Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Insorcer
Jedne hladne jesenje vecheri na Petrovaradinskoj tvrdjavi sam mu dlanovima grejao promrzle ushi :love:
Korisnikov avatar
By LeaJovana
Joj bas me je raznezilo sve sto sam procitala! Zelim vam svima jos bezbroj takvih trenutaka. Evo mog najlepseg trenutka sa mojom srecicom:
Zbilo se to na njegov rodjendan, pre gotovo tacno godinu dana. Iskrala sam se iz stana, on me je cekao i odveo kod sebe gde smo se takodje sunjali zbog njgovih. Ponela sam malu belu svilenu spavacicu koju sam kupila bas za tu noc, nekako mi se uklapala hehe. Kada sam je obukla rekao je da izgledam kao mali andjeo iako sam inace djavolcic hehe... Upalili smo lampu i pustili tiho balade. Duuugo smo se mazili ispod njegovog plisanog cebeta (koje nam sad stoji na kaucu), ljubio me je bukvalno po celom telu. Polako sam se spustila na njega, milimetar po milimetar. Ne znam da li sam ikad osetila bolji osecaj od tog. Legla sam preko njega, nezno ga ljubila, dok me je on grlio. Oboje smo se pomerali zaista polako i sve vreme jedno drugom saputali prelepe stvari i nezno se dodirivali usnama. Ne znam koliko je trajalo ali je bilo nezaboravno. Posle smo legli jedno kraj drugog i kroz prozor gledali kako svice. Tada sam mu rekla da sam sasvim sigurna da sam zaljubljena u njega i da ga puno puno volim. Bio je presrecan jer je to zeleo da cuje od mene od prvog dana. Ubrzo sam morala da idem kuci dok se moji ne probude, a bas sam htela da zapim u njegovom zagrljaju. Ali dobro, nadoknadili smo to sad kad zivimo zajedno.
Korisnikov avatar
By Blady
Prvi put kada sam vodila ljubav sa svojom bivsom devojkom.... i prvi poljubac sa njom, i kada me je uhvatila za ruku, da izmerimo sake.....
Korisnikov avatar
By LeaJovana
Evo jos jednog velikog. Ehhhh...kad se samo setim! Bese to na moj rodjendan. Moji na vikendici, ja se u kupatilu kupam i sredjujem, a ON se negde zaputio, nece da kaze gde. Nerviram se ja u kupatilu zbog depiliranja i sto znam sta me ceka, jednostavno znam... Konacno se ja sredim da izgledam savrseno (iako me niko drugi osim njega nece gledati i jos sam u kuci al nema veze) i krenem da izlazim iz kupatila kad vidim kraj nogu porukicu na kojoj pise da pratim trag od latica. Pratim ja tako trag i nailazim na slatke porukice. Na kraju dodjem do kuhinje, a tu me ceka postavljena vecera, priguseno svetlo i balade. Vidim ja da ima jos latica koje vode do spavace sobe ali on mi kaze 'To ces posle, hajde da ruckamo'. Najedemo se mi moje omiljene kineske hrane i on me zamoli za ples. Bas se potrefila pesma 'S tobom nasao sam srecu, ti si meni sudjena..." Nisam mogla da verujem. Onda sam se ko kreten rasplakala, a on mi brisao suzice i polako me odveo u spavacu sobu. Tamo namesten krevet, a na njemu srce od latica i ruza u sredini. Sednemo mi na taj krevet, on poce da me ljubi i da mi prica nezne stvari, a vidim ruzu je stavio iza ledja. I posle nekog vremena on klekne, pruzi mi tu ruzu (za koju sam tek tada shvatila da je kutijica za prsten), otvori je i kaze mi onako slatko 'UDAJ SE ZA MENE' Ja opet pocnem da se ponasam smesno pa cicim, smejem se i grlim ga. On vec pomalo nervozno i zbunjeno kaze 'I?', a ja 'Kako mozes to i da me pitas? Pa znas da hocu!!!' I eto, tako sam ja postala njegova verenica ili kako mi kazemo veverica.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Upis na fax, prvo vidjanje sa svojom bivsom, prvi poljubac, kada mi je ta ista bivsa spavala u narucuj, a ja celu noc provela gledajuci je i mazeci je, kada sam se budila pored nje, polozen ispit iz stvarnog prava, svi uslovi koje sam dala, odlazak na odmor sa mojom porodicom, kada sam isla cak u neko selo Bajsu sa svojim bivsim deckom da mi on kupi psa, kada sam mu napravila tortu za rodjendan i ukrasila stan, svaki tren kada nekome nesto lepo poklonim, kada sestre iznenadim kreditom jer im to uvek treba... Aahhh, toliko lepih trenutaka, rastuzila sam se sada...:astral2:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by LeaJovana
