Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By maka
fredi kaze da lepo izgleda. kuš
uvek sam mislila da je fredi muško.
Korisnikov avatar
By Ferdie
Originally posted by Hys.

Ja kapiram da ono sto je tesko tu, izmedju ostalog, je sto je tvoja drugarica verovatno osetila snazan gubitak, jer je izgubila osobu koja nije ni postojala, i sa druge strane poverenje u nekog sa kim je bila bliska.
Ja osećam upravo to. Samo što ta osoba postoji. Gadan gubitak.
Korisnikov avatar
By maka
ne vredi, za mene si fredi. :pop:
Korisnikov avatar
By Ferdie
Originally posted by Null

možda je htela da pita - zašto niste razmenili fotke na početku? :awesome:
eto zašto svi insistiraju da im se ne javljaju oni bez slike
Jbg, sad vidim da je to velika greška. I jebo fotke, izađeš pa odmah vidiš sa kim imaš posla. Ali, nikad nisam pridavala baš toliku važnost izgledu. Svima nam je to važno, naravno, ali važnije mi je kakav je ko čovek.
Korisnikov avatar
By Ferdie

ćuti jbt, možda Ferdi nema oko :povez:
Imam, jebo te, i to četri oka! :D

A čova se još i pali na cvikere.

Možda mu se nije svideo model. :lol:
Korisnikov avatar
By maka
fredi, mozda je on mislio da imas 4 kurja oka. :misli:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Ferdie

možda je htela da pita - zašto niste razmenili fotke na početku? :awesome:
eto zašto svi insistiraju da im se ne javljaju oni bez slike
Jbg, sad vidim da je to velika greška. I jebo fotke, izađeš pa odmah vidiš sa kim imaš posla. Ali, nikad nisam pridavala baš toliku važnost izgledu. Svima nam je to važno, naravno, ali važnije mi je kakav je ko čovek.
pa da, važnije ti je kakav je ko čovek, nakon što ti je bilo manje važno kako izgleda :wundy:
Korisnikov avatar
By Ferdie
Originally posted by maka

^ pazi sta zelis, mozda ti se i ostvari. mozda je on dobio sta je hteo pa se uplasio i pobegao :)
Samo da ti kažem da si verovatno u pravu. Na to sam i ja u jednom momentu pomislila. Ja sam i bila žena njegovih fantazija, nisam mogla da verujem. Kao da me je gledao iz nekog ćoška i opisivao kakve žene voli. :lood:

Šta mu najednom bi, nemam pojma.

Ah da, kada je naš sajber odnos već predaleko otišao, priznao je da ima dugogodišnju vezu. Šatro devojka u inostranstvu, a veza na klimavim nogama.
Ali ja sam bila devojka njegovih snova... :love:

Iz kojih snova, sad se ja pitam?
Korisnikov avatar
By maka
..priznao je da ima dugogodisnju vezu.. nakon nekog vremena... ne bi taj doziveo ni da me vidi.

a ti nemoj da dozvolis da te takve stvari izbacuju iz koloseka, 2 nedelje sajber odnosa + lagao te je.
lagao te je - zaboravi da je to tvoja srodna dusa il kako ga vec oslovljavas. hakpu!
Korisnikov avatar
By Ferdie
Ma, mislim, bilo je onog proseravanja tipa "rešiću to ja", bla bla bla...da ne navodim ostalo, već mi se gadi. Naravno da nisam pala na to. I znam da je lagao. Ali, eto, zaboli kad te neko tek tako odjebe a nije imao priliku ni da te upozna.

Slika je slika, RL je RL.

Njegov gubitak je mnogo veći.
Korisnikov avatar
By maka
Galateja, bezi s teme! :ozibiljan:

idemidemidem
Korisnikov avatar
By Galateja
Vreme je za ONTOPIC:

Ja imam veliki strah da će me neko zgotiviti na netu, i mene kao mene i fotke, i da sve bude ok, a da se onda upoznamo i da nestane magija. Baš imam trip oko toga. :/
Korisnikov avatar
By maka
@ Galateja

pa sta i ako bude tako? ne treba da imas strah! osloboditi se strahova, osloboditi se!!! :pop:

ozbiljno, strahove treba gajiti u sto manjim kolicinama.
elem, i da bude tako - so what? to je zivot.
nemoguce je da ces kliknuti bas sa svima sa kojima si kliknula online.
mozda neces ni sa pola, mozda ces sa vise njih.. ali nemoj da te to opterecuje i da ubacujes to sebi u psihu. budi ono sto jesi, kome se svidja - super, kome ne - ides dalje.
Korisnikov avatar
By maka
mozes li da se zaljubis, online?
Korisnikov avatar
By Ferdie
Ljudi, to može lako da vam se desi. Eto, kao i meni.
Korisnikov avatar
By Ferdie
Originally posted by Galateja

