Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Hys.Ja osećam upravo to. Samo što ta osoba postoji. Gadan gubitak.
Ja kapiram da ono sto je tesko tu, izmedju ostalog, je sto je tvoja drugarica verovatno osetila snazan gubitak, jer je izgubila osobu koja nije ni postojala, i sa druge strane poverenje u nekog sa kim je bila bliska.
Originally posted by makaNije Fredi, nego Ferdie.
fredi kaze da lepo izgleda. kuš
uvek sam mislila da je fredi muško.
Originally posted by NullJbg, sad vidim da je to velika greška. I jebo fotke, izađeš pa odmah vidiš sa kim imaš posla. Ali, nikad nisam pridavala baš toliku važnost izgledu. Svima nam je to važno, naravno, ali važnije mi je kakav je ko čovek.
možda je htela da pita - zašto niste razmenili fotke na početku?![]()
eto zašto svi insistiraju da im se ne javljaju oni bez slike
Originally posted by NullImam, jebo te, i to četri oka!
ćuti jbt, možda Ferdi nema oko![]()
Originally posted by Ferdiepa da, važnije ti je kakav je ko čovek, nakon što ti je bilo manje važno kako izgleda
Originally posted by NullJbg, sad vidim da je to velika greška. I jebo fotke, izađeš pa odmah vidiš sa kim imaš posla. Ali, nikad nisam pridavala baš toliku važnost izgledu. Svima nam je to važno, naravno, ali važnije mi je kakav je ko čovek.
možda je htela da pita - zašto niste razmenili fotke na početku?![]()
eto zašto svi insistiraju da im se ne javljaju oni bez slike
Originally posted by unic0rnHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!
Nemoj davati Galateji vise materijala za onaniju, pobogu!![]()
Originally posted by makaSamo da ti kažem da si verovatno u pravu. Na to sam i ja u jednom momentu pomislila. Ja sam i bila žena njegovih fantazija, nisam mogla da verujem. Kao da me je gledao iz nekog ćoška i opisivao kakve žene voli.
^ pazi sta zelis, mozda ti se i ostvari. mozda je on dobio sta je hteo pa se uplasio i pobegao![]()
Originally posted by maka
fredi, mozda je on mislio da imas 4 kurja oka.![]()
Originally posted by FerdieNa kraju ispade od vlažnog sna košmar.
Iz kojih snova, sad se ja pitam?
Originally posted by GalatejaMislim da većina nas od toga strahuje.
Vreme je za ONTOPIC:
Ja imam veliki strah da će me neko zgotiviti na netu, i mene kao mene i fotke, i da sve bude ok, a da se onda upoznamo i da nestane magija. Baš imam trip oko toga. :/
Originally posted by maka
nemoguce je da ces kliknuti bas sa svima sa kojima si kliknula online.
mozda neces ni sa pola, mozda ces sa vise njih.. ali nemoj da te to opterecuje i da ubacujes to sebi u psihu. budi ono sto jesi, kome se svidja - super, kome ne - ides dalje.
Originally posted by Galatejameni se desilo dva puta, ali oba puta kad smo se videli jedva sam cekala da pobegnem. il ne umem dobro da procenim ili mnogo biram.. sta li je.. tako da,poucena predjasnjim iskustvom pazim da mi se ne desi opet.
Mislim da da. Ti?
![]()
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!