jer ce opustiti poprecno prugastu muskulaturu a samim tim otkloniti stucanje.
By dukkehjem
azdajo :lol:
Originally posted by confinatti

Štucanje je u principu bezazleno, a izaziva ga grčenje dijafragme, odnosno nadražaj nerva poznatog kao " Nervus phrenicus".

Može se javiti kao reakcija na brzo jedenje i gutanje vazduha, konzumiranje hladnog pića ili ljutih jela, a često se javlja i kao posledica stresa i uzbuđenja.

Stručnjaci preporučuju i još neke metode koje provereno pomažu u zaustavljanju štucanja. Možete pokušati sa ubrzanim disanjem na usta ili nos. Radite to dahćući kao pas i time ćete opustiti dijafragmu.

Najbolje je ugrejati gornji deo stomaka nekim vunenim salom i konzumirati tople napitke,caj itd..

Od lekova pomoci ce neki od preparata Diazepama (Bensedin male doze) jer ce opustiti poprecno prugastu muskulaturu a samim tim otkloniti stucanje.
hmmm, ili ljuto jelo (jer sam u fazonu tucana paprika, djumbir - antioksidanti, daj da nakrcam jos) ili stres...
hvala na pomoci do neba! zabrinuo sam se bio lol
Korisnikov avatar
By Blady
Desilo mi se, ali udahnem vazduh, nekada nece iz prve.. ali uglavnom od toga se resi....
Ne secam se tacno koliko dugo sam stucala :)
By dukkehjem
ne umem nadzor da podrigujem!
to mi je mana, najozbiljnije
hahaha
a oduvek sam zeleo da naucim
Korisnikov avatar
By Heartkiller
:giggle:
Retko mi se desava da stucam. No jednom, kad sam bio kod najbolje ortakinje, stucao sam pola sata ( :kesa: ), kako sam prestao, ne znam ni sam. :awesome:
By dukkehjem
hehehe ja sam skoro 2 citava dana... evo sad je stalo kad sam dahtao ko kuce slusajuci savete :lol:
By LeDeNa_
Uzmes casu vode (joj kako da objasnim :lol: ...naopacke popijes..jbg ako skontas, skontas....znaci kako uzimas sakom ti okreni saku na drugu stranu i popijes...

:drama:

:lol:

ali tako prestane...
By dukkehjem
Originally posted by LeDeNa_

Uzmes casu vode (joj kako da objasnim :lol: ...naopacke popijes..jbg ako skontas, skontas....znaci kako uzimas sakom ti okreni saku na drugu stranu i popijes...

:drama:

:lol:

ali tako prestane...
prestalo je vec od onog dahtanja :lol:
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by dukkehjem
Originally posted by constantine
Originally posted by dukkehjem
Originally posted by constantine

ne jedes mesoo? :wtf:
nisi znao?! lol..
jos malo pa ce biti godinu dana :zen:
duki radi krvnu sliku, hemoglobin ti je sigurnooo mnooog los.... pitaj bilo kog lekara reci ce ti da nisi normalan
radio sam pre nekoliko nedelja/mesec dana - svi rezultati su perfektni :colorado:

a i pozdravicu lekara svog koji sve to podrzava ;) :)
Pa jel pijes nesto kao za zamenu sto ne jedes meso?
Korisnikov avatar
By walt333
Slažem se sa dijagnozom tvoje tetke, naprosto te je neko mnogo olajavao. :kosa:
moj recept svaki put kada štucneš izgovoriš "Oči ispale (ime onog na koga sumnjaš)" i prestaće kada pogodiš. :deda:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Meni zna da pomogne 13 sitnih gutljaja vode bez pauze između njih, tj. odjednom.
By Tungi
Zar stucanje nema neke veze sa srcem?Aritmije..?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!