Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by starkyPet puta zapocinjem odgovor i nesto mi ne ide, nesto se ne uklapa i samo mi se javlja jedno pitanje...
Sex sa osobom koja ima neki fizicki defekt.
Prednosti i mane.
Sta vi mislite o tome?
Originally posted by starkyPosmatrati neku osobu kao sexualno privlacnu samo zbog njenog ficizkog defekta je meni licno neshvatljivo.
Sex sa osobom koja ima neki fizicki defekt.
Sta vi mislite o tome?
Originally posted by starkyOvo nikako ne kapiram.
Prednosti i mane.
Originally posted by MomoA shta mislish zashto se ubraja u fetishe?
Posmatrati neku osobu kao sexualno privlacnu samo zbog njenog ficizkog defekta je meni licno neshvatljivo.
I
Ovo nikako ne kapiram.
Originally posted by ValOriginally posted by MomoA shta mislish zashto se ubraja u fetishe?
Posmatrati neku osobu kao sexualno privlacnu samo zbog njenog ficizkog defekta je meni licno neshvatljivo.Kao shto mene lozhe podlozhne devojchice, tako neke druge lozhi gips, paraliza, itd., itd...
Originally posted by shishmishAma sta ste se uhvatili za moje "(ne)shvatljivo" ...nisam time hteo da kazem da nesto ne razumem ili da nikad nisam cuo za to nego da ne mogu da pojmim to osecanje iz prostog razloga sto nisam fetishista te vrste...
shvatljivo ili ne, to nece promeniti cinjenicu da postoji...
Originally posted by the1whowishedOva tema je ko na slovo na slovo ili rec na rec. Starky je postavila temu sa 4 reci i sad mi pogadjamo sta je htela da pita/kaze/razjasni.Originally posted by MomoU slucaju ove teme.
@the1
u kom slucaju ?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!