Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Simor
B92 -- "Predsednik Srbije Boris Tadić nije zadovoljan radom šefa diplomatije Vuka Jeremića, i to je javno rekao na sastanku koji je održan prethodne nedelje, piše Blic. Na sastanku sa premijerom Mirkom Cvetkovićem, predstavnicima pokrajinskih vlasti i gradonačelnikom Beograda Draganom Đilasom, Tadić je gotovo 15 minuta kritikovao Jeremića, saznaje list od izvora bliskog učesnicima sastanka."

:sweet:

Naravno, svestan sam da su nam šanse za evropske integracije sa ovakvom vladom jednake i sa Vučinom i bez njega, ali i pomisliti da će Jeremićity biti makar malo marginalizovan, ispunjava srce nekom toplinom...

Samo da se tata BoTa na Božu ne naljuti; on je jedino šarmantno i evropsko u toj nesrećnoj vladi:

Slika
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
:lol:

Videla ja u Dnevniku kako Boža trči.
Šteta što nije bilo prepona. :ostrisekiru:

On me uvek razveseli.
Kao npr. onda kad je savetovao domaćice da poklope lonac kad kuvaju pasulj.
Tako radi njegova supruga, jer se, zaboga, manje struje troši.
Korisnikov avatar
By Marvin
Kako komična fotka! ^^

Jeremić je, bez premca, najantipatičniji ministar od 5. oktobra!
Off with his head!
By superfly
đelić ima suprugu??!! juhuuuu,
a tko bi rekao...

tetkurača jedna ofarbana! :kosa:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by superfly
tetkurača jedna ofarbana! :kosa:
:up:
Korisnikov avatar
By boy89
Jeremica ne volim ali stvarno, covek smaraaaa. a za Djelica nemam komentar, al simpa je fotka, he he :)
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Simor
"Predsednik Srbije Boris Tadić nije zadovoljan radom šefa diplomatije Vuka Jeremića, i to je javno rekao na sastanku koji je održan prethodne nedelje

a ne kažu čime ga je tačno ozlojedio?

:kokice:
Korisnikov avatar
By lostinspace
Gotivim Jeremica, jer prica dobar engleski :hihihi:... A Bozu obozavam, jer prica dobar francuski :D :zastava:
By Simor
Originally posted by Lepa Krepa
"Predsednik Srbije Boris Tadić nije zadovoljan radom šefa diplomatije Vuka Jeremića, i to je javno rekao na sastanku koji je održan prethodne nedelje

a ne kažu čime ga je tačno ozlojedio?

:kokice:
Između ostalog, mnogo se hvalio oko Samita u Novom Sadu, pa se BoTa najedio jer je navodno BoTa sve organizovao, a Jeremićity sebi pripisao zasluge.

BoTina sujeta je bez granica, ali svejedno samo neka skloni ovog harvardskog đaka iz srpske "diplomatije".
By Simor
Imagine there's no Vuk Jeremić
It's easy if you try
No Kosmet below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today

You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will live as one
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Naravno da dolaze lepši dani -- kada Aleksandar Vučić bude ministar inostrani tada će Druga Srbija dobiti ono što je tražila i na ćemu ej radila (u obliku u kome je zaslužila), a dve Cece će nakon skoro deceniju doživeti višestruke spontane orgazme. Nije vam bila dobra kohabitacija Tadić-Koštunica? Evo vam sada tandem Koštunica-Nikolić, pa uživajte do prekosutra. I nemojte da se bunite -- to je, s obzrom na rezultate izbora za Evropski parlament, evropska opcija par excellence. Spor vam je ulazak u EU, ne dopada vam se što Karl Bilt obzanjuje punu saradnju sa Hagom, boli vas Tadićev potpis na SSP-u, nije vam od važnosti ukidanje viza? Nema problema: sve će se dodatno usporiti, neće biti saradnje sa Hagom, a svaki ugopvor može i da se poništi.

Da ne bude zabune -- za Vuka Jeremića i vladu DS-a sa sve rezervnom vladajućom LDP nemam simpatija. Samo, imam drugi problem -- za ostale imam "ljubavi" još manje. I ako je pod dotičnim Vukom isporučen drugi Karadžić -- mislim na Radovana -- onda tu i nisu stvari baš tako posve nokturnalne, ne?
By Simor
Originally posted by Dušan Maljković
Naravno da dolaze lepši dani -- kada Aleksandar Vučić bude ministar inostrani tada će Druga Srbija dobiti ono što je tražila i na ćemu ej radila (u obliku u kome je zaslužila), a dve Cece će nakon skoro deceniju doživeti višestruke spontane orgazme. Nije vam bila dobra kohabitacija Tadić-Koštunica? Evo vam sada tandem Koštunica-Nikolić, pa uživajte do prekosutra.
Ne, kada Aleksandar Vučić bude ministar inostranih poslova, tada će Srbija dobiti ono što je tražila. Ako Aleksandar Vučić postane ministar inostranih poslova, to će biti zato što su glasovima građana naprednjaci, bivši radikali koje je upravo DS promovisao kao proevropsku stranku, dobili mogućnost da formiraju vlast.

