Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By legend
Pa zato što se žena udala za frajera a razvela od morža!
Ovo ću morati da citiram!:)
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by Combo
Originally posted by KiWi
Da li ste primetili da hetero muškarci ne obraćaju pažnju na svoju debljinu?
Primetio sam da na ovom forumu neki preterao seru.

Str8 Gojaznost (i, konsekventno, Gay savršena skladnost) !?

Ajmo još jednu predrasudu i stereotip, baš ih je malo i bez toga...

Zvuči, ali nije stereotip.
Nije pravilo, ali strejtaši su zaista u nekim godinama zapušteniji od naših.
To govore iskustva mnogih od nas.

Idi u neku kladionicu i videćeš ih mnogo s pivskim stomakom,
idi u gej klub, nećeš.

Moguće je da strejtaši nemaju predstavu o tome šta je ženama (o nama ne razmišljaju) privlačno kod njih.
Sami ne znaju šta je seksi kod muškaraca jer taj nagon nemaju, a nemaju dovoljno empatije da bi se uživeli.

Pa neki umisle da se žene lože samo na lovu, neki da samo na pamet.
Neki ženidbom pmisle da su završili s osvajačkim pohodima.

A neki jednostavno nemaju novca za teretanu i vremena za teretanu i razna ulepšavanja. Troše na ženine nove čizmice i dečju školsku opremu.

Društvo diskriminiše žene, pa mnoge od njih postaju svesne da je materijalna situacija muškaraca i njegov status iznad luksuza, kakav je fizički izgled.
Ukoliko njoj i njenoj deci omogući dobar život, oprostiće mu ona (bar balkanska tipična žena) i trbuh i švalerke pa čak i agresivno ponašanje.

I kod gejeva tog ima, ali manje.
Korisnikov avatar
By Loni

I na ovo moram da se osvrnem i stanem u odbranu mog druga Kiwija.
Mnogo je kore što su mi ti rekao da serucka, nego to što je on primetio neke stvari.

Čovek ima pravo da primeti šta primeti.

Naime primećujem da u poslednje vreme niko ne sme da konstatuje nikakvu specifičnost ijedne populacije (gej, strejt, Srba, žena, crnaca), a da ga neko drugi ne optuži za stereotipe i generalizacije.

Izvint'e ljudi, ali ljudsko društvo je vrlo sofisticirano i neke stvari zaista jesu specifične za svaku grupu.

Nije isto nasilje u strejt i gej odnosima. (Prvi recimo smeju to da prijave policiji, roditeljima, drugi ne smeju).
Nije isto da li će strejtaš da se zapusti fizički ili gej jer drugi ukus imaju prosečne žene, a drugi prosečni gejevi.
Ne razmišlja isto na iste teme prosečan Slovenac, prosečan Srbin il' prosečan Pakistanac.
Dakle mi imamo pravo, pa čak i dužnost to da konstatujemo, a ne da zatvarmo oči.
Korisnikov avatar
By Titus Andronicus
Moram da se slozim. I zaista ne vidim neku zlonamernost ove konstatacije. Kako od Kiwija, tako i od drugih forumasa. I sam poznajem neke str8 ljude koji su bili prelepi i koji su pazili na svoju liniju. Danas to su ljudi kojima je sigurno zbog gojaznosti naruseno zdravlje, i koji u svojoj "ususkanosti" odbijaju da se posvete problemu. Sa stavovima "ja sam nasao, pa neka me trpi" oni ne cine nista da barem dovedu svoju tezinu (a neki i izgled) na neki uravnotezen nivo. Mislim da se ovde ne govori o modelu sa naslovne strane Man's Heath-a ,vec o zabrinjavajucem propadanju str8 ljudi kad predju odredjeni broj godina.

Necu reci da nema gojaznih i u gay svetu, koji se bore sa tim. Ali nekako zenidba,deca,stres, kao da poprilicno pripomazu tom estetskom starenju kod str8 ljudi. Mozda se i tu krije nedostatak vremena, da bi se posvetili svojem spoljasnjem izgledu.
By Tungi
Hajka na debele!!A svi ih zapravo volite,samo serendate uzasno.Nisam debeo,al bih voleo da jesam. Ne moguuu:cupakosu::cut:
By ...Sitnicava...
Originally posted by Loni

.....

Nije isto nasilje u strejt i gej odnosima. (Prvi recimo smeju to da prijave policiji, roditeljima, drugi ne smeju).

......
Malo sam ti osakatila post, jbg.
Ne slažem se sa tobom, Marsov post je donekle u redu, po meni.
Prvo, nasilje je ISTO sa aspekta nasilnika i žrtve, sanacija je nešto otežana, diskutovali smo već o tome.
Onaj deo u vezi sa tim da za svaku grupaciju mogu da se izvedu i NEKE posebne karakteristike stoji, ali ovde se već ide do nekih ekstremnih granica. Ja se zaista neću čuditi ako osvanu teme tipa "Lezbejske nozdrve", "Pederske zanoktice" i sl, pisala sam o tome u drugoj temi već. Ima dosta toga po čemu se naš odnos, mi sami, razlikujemo u odnosu na strejt svet, ali ovo je već...

