Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
link ----------------> :kralj:

Koji je zapravo službeni status princa u modernoj Srbiji? :nesiguran:
Zašto protokol strepi od pojavljivanja državnog vrha i princa na istom mjestu? :novinar:
I zašto onda uopće državni vrh ide stavljati vijenac slavnom pretku ako ne prihvaća druženje sa princom? :hmm:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by 2kune
Budala da joj se smeju ljudi. A zamlate viču: "Imamo kralja! Živeo kralj!"

Ne razumem tu retardiranost da mora da im se crta da je Boris Tadić kralj i niko drugi.
Korisnikov avatar
By spliff
ma kakav kralj (princ) bre
nek nauchi prvo srpski
onda cemo da prichamo (znachi nikad)...
Korisnikov avatar
By antibiotic
Pric Filip je bas sweet :meda:
Slika

Ova druga dvojica su mi :bljak:
By mythe
Originally posted by Mars

Ne razumem tu retardiranost da mora da im se crta da je Boris Tadić kralj i niko drugi.
Boris Tadic je Predsednik Republike Srbije, neposredno izabran vecinom glasova gradjana izaslih na izbore. A tvoj ljubimac Turajlic, sve i da izadje na izbore, ne bi dobio vise od 100 (slovima:sto) glasova :smokin:
Korisnikov avatar
By Vel boy
otkud ti znash da je .... Turajlickin ljubimac?
Korisnikov avatar
By deran
link ----------------> :kralj:

Zašto protokol strepi od pojavljivanja državnog vrha i princa na istom mjestu? :novinar:
I zašto onda uopće državni vrh ide stavljati vijenac slavnom pretku ako ne prihvaća druženje sa princom? :hmm:
to je jedan od rezervnih planova za beskrajno razglabanje,u slučaju da kojim slučajem dođe do minuta predaha u miloj nam zemljici...:osama:
By mythe
Originally posted by Vel boy
otkud ti znash da je .... Turajlickin ljubimac?
sam je to napisao :)
Korisnikov avatar
By Mars
Ljubitelj, budalo, ljubitelj.
By mythe
e, dumbo, biraj reci, please...
Korisnikov avatar
By Mars
Oh, veruj mi da jesam.
By жњ

Slika

:colorado:
Korisnikov avatar
By Galadriel
dokle god se njegovo visocanstvo ne finansira iz budzeta apsolutno mi je svejedno koje je njegovo mesto, pozicija, status kako god :novine:

a 2kune, mislima da sve te odgovore vec znas, toliko puta si se pokazao kao obavesten :lija: :)
By mythe
Originally posted by arwen_evenstar
dokle god se njegovo visocanstvo ne finansira iz budzeta apsolutno mi je svejedno koje je njegovo mesto, pozicija, status kako god :novine:
pa da, to je to, glavno da se ne dira novac poreskih obveznika i da nema nikakvu vlast, a neka on sebe naziva i mesija ako 'oce, ja cu ga uvek nazivati njegovim gradjanskim imenom
Korisnikov avatar
By Mars
Još su smešniji bez naočara.
By Ulix
Originally posted by mythe

Boris Tadic je Predsednik Republike Srbije, neposredno izabran vecinom glasova gradjana izaslih na izbore. A tvoj ljubimac Turajlic, sve i da izadje na izbore, ne bi dobio vise od 100 (slovima:sto) glasova :smokin:
Boris Tadić je izabran zato što je bio manje zlo (mada je to sada postalo diskutabilno), ne zato što ga je neko želeo na mestu predsednika. Osim tebe, a ti se ne računaš. :shtap:
Korisnikov avatar
By spliff
lol

:smeh:
Korisnikov avatar
By boy89

Pa isti kao i svakog gradjanina.On je obican gradjanin kao i mi, a to sto je on umislio da je prestolonaslednik, njegov problem. Poslednji put, kada sam procitao Ustav pisalo je da smo republika.... Al da, ... on ne zna srpski, pa nije mozda tako nesto procitao, :D . Inace simpa je lik, samo da se mane prestola kojeg nemamo.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ova baba jazavičarka od princeze Katarine mi je izrazito neugledna, pa se ta antipatija prenosi i na njenog muža.
Nikako mi ne deluju pristalo da im glave budu krunisane.
Ona tako zdepasta i neugledna, zamašnih kukova i zadnjice pre mi liči na mesarku ili kubikašicu, nego na princezu.
A sa tim kratkim nogama me podseća na jazavičara, pa je zato i zovem baba jazavičarka.
:njuska:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!