Evo jos jednog velikog. Ehhhh...kad se samo setim! Bese to na moj rodjendan. Moji na vikendici, ja se u kupatilu kupam i sredjujem, a ON se negde zaputio, nece da kaze gde. Nerviram se ja u kupatilu zbog depiliranja i sto znam sta me ceka, jednostavno znam... Konacno se ja sredim da izgledam savrseno (iako me niko drugi osim njega nece gledati i jos sam u kuci al nema veze) i krenem da izlazim iz kupatila kad vidim kraj nogu porukicu na kojoj pise da pratim trag od latica. Pratim ja tako trag i nailazim na slatke porukice. Na kraju dodjem do kuhinje, a tu me ceka postavljena vecera, priguseno svetlo i balade. Vidim ja da ima jos latica koje vode do spavace sobe ali on mi kaze 'To ces posle, hajde da ruckamo'. Najedemo se mi moje omiljene kineske hrane i on me zamoli za ples. Bas se potrefila pesma 'S tobom nasao sam srecu, ti si meni sudjena..." Nisam mogla da verujem. Onda sam se ko kreten rasplakala, a on mi brisao suzice i polako me odveo u spavacu sobu. Tamo namesten krevet, a na njemu srce od latica i ruza u sredini. Sednemo mi na taj krevet, on poce da me ljubi i da mi prica nezne stvari, a vidim ruzu je stavio iza ledja. I posle nekog vremena on klekne, pruzi mi tu ruzu (za koju sam tek tada shvatila da je kutijica za prsten), otvori je i kaze mi onako slatko 'UDAJ SE ZA MENE' Ja opet pocnem da se ponasam smesno pa cicim, smejem se i grlim ga. On vec pomalo nervozno i zbunjeno kaze 'I?', a ja 'Kako mozes to i da me pitas? Pa znas da hocu!!!' I eto, tako sam ja postala njegova verenica ili kako mi kazemo veverica.
P R E L E P O ! ! !
Ne mogu da verujem da to jos neko radi sem mene !
Svaka vam cast i neka vam ljubav bude vecnija od vecnosti !!!:B
Korisnikov avatar
By sleepingsun
Sa 1om devojkom nas 1vi kiss..nije znala da li spavam..i pocela je da me mazi..po glavici..i vraticu..i tako 2 sata..nigde drugde..i posle bukvalno 2 sata..totalno smo se priblizile 1 2oj..osecam samo njen dah i nista vise..krece pesma od Colonie-Poljubi me....i kiss:namig2:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by sleepingsun
Sa 1om devojkom nas 1vi kiss..nije znala da li spavam..i pocela je da me mazi..po glavici..i vraticu..i tako 2 sata..nigde drugde..i posle bukvalno 2 sata..totalno smo se priblizile 1 2oj..osecam samo njen dah i nista vise..krece pesma od Colonie-Poljubi me....i kiss:namig2:
ah slicno se i meni desilo.. sem sto je uvodni deo trajao 3 sata. ali bukvalno.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
a sa mojom Anom..trenuci svi..al izdvojicu 2..
pre nego sto je bilo ista..pismo u kojem mi je napisala
TI SI MOJE MALO CUDO ZA BOZIC..
A nakon kraja:ugriz:.....kad smo se videle..poslala mi poruku i napisala..evo hodam gradom sa osmehom od uha do uha-a razlog je taj sto smo se videle:kralj:
Korisnikov avatar
By LeaJovana
Thank you Zvezdice na lepim zeljama, nadam se da ce se obistiniti, to bih najvise na svetu zelela (pored male slatke decice jednog dana). I ja tebi (i naravno svima ostalima) zelim milion i jedan trenutak ostajanja bez daha od emocija! Ah. ljubav je tako lepa...kad nije tuzna :)
Korisnikov avatar
By Dzi
"stari grad" .. sobica.. krevet.. ja i ona.. :sweet:
Korisnikov avatar
By geeky_dork
kad mi je pricala svasta nesto lepo kad je mislila da spavam...i kako je pocrvenela kad je shvetila dasam budna. mislim da mi nikada nije bila lepsa nego tada. :cuddle:
:sigh:
Korisnikov avatar
By Allkey
pa ono što pamtim to su bila dva prva poljupca...