Aleksandar Vučić neće postati ministar zato što su to Cece želele - građani Voždovca i Zemuna, na primer, nisu većinski glasali za SNS zato što im je to "Peščanik" poručio, nego zato što su iskusili korumpiranost i nesposobnost DS-SPS-LDP koalicije na čelu Beograda. U ono što im pretpostavljam nije bilo važno, a što su takođe karakteristike DS vladavine u Beogradu, spadaju i rasizam i homofobija.

A to što je jedina alternativa wanna-be autoritarcu Borisu Tadiću Srpska napredna stranka, (stranka koju su, ponavljam, upravo DS mediji promovisali i koji su, uprkos ideji kako su stranke vlasnici mandata (iako je ta ideja antidemokratska), prisutni u parlamentu iako nikada nisu učestvovali na parlamentarnim izborima) svojevrsna je devijacija političkog pluralizma u Srbiji. I to sa "Peščanikom" nema veze. "Peščanik" je bio, ostao i biće usamljeni glas koji ne utiče na politička gibanja u zemlji Srbiji.
Spor vam je ulazak u EU
Jeste. Jel' greh to reći? Ili ako tako neko nešto pomisli, odmah pomaže bivšim radikalima, koje je DS oprao, kao što je oprao uostalom i SPS, i odmah je protiv evropske budućnosti Srbije? Evropske budućnosti koja je sa Borisom Tadićem i Vukom Jeremićem neobično daleka.
ne dopada vam se što Karl Bilt obzanjuje punu saradnju sa Hagom
Meni se to dopada. Ali on nije prvi evropski diplomata koji to tvrdi. Holanđani, iz ovog ili onog razloga, nisu ubeđeni u to. A od njih zavisi dalje približavanje Srbije EU. Ili ti imaš insajderske informacije da će mišljenje Karla Bilta dovesti do odmrzavanja prelaznog trgovinskog sporazuma i Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju?

Slika
boli vas Tadićev potpis na SSP-u
Mene boli. Jer je od tog potpisa prošlo više od godinu dana, a Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju nije odmrznut. Čak ni prelazni trgovinski sporazum.

Evropska perspektiva koju nam je u tom momentu ponudio taj potpis mene je navela da glasam za DS. Alternativa je bila kosovarsko graktanje DSS-a. Šta smo dobili nakon izbora? Kosovarsko graktanje Vuka Jeremića.
nije vam od važnosti ukidanje viza?
Meni je jako važno. Ali još uvek ne postoje potvrde da će se to i zaista desiti od 2010. godine. Ja lično mislim da hoće i mislim da će to biti jedini evropski rezultat ove vlasti. Rezultat za koga čak i DS glasnogovornik Dragoljub Žarković u svojoj kolumni u "Vremenu" tvrdi da je u pitanju čisto tehnička stvar: Boris Tadić i njegovi takođe grebu po dnu kazana u kome se krčka narodno poverenje a državna politika svodi se na deklamovanje o korupciji i varljivu nadu da će građani dobiti bezvizni režim za putovanja u zemlje Evropske unije što bi bilo lepo, ali je malo kao kompenzacija za sve ostale neuspehe. Razumem vladu koja je u jeku krize prosto gladna za bilo kakvim uspehom. Otuda nam se i taj "beli šengen" predstavlja kao neka velelepna tekovina, pa se polomismo u tumačenju značaja tog suštinski tehničkog i protokolarnog pitanja, a da je to nešto što je baš važno ne bi bio povučen iz opticaja ni onaj infantilni izborni slogan – "Šengene beli, Voždovac te želi!"

Vladavina Demokratske stranke i njenih priperaka je toliko katastrofalno loša, da je njena odbrana gotovo nemoguća. Diplomatska dimenzija, unutrašnjopolitička dimenzija, ekonomska perspektiva - nema oblasti u kojoj nisu načinili štetu, a gotovo da nema oblasti u kojoj se primećuje značajniji napredak. To je fakat, koji se iz dana u dan potvrđuje. To nema veze sa Drugom Srbijom, Cecama, Latinkom Perović ili Petrom Lukovićem. To ima veze sa nesposobnošću, korputivnošću i nezainteresovanošću aktuelne političke elite.
Korisnikov avatar
By unic0rn
...
Najveci problem je sto je ovim desavanjima obuhvacena celokupna politicka scena u Srbiji; hocu reci, konacno se dokazalo da svi jesu isti, a da Srbija nema alternativu.
By wilmott
Jeremicu je holesterol zakrcio krvne sudove u mozgu. U Pressu:
Obama-Putin -> Putin
Istok-Zapad -> ni istok ni zapad

Elem, dolaze li nama izbori?
1. SPS uzdrzan o zakonu o informicanju
2. Jeremic - Tadic
3. Dinkic - Tadic
4. SNS - SPS
5. Dinkic - SPS
6. MMF - Dinkic (izjava dinkica da na 'smanjenje plata i penzija Srbija nece pristati' )

?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!