Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by MarsJa sam sada u depresiji. Jadne žene.Originally posted by StormA ti se onda seti bacačica kugle...
Tako da to ne daje najveseliju slika sporta zvanog klizanje...
Originally posted by StormLed je bio na nivou nase "shljake" u Areni, za vreme Dejvis kupa.
Publike skoro i da nije bilo, hala nikakva, a onda su komentatori rekli i da led nije najbolji, tako da svi klizači zbog toga dosta padaju.
Originally posted by GalatejaPocelo je pocelo!
P.S. - Gledajte u martu svetski šampionat koji se održava u Geteborgu!

Originally posted by cumpigMolim bez ofova. Otvori zasebnu temu o skakačima u vodu, ništa ne košta.
off: nego, baciste li pogled na skakace u vodu. jami X1000![]()
Originally posted by MarsNe mogu da verujem da se ovoga neko seća sem mene
Volim da pogledam plesne parove i zene.
Voleo sam nekadasnje zvezde, generaciju pre ovih danas.
Katarinu Witt kao Karmen, i Jane Thorvill i Christofer Deana u Boleru
Originally posted by deranI ja se secam, ali Marina Klimova i Sergej Ponomorenko su bili 10 puta bolji u AlbertvilluOriginally posted by MarsNe mogu da verujem da se ovoga neko seća sem mene
Volim da pogledam plesne parove i zene.
Voleo sam nekadasnje zvezde, generaciju pre ovih danas.
Katarinu Witt kao Karmen, i Jane Thorvill i Christofer Deana u Boleru
![]()
![]()
![]()
Sarajevo '84.
Tehnički elementi-jedna ocena 5.9,ostale 6.0
Umetnički dojam-sve 6.0![]()
Originally posted by deranŠto si ti neki fin dečko.... Nije bilo puno takvih dok sam redovno dolazio ovde...
Ako to nađeš,car si![]()
Još jednom,nek autor teme ne zameri:jumphug:
Jeste,to su oni:opacupa:I na taj treći snimak sam mislio...Al' ja stvarno slabo stojim s imenima:(
Što si ti neki fin dečko.... Nije bilo puno takvih dok sam redovno dolazio ovde...
Elem, neće autorka teme da nam zameri, gotivi me, jako![]()
A tvoje pitanje je do te mere bilo lako da sumnjam da možda i grešim: Tatiana Navka & Roman Kostomarov?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!