jedan od njih je bio prvi prvcati... i to nije bio jedan poljubac, ah... ako pročitaš ovo, tebi :***...

a drugi sa dečkom sa kojim sam sada... na koga sam se ložio već duže vremena, ali i plašio, nakon čega sam ga i poljubio, toje bilo... prenežno... nežniji poljubac nikada... a to je bioi prvi put da mi nežan poljubac zapravo prija...

ostale momente zaista nisam pamtio...
Korisnikov avatar
By Calypso
Jedan koji se izdvaja po svojoj spontanosti i neponovljivosti.
Situacija, neposredno pred nas prvi poljubac, koja je bila tako cudno stidljiva, decije nevina, sa milion leptirica u stomaku, napeta, slatka... I svaki put se nasmejem kada se setim tog momenta... I kada bacim pogled na crtez :)

:blush:
Korisnikov avatar
By leobg
Vadim kutiju sa rolerima i njegovo zaprepascenje. Kratko je trajalo, posle sam dobio polomljen prst na nozi od tih rolera.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
leo, koji ti je vec ovo post u ovoj temi?
da, shvatili smo - ti si bio surovo iskoristavan od strane pederskog materijaliste.
Tuzno.
ali sam si kriv.
Zato nemoj da kvaris temu.
Korisnikov avatar
By maka
ova tema me izbedacila..setila sam se nekih sitnica koje mi mozda malo nedostaju.. ili je to trenutno..trip..

recimo sa jednom bivsom,divan trenutak koji je trajao satima..napetost i "ono nesto" sto se osecalo u vazduhu.. u stomaku haos,a njeni dlanovi oznojeni.. tolika privlacnost...mislim da to vise nikad necu ostetiti.. i iako smo bile u centru grada,sa sve milion ljudi oko nas..nismo izdrzale,poljubile smo se :)

p.s. necu se smiriti dok ne dobijem batine.
Korisnikov avatar
By IceBerg
uf... za sad...

ima ih dosta... ceka da setim :D

kad je drhtao i preznojavao se pri nashem prvom poljupcu!!!
Korisnikov avatar
By IceBoy89
bash taj u kojem sam drhtao i preznojavao se pri nashem prvom poljupcu :*
By mikka
najlepsi trenutak... su cetiri meseca koliko smo zajedno
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Pamtim mnogo prelepih trenutaka. I ne bi bilo smisla izdvojiti neku bivsu devojku i neku situaciju.
Korisnikov avatar
By olgic
Kad sam je videla prvi put a ona u okruzenju svoje devojke i decka a ja kao drugarica sa kojom kucka vise od godinu dana se pojavljujem na zurci za dan zaljubljenih i pocinje da mi kuva u stomaku kad sam je videla... i nije mi dala da odem... vratila sam se kuci posle nedelju dana:) bilo je jako lepo dok je trajalo... a Zwezdica je u pravo ova secanja su zeznuta jer te vrate u to vreme i ... mozda kao ja sad zaplacete kad se setite svega..
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Poljubac u hodu, u sred parkica, dok lagano lelujaju pahulje oko nas...

Vece pored jezera i sa njenog mp3 playera:

Is that all there is, is that all there is
If that's all there is my friends, then let's keep dancing
Let's break out the booze and have a ball
If that's all there is
Korisnikov avatar
By stefan19
Upravo sam se setio jednog meni prelepog trenutka. Legli smo da spavamo i ugasili svetlo. On me je zagrlio cvrsto i prislonio svoju glavu na moju i na uvo mi rekao: Jel znas ti koliko ja tebe volim?! I onda me poljubio u vrat i rekao tiho: My Stefan...
Korisnikov avatar
By stefan19
A takodje se rado secam momenata kada sam ga zezao sa bombonama. Hocu da mu dam, pa ga zeznem, ali mu na kraju ipak dam, ali sa mojih usana :) Joooj :love: Super tema btw!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!