Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Frizerka iz Kaluge, grada u centralnoj Rusiji, zarobila je u podrumu razbojnika koji je pokušao da opljačka njen salon, nakon čega ga je silovala
tri dana.

Kako prenose ruski mediji, javni tužilac je odlučio da podigne optužnice protiv oboje. Naoružani pljačkaš upao je u salon i tražio novac. U to vreme u salonu su bile dve frizerke i jedna mušterija. Ono što pljačkaš nije znao je da je jedna
od frizerki bila regionalni prvak u tekvondu.
Devojka ga je jednim udarcem "zalepila za patos", a potom ga je odvukla u
podrum i vezala za stolicu.
Koleginici i mušteriji rekla je da će kasnije pozvati policiju, ali to nje uradila. Posle radnog vremena sišla je u podrum, svukla pljačkaša, naterala ga da popije tri tablete Vijagre, da bi ga u naredna tri dana silovala više od deset puta. Čim je pušten na slobodu, užasnuti pljačkaš otišao je u policiju. Završio je u bolnici zbog povreda genitalija koje su navodno bile posledica višestrukog silovanja.
Frizerka je rekla da je mladić najveći deo priče izmislio. "Imali smo seks par puta i on je na to pristao. Redovno sam ga hranila, kupila sam mu nove
farmerke, a čak sam mu dala i nešto novca kada je otišao", rekla je frizerka. Mladić je potvrdio da ga je frizerka dobro hranila, ali je ostao pri tvrdnji da ga je besomučno silovala.

http://www.blic.rs/zanimljivosti.php?id=89015

:lol:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
hahahahaha

Iskreno da je frizer mushko, a da sam ja pljachkash teshko da bi se zhalio policiji u ovakvom sluchaju.
Korisnikov avatar
By SabotagE
Pa kao treba da bude smesno to sto je ONA NJEGA silovala...Rekoh ja vec da ti Rusi nisu normalni.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Dakle prema informacijama koje sam nasao na netu, sve se odigralo ovako....

Frizerka je sedala sam u salonu i cekala musterije...
upao je krupan tazbojnik visok oko 190cm, 80kg, starosti oko 20 godina... i zatrazio novac...
prestravljena devojka nije imala novac u kasi i rekla mu je ... "Pa znate, mi novac drzimo u sefu u podrumu, morali bi dole da odemo"..

dok su silazili niz stepenice, frizerka je shvatila da mladi razbojnik ima "bogato medjunozje" i pokusala je da ga sarmira slucajno ga dodirnuvsi rukom preko polnog organa....

momak je zastao i shvatio da moze da je kresne, da uzme lovu i da ode...

medjutim, ne lezi vraze, nakon prvog seksa, devojka je uzela konopac koji je bio u blizi i vezala momka za radijator....

pomislio je da se da ga prijavi... a ona je svakog dana silazila u podrum na kres :)

:dance:
Korisnikov avatar
By Darling
:doh:
Znaci, ne mogu da verujem... Mislim da mu vise nikada nece pasti na pamet da pljacka... Ubila ga je u pojam, "opasnog" pljackasa nokautirala i silovala zena, zesci je to udarac na njegov ego...
Korisnikov avatar
By Darling
E, jbg sad, koliko ce jos verzija price da se pojavi?!

U prvoj pise da je bilo svedoka, u tvojoj da je bila sama...
Korisnikov avatar
By KiWi
jadan čovek ... a i ona ... koliko čovek mora da bude očajan pa da siluje čoveka koji pokuša da ga opljačka???
Korisnikov avatar
By *STATUS*
mene sve to malo pali....

znate...

mislim te slucajne situacije seksa....

mmm...

jos ako su strejteri u pitanju....

:roflmao:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by alexandermagic
Svašta.
Očajni ljudi, očajnički potezi. :zev2:
Ja bas mislim da bi ti voleo da si u njegovoj kozi, ali da je frizerka nabildovani frizer. :meso:

Znate vic: Pljackas na ulici oborio babu, oteo joj torbu, protezu sa zlatnim zubima i krenuo da trci. A bakica lezeci povika: "A šilovanje šinko?!"
By alexandermagic
Originally posted by Sunce
Ja bas mislim da bi ti voleo da si u njegovoj kozi, ali da je frizerka nabildovani frizer. :meso:
[/quote]

Well, pogrešno misliš. Pop psihologiju zadrži za one koje možda zanima. :zev2:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Mislim da je ovo medju retkim slucajevima kada zena siluje mushkarca, za sta se donedavno tvrdilo u pravu da je nemoguce.. :yes:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
ne znam zasto, procitavsi naslov ove teme, prvo mi je pala na pamet moja frizerka...
Korisnikov avatar
By Allkey
Svako ima svoj kink, jebi ga. Ja je razumem. :D
Korisnikov avatar
By Vel boy
ochajnica.
da ga je htela silovati kazneno zbog pljachke (makar i pokushajne) uradila bi to strap on-om pa sa zada (bar jednom u jednom danu, ne mora tri dana) . :smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, bitno da ga je ona dobro nahranila, da bi mogao da " radi " !!!
:smeh:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Tačno je znala šta radi i imala spremljenu opremu! Mozda je ne pljačkaju prvi put? :ples:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by unic0rn
...užasnuti pljačkaš otišao je u policiju...
:lol:
A jebo te... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Sunce
Isplati se biti gej. Nema te vijagre koja ce pomoci da se digne. :zastava:
Korisnikov avatar
By deran
i odakle njoj vijagra uopšte:lol:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by operativni kadar
Tačno je znala šta radi i imala spremljenu opremu! Mozda je ne pljačkaju prvi put? :ples:
..pa poshto je bila spremna i vijagra i hrana..i nove farmerke, svakako da je ne pljachkaju prvi put!

Ako je tu ishta istina, nadam se da tje oboje dobiti po zasluzi!:crveni:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!