Vreme je za ONTOPIC:

Ja imam veliki strah da će me neko zgotiviti na netu, i mene kao mene i fotke, i da sve bude ok, a da se onda upoznamo i da nestane magija. Baš imam trip oko toga. :/
Mislim da većina nas od toga strahuje.
Korisnikov avatar
By Ferdie
Originally posted by maka

nemoguce je da ces kliknuti bas sa svima sa kojima si kliknula online.
mozda neces ni sa pola, mozda ces sa vise njih.. ali nemoj da te to opterecuje i da ubacujes to sebi u psihu. budi ono sto jesi, kome se svidja - super, kome ne - ides dalje.
:up:

Tako je.
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by Galateja

Mislim da da. Ti?
:blush: :blush: :blush:
meni se desilo dva puta, ali oba puta kad smo se videli jedva sam cekala da pobegnem. il ne umem dobro da procenim ili mnogo biram.. sta li je.. tako da,poucena predjasnjim iskustvom pazim da mi se ne desi opet.
Korisnikov avatar
By maka
evo, da sam single, znam na koga bih sa foruma odlepila. al to nikad necu napisati hahaah, mozda jednom budem single, dace bog :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Od tih sajko prica mi se smraci pred ocima. I ja sam svedocila jednoj takvoj.. Isto se devojka (devojcica, bila je maloletna) mojoj drugarici predstavljala kao muskarac, a inace je lezbejka.. Dobro je znala da se ovoj svidjaju samo muskarci. Trajalo je dugo, zavodjenje, manipulacije, ucene.. Na kraju je moja drugarica bila potpuno psihicki unistena, sve obaveze zanemarivane jako dugo, otudjenje od porodice i prijatelja. Preko virtuelnog kontakta je ova uspela sve to da napravi. Posle smo saznali da je to i pre radila mnogim devojkama i da su sve zavrsavale u losem psihickom stanju. Eto.. a maloletnica.
Moja drugarica isto nije htela u potpunosti da prekine kontakt, jer nije mogla verovati da je to zensko. Htela je saznati sa kim je toliko vremena provela u komunikaciji, dubokoj. Naravno, bilo joj je tesko prihvatiti da je sve vreme trosila na lazi, da je mnogo stvari u svom zivotu uprskala i sada se vise ne mogu popraviti, a verovatno je najteze bilo prihvatiti da ta neka zamisljena savrsena persona ne postoji, tj. da nikako nije ono sto je ona zamisljala.

I ovih dana ljude oko mene hvataju depresije zbog propalih sajber kontakata. Tako da mi je preko glave prica o skajpovanju, cetovanju, ko je sta gde okacio itd..

Ja licno uopste ne preferiram online kontakt, tj. zblizavanje. Ne zbog tih prica vec jednostavno vise volim komunikaciju uzivo.
Danas se komunikacija masovno odvija uz pomoc interneta i logicno je da se ljudi cesto tu prvi put primete i uspostave inicijalni kontakt. Za mene je to maksimum. Ako nesto postoji razmeni se par poruka i sledeci potez je upoznavanje. Nemam ni vremena ni volje da se mesecima i godinama dopisujem. Mnogo toga sto se mesecima objasnjavalo je jasno u prvih 5sek. vidjenja.
Meni je bitno kako neko stoji, sedi, gleda, gestikulia. Virtuelnim kontaktom smo uglavnom upuceni tek na segmente necije licnosti, one koje zelimo da razmatramo, tako se cesto znamo samoobmanjivati. E sad.. mnogi ljudi su usamljeni, nesrecni, depresivni, u teskim situacijama in general, sve sto zalici na romantiku, tudje razumevanje i zanimanje cesto prija.

Nijie mi cudno da ljudi koji su se primetili na internetu, pa se upoznali i kliknuli, svoj odnos nastave uz pomoc interneta, jer iz opravdanih razloga nisu u mogucnosti da vezu vode live. Sve to vazi ako postoji izvesnost da ce se veza nekada ostvariti u potpunosti u rl.

Konacno, meni ne odgovara intenzivna online komunikacija. Najbolje nekoga shvatim kada komuniciramo uzivo. Ljudi u rl najcesce nisu onakvi kakvim ih dozivaljvamo virtuelno, ja se toga ne bojim. Draze mi je to, nego da gubim vreme na iluzije. Bolje se uzivo svideti retko kome, nego zavaravati sebe i druge do mere kada se pogubimo u istini. Kakvi god da smo, uvek ce se naci neko ko ce se sa tim zaista poklopiti u rl.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!