Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by gariUpravo! I zato smatram da je besmisleno deliti zlocince na vernike i ateiste, tj. bilo kakvu podelu te vrste, i uopste uporedjivati ih na nacini na koji si ti to uradio. Zrtvama je svakako svejedno da li su nastradali od strane jednih, drugih ili petih.
zlocin ostaje zlocin bez obzira na razlog zbog koga se vrsi.
Originally posted by LunjaDakle tu se slazemo. To smo resili.Originally posted by gariUpravo! I zato smatram da je besmisleno deliti zlocince na vernike i ateiste, tj. bilo kakvu podelu te vrste, i uopste uporedjivati ih na nacini na koji si ti to uradio. Zrtvama je svakako svejedno da li su nastradali od strane jednih, drugih ili petih.
zlocin ostaje zlocin bez obzira na razlog zbog koga se vrsi.
Originally posted by gariShvatam tvoju poziciju.
To je ona dilema Raskoljnikova, da li je vrednija jedna baba tj njen zivot ili sprovodjenje neke velike ideje kojoj ona stoji na putu?
Pa, ja mislim da je svaciji zivot vredniji od sprovodjenja bilo kakve ideje.
![]()
![]()
![]()
Originally posted by E.c.h.o...Dakle, upravo suprotno od tvoje price.
nije potrebno da verujes u Boga da ne bi cinio greh, tu su bozje zapovesti i vazeci zakoni vrlo slicni i vrlo striktni.
I tu je, po meni, glavna razlika. Ukoliko prekrsis zakon i niko te ne otkrije, ti si slobodan covek. To nisi ukoliko prekrsis bozji zakon, jer bog sve vidi i sve zna![]()
Originally posted by Morgan Le FayeNe. Samo me je zanimalo tvoje objasnjenje.
A zashto mislish da Hitler nije "chinio ispravno?" Zar ga osudjujesh?
Nemoj suditi o akcijama drugih.
Originally posted by baby_girlZa to je potrebna svest. Samosvest.
Razumem sta zelis da kazes. To je Bekon objasnio kroz njegovu kritiku idola, konkretno to sto si nabrojao idolima teatra. Ipak svemu tome mozes dati licni pecat, tj. nadograditi na ono od cega polazis, nekih stvari se mozes i otresti. U suprotnom ne bi bilo rusenja starih i izgradjivanja potpuno novih sistema vrednosti. Neki filozofi su zagovarali prevrednovaje svih vrednosti, npr Nice. Pasivnim nihilizmom on je oznacio stanje u kome se vrednosti gube i takvo stanje je polaziste za aktivni nihilizam koji je svesno odbacivanje i razaranje postojecih vrednosti da bi se stvorili uslovi za ponovno jedinstvo kulture i zivota.
Originally posted by gariOtkada to?
Ne verovati u Boga nije DOBRO nego je ZLO.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!