Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by Sunce
Sreo shishmish na Bulevaru. Bila je lepo nasmejana i nije me konstatovala! :)
:nerd:

pa slepi mish...
vec sam nekome pricala da mi se to stalno desava... :D
skoro me je zaustavila devojka na pesackom i provaljuje da je ne prepoznajem...
dok nisam prisla na 2 metra :D
@sunce :sesir:
Korisnikov avatar
By Sunce
Nije problem, i ja sam sličan! :zanesen:
Korisnikov avatar
By shishmish
ja zanesena i corava :lol:

on:srela sunce na bulevaru ali ga nisam videla :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Bila si zadovoljna, sa smeškom u očima. :)
Korisnikov avatar
By Sunce
MajstoriVolanda sam slučajno sreo! :sweet:
Korisnikov avatar
By Sunce
Divnooo vece. Prvo Dzelajzu :love: i njenu devojku, kasnije i Ulixa :love: i njegovog decka! :yay:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Divnooo vece. Prvo Dzelajzu :love: i njenu devojku, kasnije i Ulixa :love: i njegovog decka! :yay:
:mazi:

Uvek se razveselim k'o kučence kad te sretnem.

Danas sam imala seriju čudnih susreta, a na sve to mi se u jednom trenutku nakačio neki kreten koji je išao za mnom i ponavljao "sise, sise..." (mora da je onaj isti koji je dobacivao žnj pre neku godinu... sećam se priče). Tako sam se svetski prodrala na njega, kad mi je prekipelo na kraju. "Jesu sise! Jes' ošacovao? 'Aj, vozdra sad!"
Korisnikov avatar
By Kragi
ja sam jednog forumasa stalno sretao slucajno, nekad i vise puta dnevno, jednom je cak presao ulicu da snimi da li mi se kita ocrtava na trenerci ne znajuci da sam to ja (kako je sam rekao) :roll:
Onda sam poceo da ne izlazim iz kuce .... :dropdead:

Pricam samo o slucajnim susretima, cisto da napomenem :)
Korisnikov avatar
By blabla54380
pa dobro sta je tu cudno, ako se ne varam kragujevac ima 3 ulice i 5 zgrada :smeh:
Korisnikov avatar
By Dirrty
:pucaodsmeha:

Ja inace ne volim slucajne susrete.
Ako zujim kroz grad, dakle negde idem/zurim.
Ukoliko sam sam, jos gore, slusam mp3.

Dakle potpuno sam nesvestan okoline, i cesto me iscima kada me neko naglo zaustavi, dok mi dodje do mozga ko je...
Sto je najgore, za to mi je potrebno 3-5 sekundi, posle cega ispustim "Aaaaaa!" nesvesno! :maska:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Dzelajza Rouz
:mazi:

Uvek se razveselim k'o kučence kad te sretnem.

Danas sam imala seriju čudnih susreta, a na sve to mi se u jednom trenutku nakačio neki kreten koji je išao za mnom i ponavljao "sise, sise..." (mora da je onaj isti koji je dobacivao žnj pre neku godinu... sećam se priče). Tako sam se svetski prodrala na njega, kad mi je prekipelo na kraju. "Jesu sise! Jes' ošacovao? 'Aj, vozdra sad!"
:cheer: I ja, i ja, skakutao kao decak kad sam vas video. Mnogo su ti lepe :dude: ! :) Imas lep ten i sva caklis, a oci :sweet: . A kreten je reagovao jer si ga omadjijala.
Zamisli da sam sreo i Uliksa, posle nekih godinu i po dana. Vasiona mi poslala omiljene u slucajnost. :cheer:
Korisnikov avatar
By blenta
nikad nisam video dzelajzine sise
ne stignem nikad dalje od ochiju

:hmm:
By Ulix
Baš mi je drago što smo se sreli. :cheer: :cheer: :cheer:
Korisnikov avatar
By Berserker
Zapazio sam na NBGu Dirrty-ja...

Naravno,, ne bih znao da je to on, da mi NOX nije rekao... A i bio je okrenut leđima nama dvojici, na jedno 30 metara od nas...

Evo da preformulišem - spazio sam Dirrty-jevu pozadinu početkom leta na NBGu :lol:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by blenta
nikad nisam video dzelajzine sise
'Aj, pokazaću ti jednom. :dude:

Uopšte nisu neke glomazne, nego taj vražji izrez na majici...
Korisnikov avatar
By m..
ja sam poodavno srela statusa, a videla sam i dzelajzu, doduse to je bilo i donekle planirano, a swanku sam spazila u merkatoru. hlevdiju sam 2007. videla sa poprlicne udaljenosti u novom sadu. ostalog se ne secam (gay klubove ne brojim).
Korisnikov avatar
By zozefin st
mislim da sam srela onu bradatu tetku, sa crnim brkovima, na stanici u pa., i to bas taj dan kad sam cekala prevoz za ns...
Korisnikov avatar
By Sunce
Deksijaaa....Bio je u drustvu nekih devojaka, a one su me zaustavile na ulici i pitale: "Jel da da ovde smrdi na babe i dede?" :lol:
By Ulix
Originally posted by m..
a swanku sam spazila u merkatoru.

I ja sam je video u Merkatoru, prošle nedelje mislim. :pervert:
Korisnikov avatar
By Dina
Loni i ja smo slucajno sreli Olgu diktatora. Ja je ustvari nisam ni poznavala pre toga, pa nas je Loni upoznao, a onda se ispostavilo da idemo na isto mesto... Pa smo se kasnije jos jednom sreli na tom mestu :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Beogradjanina18 na Bulevaru. Bio je prelep, kao i uvek. Jedan od najsladjih forumasa!
By Tungi

Deksijaaa....Bio je u drustvu nekih devojaka, a one su me zaustavile na ulici i pitale: "Jel da da ovde smrdi na babe i dede?" :lol:
Je l' bio pod gasom?:lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Tungi

Deksijaaa....Bio je u drustvu nekih devojaka, a one su me zaustavile na ulici i pitale: "Je l' da da ovde smrdi na babe i dede?" :lol:
Je l' bio pod gasom? :lol:
On je bio van gasa, a devojke su bile nepodnosljive. A ja umesto da odgovorim: "Jako smrdi na babe i dede", krenuo kao monahinja: "Meni ne smrdi".
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 19
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!