Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by Lepa KrepaKrepo, jeste, tako je.Originally posted by smaugkol'ko ja znam, heteroseksualne osobe su statistički "najrizičnija grupa", tak' da im je ta statistika bulšit. osim toga, ako ih zaista zanima smanjenje rizika, treba da postave pitanje o nezaštićenom seksualnom odnosu ili šta već. ovo je em debilno, em je neefikasno.
Oni rekli, nije isto, i ispovrteli neku statistiku.
Ja odustala...
čuj, "jel znaš kol'ko homoseksualaca ima prenosivu bolest"... debilizam.
Originally posted by smaugOriginally posted by Lepa KrepaKrepo, jeste, tako je.Originally posted by smaugkol'ko ja znam, heteroseksualne osobe su statistički "najrizičnija grupa", tak' da im je ta statistika bulšit. osim toga, ako ih zaista zanima smanjenje rizika, treba da postave pitanje o nezaštićenom seksualnom odnosu ili šta već. ovo je em debilno, em je neefikasno.
Oni rekli, nije isto, i ispovrteli neku statistiku.
Ja odustala...
čuj, "jel znaš kol'ko homoseksualaca ima prenosivu bolest"... debilizam.
I ja sam poludela.
Eno stavila sam pa vidi sta je i kako je zapravo.
Originally posted by deranA ja koristim svoje jebeno pravo da nikada ne dajem krv.
"...Gordana Antuljeskov, zadužena za odnose s javnošću u Institutu za transfuziju, kaže za Danas da davanje krvi ne spada u korpus ljudskih prava, „pa stoga to nije domen u kojem bi homoseksualci u Srbiji trebalo da traže i ostvaruju svoja prava“...."
Originally posted by J...Originally posted by Wilhelmina
Gde onda ide krv dobrovoljnih davalaca?
mislis da je piju?
![]()
Originally posted by Birthday_girlDa... pa ne znam. Ja više neću ići da dajem.
hm... danas mi devojka rece da hoce da idem sa njom kad bude davala krv, pa cu bas da ufotkam taj upitnik.
samo, sad se postavlja pitanje treba li krv dati ili ne?
jer ti koji tu krv primaju nisu pisali taj upitnik. a s druge strane, sasvim je moguce (i ocekivano) da vecina njih misli da gejevi ne treba da (im) daju krv.![]()
Originally posted by ...Sitnicava...ev ovako
Ovo me podsetilo na skorašnju vest:
otkrivena je neka vakcina koja umanjuje mogućnost zaraze HIV-om za 30%, ali to ne važi za homoseksualce,
pa bi bilo lepo da nam neko stručan objasni i tvoje i moje pitanje.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!