e pa da pocnem:
To sto nemam pola metra zivotnog prostora vec vise od mesec dana, i situacija je samo gora i gora i gora...Nemam ni jebenu kuhinju vise
To sto sada kuvam za 3 muskarca kojima ne pada na pamet da sklone nesto za sobom, jer su jelte jako mnogo zauzeti sa zauzimanjem svakog dela gajbe i zamazivanjem u kesama krecu picki materini prasini govnima vesom i svim zivim
To sto mi dan pocinje i zavrsava se prostiranjem vesa kao da radim u prokletoj chajna londriju.
To sto nemam vise ni svoj kompjuter, jer je crko od proklete oluje jer je jedan od muskih ukucana spavao u fakin 5 popodne i nije cuo ni oluju ni mene kako zovem besomucno na telefon.
Sto sada moram da izbunarim kintu za popravku, a prvo moram da dam pare na zubara kod koga provodim vise vremena nego sto provodim spavajuci ovih dana in general.
Jebene vrucine i preznojavanje u busu u sred podneva jer zubar TADA moze da me primi.
PEGLANJE U JEBENOM HODNIKU NA 30 STEPENI JER NEMAM GDE DRUGDE DA STAVIM JARAC U STANU KOJI IMA 80 KVADRATA.
Suma sumarum, jako mnogo me nerviraju muskarci ovih dana.
Vala nece meni sin biti takav, ima da se privati posla cim prohoda!!!
Ja da krecim bilo bi gotovo do sada!
Molim usvojite me pre nego sto ih otrujem laksativom da zaglave u wcu sva trojica da ne mogu ni da jedu nit prave ikakva drugcija sranja sem pravih.
I am seriously considering this.
EDIT:
i recenica u 3 am:
"SPREMI MI SUTRA STA DA OBUCEM"
mislim, a sta si ti, debil ?!?!?!?