Misi'm strejt gojaznost. :doh:
Ok je zapažati nešto na drugima, ali da li su neki debeli ili ne, zdravi ili bolesni je samo njihova stvar.
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Loni

I kod gejeva tog ima, ali manje.
A koliko je 10% od 10 %, iliti manjina unutar manjine iliti bear populacija, iliti deo gay populacije koji razmishlja i ponasha se kao str8?

edit:
Uostalom Loni, koliko se ja secam, tvoj najbolji gay drug je poprilichno buckast. Koliko se secam, i sam pokretach ove teme je u trenutku kada smo se upoznali i sam bio sa vishkom kilograma. Masa forumasha koje sam upoznao, ukljuchujuci i mene samog su sa vishkom kilograma.
LM, moja puna podrshka Marsovim postovima u ovoj temi.
By ...Sitnicava...
Originally posted by Ulix
Uostalom, odnos prema telu mnogo toga govori o onome što je "unutra". :merlinka:

Okej, onaj ko je debeo je...šta?
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by ...Sitnicava...
Uostalom, odnos prema telu mnogo toga govori o onome što je "unutra". :merlinka:

To bih i ja hteo da pitam, buduci da mi moje iskustvo sa gojaznim ljudima kazuje da su vecinski prijatne i dobrocudne osobe u pitanju.
By Ulix

Bojim se da ne postoji prosta formula, razočaraću vas. :tetka:
Korisnikov avatar
By Madonna

Misi'm strejt gojaznost. :doh:
Ok je zapažati nešto na drugima, ali da li su neki debeli ili ne, zdravi ili bolesni je samo njihova stvar.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Marvin
Originally posted by KiWi
Da skratim uvod, preskočim razradu i dođem do zaključka ...

Kako objasniti nekom da su svi na dobitku ako on izgubi .. koju kilu. Em će on biti zdraviji, em će ženi biti slađe kad se seksa sa njim ... em će okolini biti prijatnije da ga gleda ... a verovatno će i duže živeti.

Dakle, da li postoji neki patern koji mogu da primenim, da svog ortaka naviknem na zdravu ishranu i redovnu fizičku aktivnost? Šteta bi bila takav slatkiš da se zacementira u mast ...
Npr Kiwi, ne mešati se u tuđe živote...
Da mi je znati šta sve ljudi iz tvog okruženja imaju tebi da kažu... pa eto (očigledno) ćute...
Slazem se sa Marvinom. Ne menjaj druge. Mozes mu lepo reci, objasniti, a ako ne zeli da se menja - tko si ti da budes mirodjija? :)
Korisnikov avatar
By Sutekh
a koji su uopshte parametri (str8) gojaznosti?
Korisnikov avatar
By Duki The Bitch
ja nemam srca da kazem nekom da je debeo i da treba da smrsha
probam samo da doticnom prenesem neki trik sa hranom ili eventualno da mu otkrijem neku od tajni moje savrsene linije
mene vise jebe pitanje sto niko ne prihvata savet i to vrlo suptilno urucen
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by -duki-

ili eventualno da mu otkrijem neku od tajni moje savrsene linije
:seronjo:

Ont: Jesam, primetio sam da većina str8 muškaraca kada je duže u vezi ili se oženi ili napravi decu počne da se goji i zapušta. Mislim da ovo uopšte nije iznenađujuće s' obzirom na broj obaveza koje oni imaju: posao, žena, deca... Sve to ostavi jako malo vremena za bavljenje sobom, a još manje želje. Mada, isto ovo sam primetio i kod str8 žena.

Mislim da je neodgovorno od sebe napraviti morža, ali sa druge strane više mi prijaju ljudi koji nisu opterećeni svojim izgledom i kilažom. Koliko mladih momaka i devojaka posebno pati i ima komplekse zbog savršenih manekena i manekenki na naslovima časopisa, tv-u i drugim medijima.

Lepo je brinuti se o svom telu, ali dopustiti da to postane opsesija je strašno.
Korisnikov avatar
By Duki The Bitch
ha, ha, ha, znam, znam, smaram s tom mojom savrsenom linijom, inace to stalno pricam...
Originally posted by Mage
ali sa druge strane više mi prijaju ljudi koji nisu opterećeni svojim izgledom i kilažom.
to je neverovatno seksi, mislim, kad se bas vidi da je neko zadovoljan sobom i da nema komplekse
By ~ Le Saint X ~
Jao,ne znam da li sam pisao na temi negde....

ali,sad kao da su gejevi nesto mnogo 'HOT' ????

Ma,daj... pa pre mi je more hot neko sa stomakom (str8 pojava)
nego neko sa kokosijim grudima (gay pojava)

kad si vec izabrao str8/gay definiciju kao odrednicu
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!